Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
heheee.. tak sa nechaj prekvapit 😉 a mozno ju ten slnecnik ani nezaujme 😉 ked ma doma ine zabavky 😀
a s tymi zubkami si nist nerob.. my sme boli na tom rovnako.. 😝 Same priznaky a zubky nikde! 😒 .. ale oni raz aj tak vylezu 😉
... a este nam Riska nici mobily 😖 pcha jazyk tam, kde sa nabija a ktovie, co tam zoskratuje. Mne ide velmi potichu reprak a muzovi dnes vecer zacala mobil odchadzat uplne... a preco je z nej potom energizerka 😀
ze by Risku tak cestovanie ovplyvnovalo? 😕 .. no neviem, my sme takto hore dole necestovali, tak neviem, ci je to mozne.. ale asi ano, ved deticky tak vsetko vnimaju 😔
boze, to ako pisem? malo byt - zacal mobil. sa hanbim ☹ 😔 🤐 strasne na mna vplyva toto prostedie
to sme mali aj my, tak sme mu kupili taky hrackarsky.. 🙂 ale to pre neho nie je ono, nase su lepsie 😠
.. najnovsie mame to, ze vsade pcha tycinky 😠 Su tenucke, dobre sa mrvia, tak vojdu takmer vsade 😖 aj do dialkoveho ovladaca 😕 ale najlepsie su napchate v skarach v autickach 😀
ja som taky konzervativny typ, ze tazko znasam zmenu a Riska to bud citi zo mna (co je najpravdepodobnejsie) alebo na nu tiez vplyva zmena sama o sebe. Ja mam napriklad problem prve dni ulozit sa na mojej starej posteli u nasich. Naopak moj otec zaspi kdekolvek, aj na stolicke 😀
nika - ja som si to ani nevsimla 😀 .. a to ti verim, ze ak sa necitis v nejakom prostredi prijemne, je to cele o nicom 😖 😔
ako sa da napchat tycinka do ovladaca? 😕 to som este neskusala 😀
Lili, na ktorom kolotoci ste s Petkom boli? na vlaciku, co chodi dookola?
s tymi postelami to poznam.. ja napriklad uz roky neviem spat u starkych a ani u nasich ☹ Nie je to moja postel, tak aj ten spanok je otrasny 😝
a mozno, ked bude Riska vacsia, vsetko bude vnimat ovela lepsie, ved teraz je este malinka 🙂
ale zase az taka strasna konzerva nie som. V RS som si zvykla po dvoch rokoch 😀
Do kedy si dala drahemu vychadzku? Mna muz nahana do postele, chce byt sviezi pri zajtrajsej klobase a cena ho vobec netrapi ...
Ked neratam buntosenie po nociach, tak sa Riske v KE velmi paci. Oco je na dochodku, mama prichadza o tretej a teraz mala dokonca dovolenku, obaja sa jej maximalne venuju a Riska je v siedmom nebi. Cez den vobec nemrncala, zlatucka bola 😵
pred postou su kolotoce.. nic moc 😝 ale malym detom staci 😀
my sme boli na takom, co chodi dookola, su tam kadejake auticka, formuly, zvieratka.. a cojaviemco 😀 a este labute, co idu tak vysoko 😕
tak maly sedel furt v auticku, ved kde inde?? 😀
.. ale dostat ho odtial.. no fuska.. 😝 tak sme sli do kauflandu, tam je hned pri dverach take auticko, tam si sadol a bol pokoj.. a bolo to zadara 😀
chlapovi som nedala limit, pride ked chce... je mi to 1 😖 🙄
kedy sa zajtra chystate do RS? 🙂
joj, davas mi rovnaku otazku ako moj muz 😖 😀 neviem kedy pojdeme do RS. Ked sa mi bude chciet 😀 ... to som povedala muzovi.
Urcite doobedu, lebo musim stihnut vymenit madlo na golfac. Snad im po troch tyzdnoch doslo.
Ja by som najradsej dala Riske o deviatej jablko a az potom vyrazila, ale muz ma bude isto uz od siedmej nahanat. Takze krmit sa budeme asi zase niekde na lavicke. Tipujem, ze v RS budeme od 9h do 11h.
isto nas najdes pri stanku s najlepsie upecenou klobasou 😀 😀
v kauflande je auticko zadarmo? tam sa neplati? 😨
tak to sa mozno aj stretneme 😉 .. my sme vtedy vacsinou vonku
tak ak chlap nevymysli lepsi program (co si nemyslim 😖 ), tak mi ine neostava, len ist opat na jarmok.. ale celkom sa tesim, tam vzdy stretnem kadekoho, koho som uz celu vecnost nevidela 😵
a mozno bude nieco aj na namesti 😎
budem vas tam hladat 😀
v kauflande sa plati 😝 😠 .. ale Petkovi sa viac vidi, ked to nevrci a nehybe, takze jemu staci, ze v nom moze neobmedzene sediet a akoze soferovat 😉
zlaty Petko, usetrite 😅
musim ist spat, muz mi obziera usi
dobru noc, hlavne detickam, potom ju budeme mat aj my 😉 😔
dobru aj vam 😔
dufajme, ze noc bude pohodova 😵
papa
Čaute baby....... Pekné ránečko Vám prajem 🙂
Ste mali zaujímavú debatku o klobáske, ste mi chute narobili už hneď z rána... 😀 😝
U nás tiež býva jarmok, ale iba jeden deň.. Tiež tam robia klobásu.. A dobrú 🙂
Ale inak je cely jarmok o ničom.
My si dnes ideme OPEKAŤ 🙂 🙂 🙂
Ahojte zenusky 😵 prajem krasnu sobotu 😎
Peti - tak aj vy budete mat pecenu klobasku? 😉 .. aj ja mam chutky, no ale musim sa krotit, takto zo mna sexica nebude! 😝 😀
.. ale mozno si taky malilinky 10 centimetrovy kusok odhryznem 😀
.. len nech nam vyjde pocasie, zatial to vyzera ok 😉
Čaute... no tak klobásku by som si dala aj ja... veru veru. Ale ja mám naj naj najradšej opekaný bôčik... toho viem teda zožrať 😅 a na druhý deň by som zas 😀
Ale keď nič iné, aj klobáska môže byť 🙂
Pekný dník ženušky...
ahojte kocice, pocasie je dnes super 🙂
Peta, peknu opekacku 😉 s kamoskou mate vzdy zaujimavy program. Aj vam trochu zavidim, ze si mate kam vyjst v Hnusti. Tu okolo tornale su len same polia.
Lili, som vas vyzerala v meste, ale nejako sme sa minuli. Na namesti sme si dali desiatu pri lukostrelcoch, na jarmoku ozaj nic nemali, o jarnej bunde mozem snivat. Muz si dal nakoniec kukuricu, doslo mu, ze klobasu griloval minuly vikend a dalsi sa opat chystame, tak sme usetrili. Ja som si dala cokoladovy trdelnik 😅 Zda sa, ze som jedina neklobasova medzi vami...
dali sme si obed a ideme opat von, na pivko 😀
cauteee my sme uz aj doma deti pospali ako hnile hrusky 😀 chudatka sa vymordovali....
a ja tiez...... spolubyvajuca spi 😀 aj ja som spala ale uz som hore......
mam totizto asi horucku... neviem to zistit kedze teplomer mam v izbe....
uz na mna ide moj kazdorocny zapal pluc... ☹ ☹ ☹ a je mi strasne...
som si urobila cajik..
Nika uzite si to pivko 😀 😉 🙂
cafte 😵
no nika, kdeze ste sa tulali??? 😠 som vas kukala (teda skor kocik 😅 ) a nist.. my sme mali poznavacie znamenie 3 balony so symbolol O2 - davali zadara, tak sme zobralli 😀 Maly iba vrestal za balonmi a motorkami.. 😝 Co tam boli pri kostole, take elektricke.. mala si vidiet, ako na nich santil 😅 .. a samozrejme, nevedeli sme ho odtial odtiahnut.. len revom 😖
Teraz mi obaja chlapi drichmu uz 3 hodiny, ja som spala tiez, ale uz mi je dlho 😀 tak som zvedava, ked sa zobudia plni energie, co vymyslia 😀
.. zeby "vylet" na klobasku??? 😀
Peti - no dufam, ze teraz nebudes chora ty ☹ To mavas tak casto zapal pluc?? 😕 ☹
Zuzka - kto by to povedal, ze ty mas take chutky??? 😅 bocik??? ja nemusim.. mne staci aj ta mastna klobaska 😉 😀
baaaaaaaabyyyyy!!! ☹
u nas prsi 😖 .. takze klobaska uz nebude 😒
Lili... tu spadli asi štyri kvapky 😅 a potom že... Idem si ja pršať do Soboty 😀 😀 😀 Tu krásne svieti slniečko... Ale až prší v Sobote, príde to sem. Od Soboty ku nám chodí 😉 🙂
zuzi - tu je uz opat ouka 😎 ... takze mozno ani k vam to nepride 😉
Lili nakoniec to sem neprišlo... to čo tie čísla pri príspevkoch...??? Máte to tam aj vy...???

Riska zvykne byt nesvoja prvy den, ked sa presuvame. Ja to pripisujem tomu. Esteze muz tak velmi chcel, aby sme prisli, tak vzdy bezi k nej on... ale nejako sa to ani jemu nezda, opat bol pri nej ☹
nech vam Petko dobre spinka 😔 😵