Kamošky z Košíc a Prešova 2010. Pridajte sa
VíTAM VáS 😉 🙂
@murinka:Vies co moja ja som dnes neporabala nic ma boli brusko strasne som dostala mrchu pred chvilkou ☹ a moja ja ti neviem povedat ze ci mala potrebuje plienky do vody,ale mne sa zda ze nepotrebuje aspom co som videla ine mamicky ked boli na kupaliskach ze nemali nic babetka takze neviem ja deticky este nemam som prisla o 2 ☹
@dadqa86 tak to mi je luto 😢 😔 my sme mali pekelne horuuuuco tak sme boli len doma.mam vsak na nieco sladke chut tak este vecer upeciem kolacik.baby,vyhlasujem sutaz,ktora mi pride pozehlit? 😀 pradlo uz je suche no nejak sa nemozem k nemu dokopat 😝 a samo sa to pozehlit akosi nechce 😀
samozrejme 😎 ja sice rada zehlim ale ked je horuco tak nie 😝 to sa citim ako v saune 😖 mala mi tu vylieva vodu na postel 🙄 fakt super zabavisko 😝 😀 budeme kupovat nove matrace kazdy polrok 🙄
😀 mala ma aspom zabavu noo akoze mne to je jedno kedy zehlim ci je telo alebo je chladno ked je uz prilis teplo tych 30 stupnov tak to sa nechce zehlit ani mne 😝
jaaaaj nebude sa hrat s hrackami len pozera kde vyliat vodu,ako zapnut televizor alebo mi vsetko vyhadzuje z skrine 😝 dnes ked som spalnu neupratovala desat krat tak ani raz 🙄 a stale tu mane vsade bordel 😔 ked niekto necakane pride tak si pomysli ze na nas dom bola zhodena atomova bomba 😅 🙄
tak ja letim lebo mala mi tu krici MNAAAAAM!!!! akokeby ju parali 😝 😀 urcite aj susedia pocuju 😀 scenar jedenia uz poznam dokonale-zje dva lyzicky a zacne odusu kricat NE NE NE!!!!!! 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj mne treba žehliť a straaašne sa mi nechce , ale asi sa musím nejak dokopať... 😅
zapnem si telku a pod ho na to !
babulky vy čo pozerávate v telke , lebo aspoň ja si neviem vybrať zo žiadnej tv
je to otras tie programy v lete, aaale veľmi sa teším na farmára.... joj to bude srandy .... 😀
ja ani neviem co ide v telke ja si postahujem filmy z internetu a kukam na pc 😀
si zlatá, nechce sa mi , ale idem robiť spoločnosť žehličke 😀
možno , ked dožehlím, tak sa stavím na kus reči ...
zatiaľ - pá 🙂
Oki tak prijemne zehlenie 😀 papapa 🙂
ahojte 🙂 tak my hajame,rano sme sa zobudili skoro tak sme sli do kostola 😉 sme same doma takze budeme spinkat asi obidve 😔 dnes som chcela ist na kupko no pocasie nam nepraje 😒 svieti sice slniecko no fuka chladny vietor-tak hadam niekam do zoologickej nas ocino vezme....alebo neviem kam 😅posledny augustovy vikend ideme do noveho smokovca a zevraj ma prsat a byt chladno 😕 ☹a co vy mate nove? 🙂
my sme sa teraz vrátili z kostola, no a idem sa realizovať do kuchyne 😅
s ockom si dáme kávu a on ide kukať telku a ja tradične doobedu v kuchyni
to je rovnoprávnosť čo? 😠
no, ale čo by človek neurobil pre spokojnosť v rodine 😀
@aero rovnopravnost?to je ako vtip? 😅 tak to vyzera ze aj u nas to bude takto ,,podelene,, ja budem mat na starosti domacnost a manzel televizor a holuby 😅 (chova postove holuby)😅 nemame este svoje byvanie dokoncene takze si uz druhy rok uzivam to ze varia svokrovci-a to aj v nedelu 😎 ale aj tak sa uz neviem dockat kedy budeme sami a kooonecne budeme mat sukromie 😉 nikto sa nebude starat do toho co robim,ako robim,kedy robim.... 😖
presne tak , samým je najlepšie
aj mi bývame sami a je to super 😉
Ahojte... 🙂 Tak my sme aj s manzelom uz u nasich vo Zvolene...Konecne cesta bola dlha a som rada ze sme tu... 🙂 teraz ja trosku popijam malinovicu 😀 pretoze ocino mama a starka mali narodeniny tak popijame 😉 a co vy mate nove?
my si len tak leňošíme.... 😀
neopi sa , alebo vieš čo - opi sa a poobťažuj manželíka 😉
Nooo opila,ale som aj po niekolkych hodinach aj vytriezvela 😀 😀 😀 😀 😀 takze som muza nestihla obtazovat 😀 😀 😀 a co vy ako sa mate?

mozem sa pridat? 😅