Je tu niekto z mestskej časti Košice Jazero?
cafte jazercanky,je tu niekto ???? 😉
@mirusa30 bazarik jazierko na zdiarskej vo veziaku, vecicky si pani vybera ale kociar neviem, podla toho ci uz nejaky ma alebo nie.
@mirusa30 ak si na FB daj si detsky bazar jazierko
ahojte mamicky, pred par mesiacmi sme sa pristahovali na jazero... skoro nikoho tu nepoznam, na prechadzky chodim sama a je mi smutno... tatik je vacsinou casu v praci noo a mne je smutno... rada by som spoznala neake nove tvare.... 🙂))
ahojte 🙂 ženičky neviete o nejakych tanečnych kružkoch tu na jazere alebo aj niekde inde?
@svetlankat dik, uz som ho dnes nasla, bol z inej strany ako som povodne pozerala.....pojdem sa popytat cez tyzden...
ahoj myslim nieco pre deti...nejaka tanecna a tak :::
@lenusa87 vitaj 🙂
@adka.b. v iskre na jazere je hip hop a dance pre deti, len neviem od kolkych rokov, trening v pondelok, streda,piatok o 16.00
@svetlankat ano to je UNO star dance ale oni cvicia v Malibu na Spisskom namesti....a su ud 4 rokov..som chcela nieco blizsie... ☹
@svetlankat aaa uz som nasla aj iskru 🙂 dik..poobzeram sa potom 🙂
@adka.b. v tej sikre som nasla len toto, ale nepisu vek od kolko. My chodime s malou na zamahu, ale to nie je tancovanie, ty asi chces vylucne tanec
dakujem vam za privitanie 🙂))
adka.b. a svetlankat mam 8mesacneho synceka a byvame na Cingovskej
@lenusa87 cize pri Urale, len este zalezi Cingovska kolko? jedna je blizsie a jedna dalej, 🙂
@svetlankat nooo blok popri elektrickovej trati... čislo je 15, to je druha brana od kostola 🙂
@lenusa87 viem Ocino mi byva v 16 😀 😀 😀 v tescu som skoro stale, mozno sa aj z videnia pozname
@svetlankat moze byt... vidavam tu straaasne vela mamiciek s kociarikmi.. ja radsej do uralu idem nakupit 😉
@lenusa87 aj do Uralu chodim, ale menej, na tesco som si uz zvykla, do Uralu vacsinou na masko
ural mi pride lacnejsi a je aj blizsie 🙂
áno sme tu, len každá v inom čase 🙂
@lenusa87 asi ano, ja som si zvykla ist do tesca pokukat, nie vzdy nakupovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat akoze v ramci prechadzky??? :DDDD
a hlavne v tomto fujavicovom a mrazivom počasíčku sú veľmi dobré prechádzky keď sa ani nadýchnuť nedá
bojujem sama so sebou aby ma neodfúklo nie to ešte aby chrústik šiel vedľa mňa
počasíčko je tu veterno a mrazivo -25 až -30
v nedeľu večer už idem domov
@lenusa87 ano ano v ramci prechadzky, ale stale nieco kupim, aj ked len drobnost 😀
@svetlankat poznam to :D ja som taka ista... idem len pozriet ale naprazdno nikdy neodidem :D
@lenusa87 😀 😀 😀 ale tento tyzden je to hotova hruza, uz by sa to pocasie mohlo umudrit. aspon ten vietor

caute baby, neviete nahodou ci funguje na jazere nejaky sekac kde sa da dat kocik na predaj aj detske vecicky?