Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
nooo, to je este lepsi napad, len kedy tu v teplych krajoch napadne sneh? =-)
minulu zimu napadol 1.1. a vydrzal tyzden
aj hnustanky by mohli dat tipy, tam je tuhsia zima. Kedysi sme boli na kokave-latky a mozno je nejake stredisko aj blizsie hnuste. To by sme sa mohil zohriat u zuzky a cerbyho 😃
minulu zimu napadol 1.1. a vydrzal tyzden
aj hnustanky by mohli dat tipy, tam je tuhsia zima. Kedysi sme boli na kokave-latky a mozno je nejake stredisko aj blizsie hnuste. To by sme sa mohil zohriat u zuzky a cerbyho 😃
nika - tak ma napadlo, kedze upratujem po malom ]-( Mohla by si kupit Riske pexeso 🙂 este asi nemate, tipujem.. my sme kupili take z pevneho kartonu (nestrihalo sa), rozne obrazky a hrame sa tak, ze ich rozlozime obrazkami nahor a hladame 2 rovnake 🙂 Maleho to strasne bavi x-) a furt sa rozpravame o tych obrazkoch 🙂
Ahojte babule... ja som bola venčekovať. Budem chodiť do konca mesiaca každý deň 😃
a teraz ako obyčajne káááva a mihók 😉 🙂
to pexeso je super nápad...!!!
akože pizza vám je málo...??? 8-( tu v Hnúšti...??? Ešte aj sneh máme zháňať...??? No tak dobre x-)
A súhlasím so stretkom 🙂
a teraz ako obyčajne káááva a mihók 😉 🙂
to pexeso je super nápad...!!!
akože pizza vám je málo...??? 8-( tu v Hnúšti...??? Ešte aj sneh máme zháňať...??? No tak dobre x-)
A súhlasím so stretkom 🙂
cafte!
... som na odpadnutie :-p Prave sme prisli domov, vonku je teraz tak krasne x-) no ale ked sme sli von, otrassssss.. naobliekani sme boli ako snehuliaci ]-( Teda hlavne ja :-N
Vonku bola riadna kosa.. a teraz som sa takmer uvarila..... neznasam taketo pocasie :-S
zuzka - no dufam, ze zariadis vsetko potrebne a nakoniec sa vsetci aj s tvojim Cerbym budeme valat v snehu u teba na dvore 😉 .. mozno na umelom snehu?! :-N 😃
... som na odpadnutie :-p Prave sme prisli domov, vonku je teraz tak krasne x-) no ale ked sme sli von, otrassssss.. naobliekani sme boli ako snehuliaci ]-( Teda hlavne ja :-N
Vonku bola riadna kosa.. a teraz som sa takmer uvarila..... neznasam taketo pocasie :-S
zuzka - no dufam, ze zariadis vsetko potrebne a nakoniec sa vsetci aj s tvojim Cerbym budeme valat v snehu u teba na dvore 😉 .. mozno na umelom snehu?! :-N 😃
waw, ja snad odpadnem, lili ma album =-) 😕 :-N
bola si naaaadherna nevesta x-)
sranda, aj ja som chcela mat ruze, ale ruzove a zive 😃 , v druhej etape som chcela mat take svetlulinko ruzove saty, ktore nikde nemali a mesiac po mojej svadbe ich mali vystavene vo vykladoch 3 svadobne salony ]-(
nakoniec som mala take saty, ktore mi sadli a netahala som 10cm po zemi 😞
bola si naaaadherna nevesta x-)
sranda, aj ja som chcela mat ruze, ale ruzove a zive 😃 , v druhej etape som chcela mat take svetlulinko ruzove saty, ktore nikde nemali a mesiac po mojej svadbe ich mali vystavene vo vykladoch 3 svadobne salony ]-(
nakoniec som mala take saty, ktore mi sadli a netahala som 10cm po zemi 😞
Začni písať odpoveď...

Odošli
csilla, to si zrejme prva tornalcanka, ktora ma podobny pohlad na vec. Taky prvy polrok som si tu pripadala ako zjavenie z marsu 😃 Ale aspon vstupne na kupko mate ludove, to musim uznat a teraz je pekne aj namestie 😉 len skoda, ze su tam sami spoluobcania 😞
ja som si pocuvla poistovnu a makam ostosest.