icon

Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?

kamajka
12. júl 2007

Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?

liliandax
29. apr 2008

no ja ani neviem, kedy som sa kupala 😖 ja to akosi nemusim.. lebo ja po kupeli neviem spat a cez den mi to nevyda 😒
Ja len tak sup sup sprcha 😀

.. ale maly sa kupe rad 😉

kamajka
autor
29. apr 2008

joooj no moji tiež sa radi kupaju 😀

no nič...... ja idem buvat lebo som zmorena nejaka... sa mi akesi dlhe zdaju dni...

take je vsetko o nicom 😒

tak ahojkyyyyyyyy a pekny uspesny zajtrajsi dnicek prajeme 🙂

liliandax
29. apr 2008

dobru nocku 😔 Peti, oddychni si 😉

nika_ke
29. apr 2008

caute zienky 😉
aj moja bambulka uz spinka, len sa trochu mrvi, lebo na nasich PC je hlucna klavesnica 😒

Lili, gauc sme nekupili. Ten, co sme mali vyhliadnuty bol tvrdy jak beton 😖 a nic ine vhodne nemali. My chceme v podstate taku valendu, ktora vyzera ako gauc. Vacsinou ma aj par vankusov. Mama nam taku kupila pred 5 rokmi a teraz by sme chceli mat taku aj v KE.
Aku valendu chces pre Petka? Skratenu, akokeby dvojkreslo alebo klasicku velku? Nechce ju v tvare pretekarskeho auticka, alebo nieco podobne? tusim som to niekde videla ... ked uz ste teda na tie rozpravkove vzory 😉

Ja som kedysi kupel zboznovala, ale od porodu som si ho dala max. 2x, nebolo casu. A teraz na kupel doma v tornali mozem zabudnut, lebo je tam este stara umakartova kupelna (to by mi ani tak nevadilo) s neodtekajucou vodou. Vsetko z umyvadla sa vracia do vane 😝 Skusala som nalievat do odtoku kyselinu, ale nepomohlo. Vodar vravel, ze nahradne diely na takyto typ kupelni uz nevyrabaju, len ak by sme prerobili vsetko na novo ... 😖 Takze ja sa len sprchujem a malu kupeme este stale vo vanicke. S muzom sa smejeme, ze sa v nej bude kupat asi do osemnastky 😀
Nastastie mama prerabala pred rokom kupelnu, ma ju krasnu s rohovou vanou a tu sa Riska vysali 😅 obcas si aj ja dam kupel, to mi vyjde asi tak raz za 3 mesiace.

Peti, uz u teba byva kamoska? ci kedy sa to mala stahovat ...?

nika_ke
29. apr 2008

no vidim, ze som zase prisla neskoro ☹

liliandax
29. apr 2008

nika - ja som tu 🙂

nika_ke
29. apr 2008

Zuzka, pisala som, ze postel vrzga pri kojeni 🙂 ... na co si ty asi myslela? 😀 xixi ... s malou v izbe sa neda, hned by bola hore a kukuckovala z cestovnej postielky 😕 😀

nika_ke
29. apr 2008

Lili, ak idete kupovat vela nabytku, oplati sa vam ist pre neho s dodavkou do polska
My sme dokupovali pred rokom RIskinu komodu do spalne a stala o 1.000Sk menej ako v mege. Kupovali sme ju v novom targu normalne v obchode. Odtien sedi takmer presne. Normalny clovek si rozdiel nevsimne (jeden nas zakaznik je zatazeny na odtien farby a ich kontrolor zbada aj stotinovy rozdiel v lesklosti 😠 )

liliandax
29. apr 2008

nika - my chceme taku klasicku valendu s uloznym priestorom.. a taku autickovu by som ja aj brala 🙂 ale asi by sa nam nehodila do izby, my ju mame vymalovanu rybickami nema 🙂 Ale ja nieco vymyslim, ak kupime nejaku klasicku valendu, ja ju nejako prerobim 😀

.. my ako sme prerabali byt, v kupelni mame taku mensiu rohovu vanu.. Pre nas idel a Petkovi sa strasne paci 🙂

A viem si predstavit, ake to je, ked neodteka voda.. to sa stavalo na Sibiaku 😝 .. furt sa to tam krtkovalo 😀

liliandax
29. apr 2008

nika - my nechceme kupovat ostatny nabytok.. len valendu 🙂 Zatial to nepotrebujeme a ak raz dakedy budeme vymienat nasu spalnu s petkovou izbou, mozno by ten nabytok nevyhovoval 😖

a to som uz pocula, ze vela ludi chodi do Polska na nabytok, len ci sa to kvalitou oplati? 😅

nika_ke
29. apr 2008

kvalita je ta ista, v mege a spol mas vsade len polsky nabytok, zial ☹

nika_ke
29. apr 2008

a megu mate aj v RS v zlatom bykovi.

Mozno, ak si das vyrobit nabytok z masivu u stolara, tak to nebude taky smejd, ale ta cena 😲 momentalne nic pre nas

nika_ke
29. apr 2008

my sme momentalne taki kocovnici, mame stary nabytok do obyvacky este od mojej starkej a v RS sme si kupili novu polsku spalnu http://www.mona-nabytek.cz/systemy/loznice/fant...

povedala som si, ze zatial nam toto staci, kym sa na trvalo usadime. Pri stahovani sa nabytok priserne nici.

liliandax
29. apr 2008

nika - ani nevrav.. my mame celu spalnu z masivu 😕 a ked sme sa uplne nahodou stretli so stolarom, co nam ju robil, skoro sme odpadli, ze kolko sme mohli usetrit 😠

liliandax
29. apr 2008

jeeeeeeeeej! volal mi nanzel, ze pride az o hodinu.. vraj ide na pivo 😠 Ale aspon mozem viac konikovat

K tomu nabytku

my sme sa s manzelom po kupovani kadecoho do bytu povedali, ze nikdy viac nieco polske.. kupili sme umyvadlo a WC (nevedeli sme, ze je to polske) a katastrooooooooooooooooofaaaa... a mame aj bateriu v kuchyni polske a uz bola pokazena 😝

zuzkafuny
29. apr 2008

Keď už nakupujete nábytok... hm... tak ja by som kúpila všetko nové do domčeka 🙂 a sedačku na tú sa teším... keď si ju pôjdemkúpiť. O rok... možno dva... možno tri... 😖

nika_ke
29. apr 2008

ked raz budem velka 😀 a budem mat dom na tom nasom pozemku 😀 , tak si kupim taku kozenu sedacku ako sme mali v RS v podnajme, bola uplne suprova 😵 ale takmer naisto polska 😒

liliandax
29. apr 2008

nika - to je svata pravda, ze pri stahovani sa nabytok nici ☹ Aj nasa spalna sa sem tam osuchla, kedze je fakt riadny kus.. a tiez pri malych detoch 😔 Nas nabytok v obyvacke vyzera miestami otrasne 😖 ked sa maly hra s autickami a sucha ich po nabytku 😅 a po stenach.. ale neva, hlavna vec, ze je pri tom stastny 🙂

nika_ke
29. apr 2008

Lili, je pravda, ze polske veci sa kazia. Ale napriklad nemecke baterie sa mi zdaju prehnane drahe, platis polovicu ceny len za znacku a nie som si ista, ci vydrzi. Keby sa dali vyskusat, to by bolo super. Zatial som nevidela taky obchod so sanitou, kde by boli nainstalovane funkcne umyvadla 😀

liliandax
29. apr 2008

my kedze sme sa stahovali, nabytok sme kupit museli.. okrem spalne, tu sme mali este pri nasich..

ale teraz ani sedacka nevyzera, ze by bola nova 😀 mavame na nej takmer cely jedalny listok 😝

nika_ke
29. apr 2008

normalne som rada, ze sme zatial v podnajme, kym je RIska mala, nech otrepe rohy stien s choditkom v tornali a nie u nas doma 😀

Kocky, ja to balim, ide ordinacia, uz aj tak meskam. Chystam sa popri nej vyzehlit Riskine veci.

Pekny zajtrajsi den vam prajem 😉

liliandax
29. apr 2008

nika - presne tak.. nemecke baterie su neskutocne drahe! (a co je vlastne nemecke lacne?? 😅 )

nika_ke
29. apr 2008

Lili, vy ste stahovali masivnu spalnu? 😕 klobuk dole pred stahovakmi, ti museli hundrat 😀 ale predpokladam, ze sa dala rozobrat

My sme nemohli zobrat fantasticku orechovu starkinu spalnu, lebo je nerozoberatelna. Zostala bratovi ☹

liliandax
29. apr 2008

nika - pa.. aj ja kukam, tak jednym ockom 😉

dobru nocku 🙂

liliandax
29. apr 2008

nika - ide reklama 😀 .. to stahovanie bolo otrasne, do vytahu sa nezmestilo takmer nic, sice postele sa dali rozobrat, ale skrine nie 😒 a aj rozobrata komoda bola neskutocne tazka 😝 A terigaj to na 4 poschodie 😕 😀

kamajka
autor
30. apr 2008

heeej babule zas dobra debataaa 😀

Nika ten link co si hodila - ved ta spalen je krasna.

Ja mam len dve drevene postele od starkej co su spojene a to je akože spalen.
Na to su take matrace ťažke jak hovado, tie postele maju asi 50 rokov............ ale držia 😀

Takže nevem akože čo risis so spalnou 😉 😉 😉

zuzkafuny
30. apr 2008

csss... že dve drevené postele 🙂 veď to si ešte dobrá... Ja som dva možno tri roky spávala na maminých starých matracoch a na zemi 😅 a potom na starom roztiahnutom gauči, ktorý mi teraz hrdo stojí v obývačke 😠 a potom som si kúpila super železnú posteľ a čelo má prepletané ratanom... Chcete vedieť cenu...??? 😉 Za tisííícku! A je super...!!!
Tak vám pekný deň ženušky. Tu začalo kvapkať 😖

liliandax
30. apr 2008

cafte kocky!
aj my sme spavali kym sme nekupili tu predrazenu spalnu 😠 na 2 spojenych valendach, boli este nase s bratom, ked sme boli mali.. a tie matrace 😖 co tam boli... to brrrr.. 😝
Inak, spalnu nam robili v Hnusti, tu - http://www.firmaduso.szm.sk/ mozno ho aj poznate 🙂

aj tu je pod mrakom ☹ .. neviem, ci sa dnes dostaneme von 😖

zuzkafuny
30. apr 2008

Lili... neznam

liliandax
30. apr 2008

zuzka - nevadi 😀