icon

Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?

kamajka
12. júl 2007

Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?

liliandax
11. dec 2008

inka - uz mas pre malu darcek? 🙂

inkak
11. dec 2008

ja ze sa nadchne tiez, lebo on je strasne chlebovy, ja ani nie. je to taka frajerinka 😀 moj najkrajsi je doma, vcera bol na hockey a dal gol 😎 a to hra v obrane 😵 ale toho tvojho som uz davno nevidela. a ty? 😀 idem kukat ordinaciu ale budem tu, lebo musim si pisat domacu ulohu 😝

liliandax
11. dec 2008

aj u nas ide ordinacia, ale ju len pocuvam 🙂

fiiihaaa.. tak potom drahemu gratulujem, je sikulka 😵 ten moj hra sice len futbal, ale tiez sa zvykne casto chvalit so svojim vykonom 😀

znie to zaujimavo.. vraj pisat domacu ulohu?? 😕 🙂 Tak pred 10 rokmi to bolo aktualne 😝

inkak
11. dec 2008

jaj vies ako sa mi nechce 🙄 ale co uz ked som sa na to dala. to akych sportovcom mame doma 😉 vcera vravim tomu mojmu aby sa mi centrofixou podpisal na prsia 😀 , no ale ziadnu som nenasla 😒 pozerala si vcera modre z neba? tie deti boli uzasne ich otec riadny trulo ked sa nich vykaslal. akoze na sr to neni bohvieco ale hladat si robotu v afrike, to je utopia. si vytrpi ta zena, ale ma stastie ze ma take deticky

liliandax
11. dec 2008

no veru.. a vyrasta mi dalsi sportovec 😵 ach jaaaj.. to u nas vyzera, ked hrame v obyvacke vsetci naraz futbal s nafukovacou loptou 😀

normalne zasnem.. kde sa v tebe berie taky napad s fixkou? to je vasa predohra?? 🤐 😀

rozborila nekukam... vtedy ide panelak 🙂 Ja take osudove programy nemam rada 😒

inkak
11. dec 2008

ja ti ani neviem, ale co mam robit ked ho tak zeriem 😵 Vy sa tak nehrate? 😀 😀 skus to 😉 😀 ja viem ze Ty take nepozeras, ale mohla si si to kuknut 😉

liliandax
11. dec 2008

ak sa mi bude chciet, kuknem v archive 🙂

no tak sa nehrame naozaj 😕 😀 .. ja som happy, ked si lahnem do postele, otocim sa na brucho s spiiiim 😵

a ake mate este hry? 🤐 😀 hihi

liliandax
11. dec 2008

idem ulozit maleho a som spat 🙂 tak mi nezdrhni! 😠

inkak
11. dec 2008

no ale lili 😨 to kazdy ma vlastne, to sa nehovori 🤐 😀

nika_ke
11. dec 2008

caute srandistky 😀 😀 😀
my mame doma trosku husto kvoli praci, tak ste ma aspon vy dobre pobavili 😵

centrofixou sa u nas popisuje iba mala bambulka 🙂

liliandax
11. dec 2008

som spat 😵

inka - to vies.. my sme uz dochodcovia 😀 tak preto sa pytam, nejake nove napady nauskodia 😀 s tou fixkou sa mi to celkom pozdava 😉

cau nika - preco husto? 😕

inkak
11. dec 2008

ahoj nika 🙂 a co riesite, vela roboty? teraz je taka blba doba.ked chces aby sa mala rodina dobre, tak musis makat a ked makas tak nie si doma 😒 ale neboj vsetko prehrmi a bude zase dobre 😉 🙂 a s tou fixou to je fakt sranda. ked som oslavovala 30., tak sme sa vsetci popisali fixami co pouzivaju vodari na rury a vecer mama zistila, ze to nejde dole. tak som isla do roboty so srdieckom na ruke, na krku a na druhej ruke I+Z 😀

nika_ke
11. dec 2008

lili, aaale... ☹ trochu zmien a nie vsetky sa nam s muzom pozdavaju, najma nezaplatenie sviatku 😠 vsak uvidime, co nam novy rok prinesie ... musim mysliet pozitivne 🙂

Petko uz spinka?

liliandax
11. dec 2008

inka - boli ste celkom ako nejaki pubisi 🙂 .. ale paci sa mi to 😀

no fakt, kto by to na vas povedal? 😉

liliandax
11. dec 2008

nika - no neviem, ci spi, pojdem kuk o chvilku.. ale je ticho a to je dobry signal 🙂

a co Riska?

no s tou pracou je to tak, ako pisala inka.. 😖 bohuzial..

inak.. nika - inka - 😀 ved budem mat v tom chaossss 😲 🙂

inkak
11. dec 2008

veru, bola to super akcia, aj starky bol popisany. to nas teda este dobre nepoznas 😀 , hlavne ked nam zacne sibat 😅

liliandax
11. dec 2008

inka - na facebook nechodis? 😠 🙂 mam tam nejake nove foto 😉

liliandax
11. dec 2008

no to vidim, ze ta vobec nepoznam, kde sa to v tebe schovavalo?? 😅 🙂

nemas nejake foto z tej akcie? 😕

inkak
11. dec 2008

lili ja nestiham ani sa tam nejako nevyznam mam aj foto pridam na face - niekedy. idem uz objednat tu pekaren lebo skola vola 🙄

liliandax
11. dec 2008

oukej.. len objednaj tu spravnu 😉

potom kukni, ked budes mat chvilku.. aj ja kuknem potom tvoje 🙂 tesim sa 😀

bezkaj sa ucit.. pa 🙂

nika_ke
11. dec 2008

inkak, ty by si si rozumela s mojim muzom, on je tiez taky uleteny 😀

my neriesime len vela roboty, to bolo vzdy a aj bude. pri mojom workholicovi ani neratam s tym, ze on bude nejako casto vysedavat doma 😒 ... u nas je to trochu zlozitejsie, hlavne kvoli tomu, ze nemame vlastny byt ani prachy na novy ☹ ... tym amikom co sposobili krizu by som dala pat a dvadsat na zadok 😠 😀

ja viem, ze bude lepsie, lebo doteraz to tak vzdy bolo, ale nemam rada tieto blbe prechodne obdobia, kym musim cakat v neistote na to, ako sa vyvinie situacia ☹

ale hlavne, ze Richellka je zdrava 😵 to si vravim kazdy den 🙂 a od januara budem zienka domaca, budem sa starat iba o malu a muzickovi vyvarat. On bude doma len oddychovat a vsetci budeme stastni 😅

inkak, ozaj, ako sa tesis na euro? 😕 teda ti nezavidim prve dva januarove tyzdne. Ale isto si dobre vyskolena 😉

nika_ke
11. dec 2008

lili, co som ti to mala potvrdit na facebooku? 😨 ja som zabudla 😔

nika_ke
11. dec 2008

ked uz zo mna bude ta gazdina, tak by som si aj ja mala kupit pekaren 😀 😀 😀

inkak, ked dopises ulohu, tak mi prosim ta ozrejmi fungovanie domacej pekarne. To len nasypes nejake prasky, zapnes a rano mas chlieb? 😕
znie to podobne ako pranie, vecer nahadzem pradlo, nastavim casovac a rano mam vyprane 😀 taketo pecenie by som zvladla aj ja 😅

inkak
11. dec 2008

nika, my sme vybrali tuto http://www.pricemania.sk/katalog/domace-pekarne... .vyzera to tak, ako vravis nasypes, zapnes a rano mas chlieb 😅 potom Ti napisem ako to chuti 🙂 zatial som pocula od kazdeho kto ju ma, ze je to super.

inkak
11. dec 2008

tak strasne sa mi nechce pisat, vsetko mozne by som robila len to nie a zase budem hore do rana do tretej 😠 Nika som fakt zvedava ako to bude s tym eur. robim aj na novy rok, tak ani silvestrovat nebudem,ale vlastne clovek nikdy nevie 😀 .Zvlastne ako to maju chlapi radi ked su zeny doma. Aj moj sa tesi ked ostanem PN ze budem doma ked pride z prace. Teraz je to vzdy naopak. Ja ze koli tomu ze bude mat stale navarene a on ze nie, ze mu chybam 😵 ach zlaty je 😵 ja sa tiez tesim, ale neviem si to celkom predstavit

liliandax
12. dec 2008

ahojte zienky

ako nika, nakupene? 😵

my sme prisli domov len s tym jednym balonom.. nic ine 😖

inka - teba som v praci nevidela, to dnes si mala free?

nika_ke
12. dec 2008

caute zienky,

lili, tak trosku sme nakupili. mam jeden sveter za 250 a dokonca ho nemam obtiahnuty okolo pneumatik a vyzeram v nom celkom fajn, takze som spokojna 😅 drahemu sme kupili trdelnik, tiez sa potesil 😉

lili, super, ze si nas dobehla 😵 , lebo ja som vas vyzerala iba pred nami a do zadu ma nenapadlo sa otocit.
Petko aspon druhym odpovie svoje obligatne "nie" 🙂 z Risky pred cudzimi nedostanem nic 🤐 😖

inac, Risku som dnes vobec nespoznavala, normalne ked vystupila z auta, sama si sla sadnut do kocika a nepytala si ziaden uplatok 😨 a naopak cestou naspat si v aute po svojom spievala, s mamou sme sa rehotali celu cestu 😅

zuzka, vobec sa ti neoplati trepat na trhy, su najslabsie, co som doteraz v RS zazila ☹ alebo vsetci cakaju na sobotu 😕 😀

lili, krasny pas. 😉 takto sa blaznievate s Petkom?

nika_ke
12. dec 2008

lili, asi pojdeme cez sviatky na prednu horu, co mi pripomenulo, ze som tam mala zavolat. Musim rychlo prezistit volny termin, lebo dostanem pucunk od muza 😀

liliandax
12. dec 2008

no nika, mas pravdu.. trh bol o nicom, riadna kosa 😝 Ale aspon som stretla vas 😉 Riska je nadherna 😵

Budeme si to musiet zopakovat, ale aj s ostatnymi zienkami 😵 a niekde, kde bude teplo 😀

My sa takto s PEtkom bezne salime, on chce ist v kuse na konika a tak spolu cvalame po byte 😀 Niekedy riadne o nervy.. 😅

inak.. ja som dnes zazila sok 😵 taky prijemny.. stretla som bratranca z 2. kolena (?), ktoreho som nevidela celu vecnost.. 5 rokov robi na jednej velkej zaoceanskej lodi a dnes sme sa nahodou stretli v RS.. ani mama ho nespoznala 😅
.. vraj teraz ma pauzu do februara, ale potom vyraza smer Mexiko - Alaska 😕 Aj ja ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! 😵

rozpraval tiez o Miami, Kalifornii

kocurik16
12. dec 2008

ja som bola poobede aj to len preto ,lebo z Marekovej zs predávali svoje výrobky na charitu tak som bola kúpiť posledný medovníkový stromček.Tých pár metrov od nás po knižnicu mi z jarmoku naživo stačilo,zbytok vidím a počujem z okna 😀