icon

Júnovky 2021

svetlana1984
25. nov 2020
krtina
19. mar 2021

@dend64 ďakujem ☺️

mystisch
22. mar 2021

@dend64 aj jaaa

janezz
22. mar 2021

@nikusk1991 aj ja mám TP 10.6. 😊

janezz
22. mar 2021

@krtina držím palce, nech bojujete spolu čo najdlhšie 🙏🤞🍀
Viem čo to je, tiež som už 3 týždne v nemocnici kvôli krčku. Mne sa ale začal skracovať a tak mi ho šili.

janezz
22. mar 2021

Ahojte, objavila som vás úplnou náhodou. Termin mám 10.6. a nevieme čo budeme mať, bude prekvapko ako pri prvej. Rozdiel budeme mať 6rokov. Kočík a tieto základné veci mám po malej aj nejaké oblečenie neutrál, tak zatiaľ nemám stres. 😊 aj vás tak hrozne bolí chrbát? Mňa hrozne a ešte keď začne robiť cirkus v bruchu 🙈

krtina
22. mar 2021

@janezz ďakujem..podobne..snáď vám to dobre dopadne 😊

dend64
31. mar 2021

Baby ktoré potrebujete ísť na matriku ešte pred pôrodom zapísať meno a priezvisko dieťaťa neviete či sú vôbec matriky otvorené a keby tam treba ísť

janezz
31. mar 2021

@dend64 u nás obecný úrad funguje v upravených hodinách a keď niečo treba, tak po dohode telefónom.

superholka77
3. apr 2021

Ahojte ja mam 22.6 tiež terminik 🙂🙂 ako zvládate 29 týždeň momentálne? 🙂🙂

janezz
4. apr 2021

@superholka77 ja som už 31tt a nebyť toho, že ležím v nemocnici, tak by to bolo super. Aj toto drihe tehu je v pohode, žiadne chute alebo iné nepríjemnosti nebyť teda toho môjho krčku 😔

krtina
4. apr 2021

@janezz no ja som už 9 tyzdnov v nemocnici 😏 a do pôrodu už domov neprídem..a termín okolo 21.6..

janezz
4. apr 2021

@krtina ani ja sa už domov zrejme nedostanem. Ako sa držíte? Čo tá voda? Zastavili to nejako?

nikusk1991
Autor odpoveď zmazal
krtina
6. apr 2021

@janezz voda stále odteká l..čo sa vytvorí to odtecie..ale stále tam má trosicka aspoň na to aby mohlo bojovať..uvidíme čo bude 🙂
Zastaviť sa to nedá už som sa pýtala..robia to.len niekde v BA aj to je šanca 50/50 ak vôbec...ale už sme 28+5 tak sa teším už keby nedajbože niečo bolo tak bábätko zachrániť vedia..najhoršie obdobie bolo medzi 20-25tt keď bol v hre potrat a v dosť vysokej šanci.. 🙂 rastie mi ďalšii malý bojovník 🙂

superholka77
6. apr 2021

@janezz a môžem sa opýtať ako ste prišla na to ze mate niečo s krckom ci na vyšetreni gynekológ zistil..aj ste sa cítila nejak inak ?

janezz
6. apr 2021

@superholka77 gynekológ zistil na poradni, ale ja som to mala už v prvom tehu, len nie až takto ...takže ma sledoval.

superholka77
8. apr 2021

@janezz aha lebo mne stále pozera kŕčok cez brucho keď robí ultrazvuk tak snáď vidí a vie dúfam. Lebo ma pobolieva panva od spodu tie lonove kosti a keď si sadnem niekedy ledva zdvihnem zadok z gauča kým to nerozchodim ale to možno aj tým ze to už je citlivejšie pri druhom keď už raz babo islo von pri prvom som to nemala asi to bolo ešte pevné. 🙂

dend64
20. apr 2021

Čaute kočky kedy sa chystáte baliť do pôrodnice ? Už sa nám to kráti ako sa cítite? 😃🤰

krtina
20. apr 2021

@dend64 no ja mám zatiaľ len jednu súpravu na krstiny čo som si uhackovala v nemocnici..inak nemám doma ešte nič..lebo som doma nebola už strašne dávno 🙈

dend64
20. apr 2021

@krtina krásna😊

krtina
20. apr 2021

@dend64 dakujem 🙂

janko77
3. máj 2021

Tak i ja sa pridávam do skupinky my máme termín 30 .6😀

soniela91
6. máj 2021

@zastkova aj ja mam 4.6. termin

zastkova
6. máj 2021

@soniela91 nakoniec budeme májový čakám na termín sekcie 😊

soniela91
6. máj 2021

@zastkova mozno aj my nakoniec, lebo doktor na poslednej poradni pred tyzdnom povedal, ze to moze byt aj o 10dni skor. Lebo uz teraz ma malinka cez 3 kg. A vy co cakate? Chlapca ci dievcatko?

zastkova
6. máj 2021

@soniela91 chlapčeka budeme ❤️ ja pôjdem cisárskym kôli placente prekrýva bránku z časti tak preto sa rozhodli že lepšie cisárskym aby nepraskla placenta že z toho je strašné silné krvácanie a bola by som ohrozená ja aj maličký

janezz
7. máj 2021

@krtina čo máte nové? Držíte sa? Mňa už pustili domov, ale len a len ležať. Keby niečo hneď nemocnica. Kufor som ani nevybalila len vymenila čisté veci. Ale verím, že to úspešne dotiahneme do konca 🤞

krtina
7. máj 2021

@janezz ahoj..aj mňa dnes pustili..v utorok som porodila cisárskym v 32tt tak máme Dianku ..statočnu bojovníčku 🙂
Váha 1760g a 42cm 🙂

janezz
7. máj 2021

@krtina jeej, tak to gratulujem a prajem drobke veľa zdravíčka, nech pekne rastie a priberá 😍🍀

krtina
8. máj 2021

@janezz ďakujem 🥰