icon

Je tu niekto z mestskej časti Košice Jazero?

edita33
20. apr 2008

cafte jazercanky,je tu niekto ???? 😉

bzuco73
18. apr 2012

@kocanda22 čaukooo asi pôjdeme do Haligandy nepridáte sa? 🙂 🙂 🙂

kocanda22
18. apr 2012

@bzuco73 dnes to už asi nestihame ☹ ale radi sa pridame buduci tyžden.len sa prosim ozvi kedy idete. ešte sme tam neboli a radi by sme to spoznali...... 😉 🙂

lenusa87
18. apr 2012

my sme tiez este neboli v haligande a to byvame na skok.... :/

lulucertik
24. apr 2012

to tu už nikto neprispieva ... ?

adelaida33
26. apr 2012

@lulucertik vyzerá to, že nie... a ozaj, ako ste pochodili zo škôlkou? pohlo sa to niekam? dala si to odvolanie, čo si spomínala?

lulucertik
26. apr 2012

@adelaida33 dali sme na všetky školky komplet odvolanie a máme čakať do konca mája , tak čakám a dúfam že sa aspoň v jednej školke nájde miesto 😵 😝

adelaida33
26. apr 2012

@lulucertik dobre si spravila, budem držať prsty, nech vám to vyjde 😉 . môj má rok, ale rozmyšlam, že sa už pôjdem tiež tu u nás popýtať..., najbližšie mám družicovú, ale neviem ani, ako to tu chodí, či ma rovno nevysmejú... 😝

lulucertik
27. apr 2012

@adelaida33 keď tam pôjdeš za to nič nedáš, len pekne choď a buď ti už dá prihlášku alebo ti povie kedy sa máš dovaliť do školky , ale je to smutné že toľko detičiek je a nie a nie aby sa vytvorili ďalšie triedy

zenabla
30. apr 2012

Ahojte, ako funguje Haliganda v bežný pracovný deň. Majú tam čo robiť aj deväťmesačníci? 🙂

adelaida33
2. máj 2012

@zenabla ahoj, asi píšem neskoro, ale predsa: od 9.00 do 12.30h a okrem utorka aj popoludni od 15.30 do 18.30h. na druhú otázku ti neviem odpovedať.

zenabla
2. máj 2012

@adelaida33 Ahoj, pozerám, že máš jednoročňátko. Ty si tam s ním nechodila, keď mal menej?🙂

adelaida33
3. máj 2012

@zenabla nie, nechodila a ani nechodím 😅 .

lulucertik
9. máj 2012

ahojte ako sa máte?
nejak to tu viazne heh 😝

fidorka27
22. máj 2012

@lenusa87
ahoj , aj my byvame na jazere tiez sme vacsinou sami, ale akurat teraz sme chory tak vonka velmi nejdeme,ale snad sa stretneme...viem ze si davala oznam v januari ale teraz som to len pozerala 🙂 ....maj sa pekne

fidorka27
22. máj 2012

@adelaida33
ahoj ahoj a ako presne to tam funguje,su aj s maminami alebo bez, mas skusenost? my mame skoro rok a pol a pozdava sa mi haliganda. dakujem

adelaida33
22. máj 2012

@fidorka27 ahoj, písala som už vyššie, že som tam nechodila a (zatiaľ) ani nechodím. predpokladám, keďže je to materské centrum, že sú tam detičky aj s mamami. ale azda ti napíše niekto, kto má skúsenosť...

svetlankat
23. máj 2012

@fidorka27 ahoj s dietatkom si tam ty, nie je to opatrovanie ale herna, pridete, kludne si mozte doniest papucky na prezutie a idete sa hrat do herne, vstup je 1,50 na cely den, cize mozes aj odsit a poobede sa vratit a plati pre celu rodinu, cize kludne aj s tatinkom alebo babkou. Je tam mikrovlnka a chladnicka ak si donesiete papat so sebou, su tam stolicky na krmenie. Mozes si uvarit cajik a kavu, kava je za poplatok a je tam aj mlieko v chladnicke do kavicky. Su tam riady a lyzicky, hrnceky no proste vsetko. Ked tam prides, pani ktora tam je ti vsetko rada vysvetli a ukaze. Urcite sa tam zabavite i ty i dietatko.

svetlankat
23. máj 2012

@fidorka27 jaj a zabudla som, vies si aj pozicat nejake knihy, ci uz pre teba alebo rozpravky

fidorka27
30. máj 2012

@svetlankat dakujem krasne... a vstup je tam kazdy den? lebo mne jedna mamicka spomina ze len utorok a mam v tom zmatok... ked som tam bola mali zavrete...tak naozaj neviem ako sa k nim dostat...... nasej malej je smutno samej tak chceme zajst tam...

fidorka27
30. máj 2012

@fidorka27 ahoj ahoj..aj my sme teraz chory a smutny.... dufam ze to rychlo prejde....pa

fidorka27
30. máj 2012

@svetlankat dakujem pekne za info...pa

svetlankat
30. máj 2012

@fidorka27 tento tyzden bolo otvorene teda este bude takto herna Jazero - otvorene: PO, ST,ŠT,PI bez zmeny otvorene cely den 9.00-12.30.15.00-18.30,UT len dopoludnia 9.00-12.30, zavrete len vtedy ak je nahodou nejaka akcia napr narodeninova oslava, inac v piatok na MDD je vstup volny, bez poplatku, doporucujem vyuzit, aspon to uvidis ako to tam chodi.

fidorka27
30. máj 2012

dakujem krasne za info,pomohlo nam.pa 😉

fidorka27
30. máj 2012

@svetlankat prosim ta aj v piatok na MDD je otvorene od 9? alebo nejako skor? dakujem este raz 😀

svetlankat
30. máj 2012

@fidorka27 od deviatej, stale len od deviatej, nie skor.

any395
4. jún 2012
any395
14. jún 2012

Všetko o pôrode - prednáška licencovanej pôr.asistentky vhodná aj pre oteckov k pôrodu - 6.7. v KE ... viac na por.asist@gmail.com

lutska1
17. júl 2012

Ahojte, su na jazere nejake detske jasle? Hladam na nete, ale nic som nenasla. Dakujem.

lulucertik
18. júl 2012

ahojte tu je nejaké veľké ticho 😕