matinka neviem ci baby vedia ale ja som to tu este teda nezaregistrovala, tak uz aj miska? no super...gratulujeeem a veeela zdravicka obom prajem...booooze ved uz nas tu je tak maaalo 🙂
nove babo zatial neviem, len co viem ja ze marianella isla dnes do nemocky uz aj s vecami tak mozno uz ma tiez svoje babenko pri sebe alebo mozno az zajtra 😉
nove babo zatial neviem, len co viem ja ze marianella isla dnes do nemocky uz aj s vecami tak mozno uz ma tiez svoje babenko pri sebe alebo mozno az zajtra 😉
dobre ranko,babulky.... 😃 jej,tak dalsie babatko... x-) x-) x-) no mywiel,ja uz by som bola tiez za,keby sme isli tento vikend... 😉
mne sice nepuchnu nohy,ale uz ledva fucim,tocieva sa mi hlava a bolieva ma brucho a tvrdne mi... :-p
no to nechcem ani ja,no ale ked bude malinky veliky ako ma strasia ,tak radsej nech ma nastrihnu,ako ma ma potrhat... :-N
ja tiez dufam,ze mi dovolia pit,lebo ja keby som mohla tak denne vypijem aj 10 litrov... 😃
som ako taka tavicka... 😃
ja tiez dufam,ze mi dovolia pit,lebo ja keby som mohla tak denne vypijem aj 10 litrov... 😃
som ako taka tavicka... 😃
mywiel - tak to je teda riadna sranda. tusim nieco ako hojdacka. len ides hore dole. 😃
dobre raaanko 🙂 🙂 euveritelne ja somsa pred chvilou zobudila, :-N , asi to bude tym pocasim, konecne trosku prsi aj cez den a njie je uplne teplo. ani nehovorte o tych porodoch, my sme si tiez povedali ze do nedele by to mohlo prist a malinka by sa mohla vypytat na svet 😃 😃 ja som z toho mala celkom strach najprv ale teraz uz tak nad tym nerozmyslam, asi preto ze som bola dva dni v nemocke a trosku som si zvykla na to prostredie
mywiel tak ta hojdacka vyzera supep 😉 dobraaaa kupa
mywiel tak ta hojdacka vyzera supep 😉 dobraaaa kupa
jej, tak miske gratulujem
ja sa citim dobre, az na tie slonie nohy, uz sa az hanbim chodit von, ako vyzeraju 😃 Vcera sme boli vecer pozerat futbal medzi ludmi, kedze Nemci hrali finale, vsetci to velmi prezivali, no a ja som sa vyobliekala, krasne som vyzerala, len tie nohy mi trcali spod nohavic ako take dva stlpy 😃
Ale inak dobre.
dnes sa mi snivalo, ze som porodila za chvilocku a uplne bez bolesti a bez problemov a ze to bolo dievcatko, tak som zvedava, lebo uz tretikrat sa mi snivalo o dievcatku. no uvidime 🙂
ja sa citim dobre, az na tie slonie nohy, uz sa az hanbim chodit von, ako vyzeraju 😃 Vcera sme boli vecer pozerat futbal medzi ludmi, kedze Nemci hrali finale, vsetci to velmi prezivali, no a ja som sa vyobliekala, krasne som vyzerala, len tie nohy mi trcali spod nohavic ako take dva stlpy 😃
Ale inak dobre.
dnes sa mi snivalo, ze som porodila za chvilocku a uplne bez bolesti a bez problemov a ze to bolo dievcatko, tak som zvedava, lebo uz tretikrat sa mi snivalo o dievcatku. no uvidime 🙂
no tak som zvedava, ze vraj to na co myslis posledne pred tym nez zaspis o tom sa ti sniva, ale to na co posledne myslis uz nevnimas 😃 to som niekde davno citala tak mozno nejako podvedome by si viac chcela dievcatko 🙂 🙂
ozaj co si davate na tie nozky?? ja ich mam tiez ako take dva stlpiky 😃 ani clenok mi uz nie je rozoznat..uz som vyskusala rozne chladive spreje, lad, krem a nic :-|
ozaj co si davate na tie nozky?? ja ich mam tiez ako take dva stlpiky 😃 ani clenok mi uz nie je rozoznat..uz som vyskusala rozne chladive spreje, lad, krem a nic :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli
sveva noooo som zvedava, mozno uz sa ti to pomaly rozbieha 😉 dobre je ze ty si aspon vies porovnat trosku ci to mozu byt uz kontrakcie alebo nie