Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
boooha noto je riadnakatastrofa... dneskab udu riadne nervaky z tohto..... 😠 😠 😠
kamajka - 😀 budeme tipovat, ze co si to vlastne pisala 😉
idemto skusitnapravitnejako kuuurňa
aaaaaaaa už je to v pohodkeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂
zuzka - ako tak kukam, tie nase ratolesti si iste budu rozumiet a tiez s kamajkinym 😉 robit blbosti, tak v tom su jednicky. a to ich asi najviac bavi 😠
idem si spravit čajiček 🙂
a dobehnem vas kuk... ale som chcela kukat film.... nooo... uvidim...
kamajka - mala si to nechat tak, bola by sranda 😀
dievky, hodim segru do albumu na chvilku, obzrite jak som ju krásne takmer profesionalne zretušovala. dam tam aj original aj zretušovanu. tymto by som sa chcela živiť. a hodim aj zapad slniečka 😉 ktory sa mi podarilo včera odfotiť
Peti - no som zvedava 😉 Mozno ma nieco naucis 😉
no šup šup rychlo kuk kym mi to nezmažu
😀 riadne rychlovky
beziiiim 😀
🙂 🙂 🙂
Peti... to je ktorá sestra...??? to je riadna srna...!!!
mladšia.... čo znamena SRNA?
no Peti! klobuk dolu 😉 mas velmi peknu segru 🙂 .. a obidve fotos su super 😵
😀 vieš čo.. fotky dost skresluju... ona nie je taka... ja viem len tak dobre fotiť 😀 😀 😀
žartujem chichi.... ale toto by ma baby vážne bavilo.... foťak je moj najlepši priateľ... a ešte photoshop 😀
peti, tak fotak je aj moj kamos.. ale photoshop nieeeeee 😝 ja som taky antitalent na to 😠
budes ma musiet nejako naucit, ze ako sa vkladaju fotky do tych obrazkov 😉 take ako mala nika v albume 🙂
zuzka - tak petina segra je SRNA a my sme STARE RAKETY??? 😀
lili, to neviem ani ja...... tie obrazky
kami - to si ma ale nepotesila 😠 musime sa opytat niky 🙂
🙂 🙂 sak aj jej to robil mužík 😀
idem si dat ten čajik a kukat filmik. možno ešte dobehnem... 🙂 🙂 🙂
tak urobi aj nam 😉
zatial pa
akurat je reklamaa 😀 😀 😀
co kukas? .. lebo ja v tej TV nic normalne nevidim 😠
Peti, vsetky fotky supis 😉
precitala som si, ako ste ma tu spominali 🙂
muzik by spraviĺ aj vam fotky s ramcekmi, ibaze tych ramcekov je milion a my mame stiahnutych iba par. Muz si vybral tie, co sa mu pacili a vlozil do nich mnou vybrane fotky.
ale nie je to zlozite robit
Peti, ide to aj vo photoshope 😉
Peti, ak mi posles nejaky tvoj email, tak ti tam hodim link na stahovanie ramcekov v torente. Staci na to kliknut a samo ti stiahne - vraj, povedal moj muz, s ktorym sa akoze nerozpravam po dnesnom dni.
nika - kukla som sem.. a ahoooooj! 🙂
bola by som fakt happy, ak by som sa aj ja nejakym sposobom dostala do tajov photoshopu 😅
a z manzela si nic nerob, mozno maju aj chlapi take dni, ako ked mame my kramy 😒

ahojteee.vopred sa ospravedlnujem akbudu nejake chyby, totižto mojdrahysyn mi pokazil medzernik, cely ho vyrval zklavesnice, a teraz mije nakrivo a anipisat sa neda. Neviemčo stym idem robiť 😠
Zuzi, moooja... a pancreolandoma nemaš? ak nie tak siprideku mne ja ti dam. nam tovelmipomaha