icon

Košice Furča. Pridá sa niekto?

dankaa
15. apr 2008

ahojte!

jedna velmi sikovna mamicka nacala temu "Kosice Terasa",tak na oplatku zacina temu z ineho sidliska 😉 prida sa niekto???

danka2
28. apr 2008

Ahojte 🙂 Joj dnes je krásne počasie 🙂

bosorkabb
30. apr 2008

Ingrid ja som tu 🙂 Dnes sa chystame do cirkusu 🙂 Co je nove na furci?

ingrid78
2. máj 2008

No neviem, kedze som zatial v BA ale chystam sa domov v juni 🙂 Idem kuk tvoj album ci ta nahodou nepoznam, ked si na fabnryho byvala a na Exnarku ZSku chodila 🙂

ingrid78
2. máj 2008

Bosorka a kde ty vlastne teraz byvaš? Vo Zvolene, Ako casto chodis na vychod?

bosorkabb
2. máj 2008

Ahoj Ingrid.Teraz byvam vo Zvolene,tu ma manzel pracu a tu sme si kupili byt.Na vychod chodim tak raz za rok ☹ kedze casu mam stale menej

gio
2. máj 2008

Ahojte, dlho som tu ne bola , akosi nieje cas.
dankaa-Byvam na Kurskej.
bosorkabb- byvala si v Malackach ? ja som sa tam narodila a zila 24 rokov 🙂 😉

dankaa
autor
2. máj 2008

gio,ja bývam na Tokajíckej,to je nahoda a nepoznas nahodou maminu Mirku s dvojčatami dievcatkami?

bosorkabb
2. máj 2008

Gio,manzela mam z Malaciek.Ja som tam zila len jeden rok.

adrica
2. máj 2008

Caute baby.
Mozme sa pridat? 🙂
Teda Dankaa ja som nevedela, ze si z Ovrucskej a mozno poznas aj mojho manzela. 😅
On tu toitz aj vyrastal. 😉

dankaa
autor
5. máj 2008

adrica poznam 🙂 ako inac?mate sa?

bosorkabb
5. máj 2008

Tu v ZV prsi,hroza ☹ A to som chcela ist z Kikom kreslit na chodnik

gio
6. máj 2008

dankaa-nejaku maminu s dvojcatami som nedavno pri nas videla, mozno to bola aj ona. A kde byva ?

dea
6. máj 2008

ahojte..........zase ste vsetky z druhej strany 😀 😀 ja byvam na P.C.L 😉

kamilecka
6. máj 2008

Ahojte, no clovek sem pride po dlhom case a co nevidim,tema ze Furca 😀 😀 😀 No super,to mozeme dat hromadne Furcianske stretko 🙂

Dankaa spominanu Mirku s dvojcatkami poznam, lezala so mnou na sestonedeli a dokonca sme sa stretavali aj na plavani.Davidko sa narodil 17teho a jej bambulky okolo 20teho 🙂

oraia
6. máj 2008

jeeeeej ...to aj taka "miestnost" tu existuje?????? som si az teraz vsimla...ja jaaaaaa som z Furce....... 🙂

oraia
6. máj 2008

uz mate vsetky babatka? ... ja este len cakam ...08.08.2008... byvam na zupkovej je tu niekto z okolia? ..teda blizkeho myslim...

dankaa
autor
8. máj 2008

ahoj oraia,ja som byvala od narodenia na ovrucskej 😅

gio
8. máj 2008

dankaa-pozerala som tvoj album a mam pocit, ze vcera som ta videla. Mínali sme sa akurat pri smetiakoch 😝 . Mas tmave dlhsie vlasy a šedy kocik, tusim Peg perego ?

dankaa
autor
8. máj 2008

myslis pri ktorých smetiakoch?lebo ja bývam na Tokajickej...

gio
8. máj 2008

isla si z Kurskej smerom na tokajicku ? /a isla tade akurat aj tá mamina s dvojickami/

dankaa
autor
8. máj 2008

fuha,je to možne,ale vcera poobede som sla bez kocika s manželom a dcerou,...ale to je jedno,ja som Ta asi nezbadala...

dankaa
autor
8. máj 2008

,...ale dievcata sa zdaju byt "podarene" z fotiek..

gio
8. máj 2008

to teda su podarene, teraz ma starsia Dia hrozne obdobie 😝 , da poriadne zabrat.Az mi z tych nervou bije srdce starsne rychlo./az som na tabletkach 😖 /

dankaa
autor
8. máj 2008

ale nesranduj,to važne???a co sa deje?

gio
8. máj 2008

dost som sa rozculovala. Mala som aj nizky tlak a zavrate. Na stastie beriem tabletky, tlak sa mi uz upravil, zavrate zmizli.Je to lepsie , srdce bije sice rychlejsie , ale pomalsie nez predtym. 😖

dankaa
autor
8. máj 2008

ja taketo stavy mavam casto,beriem lieky na stitnu zlazu.aler myslim,si,že si skvela mamina,netreba sa až tak rozculovat...

gio
19. máj 2008

Ahojte furcianky, vidim v albume, ze ste mali stretko pri Lidli. Prechadzali sme okolo vas cez parkovisko 🙂 😉

dankaa
autor
20. máj 2008

ano gio,spominam si....a dnes sme boli u jednej z furcaniek na navsteve-pozri fotky "vzajomne navstevy"🙂

sasenkat
20. máj 2008

ahojte
ja som tiez z furce od narodenia
teraz byvame na KVP
ale na furci som casto u rodicov
🙂

kamilecka
20. máj 2008

Ahojte, vy ste dnes mali stretko? V takej koseeeee, brrrrr. Doobedu som len povesala pradlo na balkon a mi ruky zmrzli, poobede to uz bolo lepsie ked aj slniecko vyslo 😉