icon

Kamošky z Košíc a Prešova 2010. Pridajte sa

dadqa86
7. aug 2010

VíTAM VáS 😉 🙂

murinka
7. aug 2010

mozem sa pridat? 😅

dadqa86
autor
7. aug 2010

@murinka:Jasne ze sa mozes pridat 😉 a vitaj 🙂

murinka
7. aug 2010

@dadqa86 dakujem 🙂 nemam konkretnu temu do ktorej by som pravidelne prispievala,vacsinou len citam 😉 co ste dnes porabali?my chceme ist zajtra niekam na kupko-potrebuje dcerka plienocky do vody?je to povinne? 😕 🙂

dadqa86
autor
7. aug 2010

@murinka:Vies co moja ja som dnes neporabala nic ma boli brusko strasne som dostala mrchu pred chvilkou ☹ a moja ja ti neviem povedat ze ci mala potrebuje plienky do vody,ale mne sa zda ze nepotrebuje aspom co som videla ine mamicky ked boli na kupaliskach ze nemali nic babetka takze neviem ja deticky este nemam som prisla o 2 ☹

murinka
7. aug 2010

@dadqa86 tak to mi je luto 😢 😔 my sme mali pekelne horuuuuco tak sme boli len doma.mam vsak na nieco sladke chut tak este vecer upeciem kolacik.baby,vyhlasujem sutaz,ktora mi pride pozehlit? 😀 pradlo uz je suche no nejak sa nemozem k nemu dokopat 😝 a samo sa to pozehlit akosi nechce 😀

dadqa86
autor
7. aug 2010

@murinka :Ja ti pridem pozehlit ces? 😀 😀 😀 😀 😀

murinka
7. aug 2010

samozrejme 😎 ja sice rada zehlim ale ked je horuco tak nie 😝 to sa citim ako v saune 😖 mala mi tu vylieva vodu na postel 🙄 fakt super zabavisko 😝 😀 budeme kupovat nove matrace kazdy polrok 🙄

dadqa86
autor
7. aug 2010

😀 mala ma aspom zabavu noo akoze mne to je jedno kedy zehlim ci je telo alebo je chladno ked je uz prilis teplo tych 30 stupnov tak to sa nechce zehlit ani mne 😝

murinka
7. aug 2010

jaaaaj nebude sa hrat s hrackami len pozera kde vyliat vodu,ako zapnut televizor alebo mi vsetko vyhadzuje z skrine 😝 dnes ked som spalnu neupratovala desat krat tak ani raz 🙄 a stale tu mane vsade bordel 😔 ked niekto necakane pride tak si pomysli ze na nas dom bola zhodena atomova bomba 😅 🙄

dadqa86
autor
7. aug 2010

@murinka: 😀 😀 😀 no unas to tiez nieje nejaka slava neboj sa a to nemame deti 😀 😅

murinka
7. aug 2010

tak ja letim lebo mala mi tu krici MNAAAAAM!!!! akokeby ju parali 😝 😀 urcite aj susedia pocuju 😀 scenar jedenia uz poznam dokonale-zje dva lyzicky a zacne odusu kricat NE NE NE!!!!!! 😀

dadqa86
autor
7. aug 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aero
7. aug 2010

@dadqa86 no vidíš moja , jak sa nám to tu pekne rozbehlo 🙂

dadqa86
autor
7. aug 2010

@aero:Nooo to ano kurna ja mam dnes take bolesti ze ma ide porazit som dostala mrchu ☹

aero
7. aug 2010

aj mne treba žehliť a straaašne sa mi nechce , ale asi sa musím nejak dokopať... 😅
zapnem si telku a pod ho na to !
babulky vy čo pozerávate v telke , lebo aspoň ja si neviem vybrať zo žiadnej tv
je to otras tie programy v lete, aaale veľmi sa teším na farmára.... joj to bude srandy .... 😀

dadqa86
autor
7. aug 2010

ja ani neviem co ide v telke ja si postahujem filmy z internetu a kukam na pc 😀

aero
7. aug 2010

@dadqa86 - to mi je ľúto , že si to dostala... 😒
a podnikáte z mm nejaké dalšie kroky ohľadom bábätka?

aero
7. aug 2010

@dadqa86 no si šikovnejšia , ako ja.... 😝

dadqa86
autor
7. aug 2010

@aero:Vies co ja uz nechem podnikat nic ja sa nato apsolutne nechem zameriavat ked to pride tak to pride nechcem ani nic podnikat....Uvidim necham to na nahodu...Spime spolu na plno vzdy tak uvidime ked sa chyti tak sa chyti ak nie tak nie 😒

aero
7. aug 2010

@dadqa86 presne tak , čo sa budeš stresovať
ked máš v osude určené, že budeš mať bábo, tak to bábo bude......
a ináč veľmi držííím prsty 🙂

dadqa86
autor
7. aug 2010

@aero:Dakujem moja...Presne ako si napisala ked to budem mat urcene tak ho mat budem 😉 zatial mi je dobre tak ako som 🙂

aero
7. aug 2010

si zlatá, nechce sa mi , ale idem robiť spoločnosť žehličke 😀
možno , ked dožehlím, tak sa stavím na kus reči ...
zatiaľ - pá 🙂

dadqa86
autor
7. aug 2010

Oki tak prijemne zehlenie 😀 papapa 🙂

murinka
8. aug 2010

ahojte 🙂 tak my hajame,rano sme sa zobudili skoro tak sme sli do kostola 😉 sme same doma takze budeme spinkat asi obidve 😔 dnes som chcela ist na kupko no pocasie nam nepraje 😒 svieti sice slniecko no fuka chladny vietor-tak hadam niekam do zoologickej nas ocino vezme....alebo neviem kam 😅posledny augustovy vikend ideme do noveho smokovca a zevraj ma prsat a byt chladno 😕 ☹a co vy mate nove? 🙂

aero
8. aug 2010

my sme sa teraz vrátili z kostola, no a idem sa realizovať do kuchyne 😅
s ockom si dáme kávu a on ide kukať telku a ja tradične doobedu v kuchyni
to je rovnoprávnosť čo? 😠
no, ale čo by človek neurobil pre spokojnosť v rodine 😀

murinka
8. aug 2010

@aero rovnopravnost?to je ako vtip? 😅 tak to vyzera ze aj u nas to bude takto ,,podelene,, ja budem mat na starosti domacnost a manzel televizor a holuby 😅 (chova postove holuby)😅 nemame este svoje byvanie dokoncene takze si uz druhy rok uzivam to ze varia svokrovci-a to aj v nedelu 😎 ale aj tak sa uz neviem dockat kedy budeme sami a kooonecne budeme mat sukromie 😉 nikto sa nebude starat do toho co robim,ako robim,kedy robim.... 😖

aero
8. aug 2010

presne tak , samým je najlepšie
aj mi bývame sami a je to super 😉

dadqa86
autor
8. aug 2010

Ahojte... 🙂 Tak my sme aj s manzelom uz u nasich vo Zvolene...Konecne cesta bola dlha a som rada ze sme tu... 🙂 teraz ja trosku popijam malinovicu 😀 pretoze ocino mama a starka mali narodeniny tak popijame 😉 a co vy mate nove?

aero
8. aug 2010

my si len tak leňošíme.... 😀
neopi sa , alebo vieš čo - opi sa a poobťažuj manželíka 😉

dadqa86
autor
9. aug 2010

Nooo opila,ale som aj po niekolkych hodinach aj vytriezvela 😀 😀 😀 😀 😀 takze som muza nestihla obtazovat 😀 😀 😀 a co vy ako sa mate?