icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

lubica773
7. jún 2012

ahojte chcem sa vás opýtať, čo beriete teraz femibion 400 alebo maternu? Neviem, čo si mám teraz kúpiť.

nana776
7. jún 2012

@lubica773 ja som brala od zaciatku femibion,potom asi 3mes gs mamavit ale ten som uz vysadila a teraz uz len berem zelezo,bcko,magnezium,a kys.listovu ...

bis
7. jún 2012

@lubica773 ahoj,ja som pred otehotnením brala femibion,potom do 4 mes kys listovu,a odvtedy už neberiem nič,moja dr aj lekár čo mi robil usg mi to schvaluju..krvný obraz je ok,iba magnezko si dávam..

stinna
7. jún 2012

@suzie_1 už aby bol ten pôrod za mnou.. na bábo sa veľmi teším a naozaj je pravdou ako píšeš, že najdôležitejšie je zdravie malého 😉

stinna
7. jún 2012

@lubica773 ja beriem od začiatku tehu kyselinu listovú a tá vraj stačí...

bublinka1972
7. jún 2012

babenky aj ja sa pripajam k debate 😀 zo začiatku som brala maternu.kedže som do 4 mesiaca zvracala...bolo to zbytočne...lebo všetko išlo von ☹ .teraz uživam iba magnezium.chcem sa opytať...spíte v noci?lebo ja zaspim až okolo 2-3...prehadzujem sa na posteli...všetko ma boli a už som sama zo seba nervozna.

helen4
7. jún 2012

ja beriem elastic Q a len pol tbl. magnezia a železo 🙂
ahoj bublinka ani ja nespím, musím byť len na lavom boku inak nie a ked sa náhodou prehodím na pravý tak len na pár minút a šup zasa na lavý a to ked sa prehadzujem nehovorím o bolestiach 😒 ,..veru nie si sama neboj 😉

helen4
7. jún 2012
lubica773
7. jún 2012

@bis
@nana776
@stinna ja som brala do teraz femibion 400 a na poradni mi ešte na začiatku povedali, že posledný mesiac si mám kúpiť maternu, tak teraz neviem.

bis
7. jún 2012

@lubica773 pokial máš pestrú stravu a krvný obraz v poriadku,nemusíš brať umelé vitamíny,vraj po nich rastú velké babetká,ale to je už na tebe🙂

bis
7. jún 2012

@bublinka1972 ahoj,občas sa aj mne stane,že mám v sebe akoby nepokoj,prehadzujem sa a neviem zaspať,chodím cikať,a občas lahnem a ani neviem ako a spím.. ináč moja malá je uložená priečne cez bruško,takže akýkolvek bok zvolím,hned protestuje,a na chrbáte sa ležať dlho nedá..neostáva iné ako vydržať🙂

nana776
7. jún 2012

@bublinka1972 ahoj.no ja zaspavam okolo 11tej 12tej....presne kazdy rano o 2:15 sa budim cikat...potom este okolo piatej a o siedmej uz stavam.cez noc sa len prehadzujem :( a snivaju sa my same bludy.
@helen4
@bis baby a tiez sa vasim dietatkam vela cka?mojej malej casto aj 3x do dna...tiez spavam na lavom boku ked sa prevratim na pravy vydrzim asi 5minut a musim sa prehodit.

stinna
7. jún 2012

@nana776 ahoj, ja by som sa chcela len pridať k tomu čkaniu. Môjmu malému sa čkalo najviac 7x za celý deň a dokonca aj v noci..

luka03
7. jún 2012

@bublinka1972 Aj ja to mam so spanim tak ako ty a presne ako pise @helen4. tiez vacsinou len na jednom boku a ked sa snazim "pretocit" na druhy bok aspon na cvilu, tak sa zakazdym zobudim lebo to je uplne utrpenie... 😀 Na chrbte nespim vobec lebo to ma tlaci a neviem dychat a v noci chodim cikat presne ako @nana776 okolo druhej... 😀

Zvykajme si, tak skoro sa v noci kludne nevyspime... 😀

Inak to ckanie je dost otravne ked cloveku sklbe brucho. Nasmu drobcovi sa tiez celkom casto stikuta a pamatam si, ze aj Kami ked sa narodila a bola malinka tak casto stikutala ale vraj je to normalne u vacsiny babatiek a ziadny "babsky trik" na to neexistuje...

nana776
7. jún 2012

jeej tak to riadne....mna to niekedy aj rano zobudi.a kopka ta stale?

nina4
7. jún 2012

@neeelaaa1 Ahoj moja . Dúfam ,že si ok a teploty ti už ustúpili a na ten cukor si teraz aj niečo dávaš alebo to netreba ?.Ja som tu chvíľku nebola išli sme na 3 dni do nem. chytila ma črevná chrípka a brala ma rýchlovka čo som bola už zo silami na konci a dosť ma bolelo brucho .čo sa týka pohlavia máš pravdu mali sme mať dievčatko len tej našej slečne dorástli guľky že vraj zostúpili neskôr 😀 😀 😀 😀 tak bude Adamko.Ale pravdu ja som mala tušáka od začiatku 😀 😀 .

nana776
7. jún 2012

@luka03 ved to ze mne sa potom trasie cele brusko...v podlednom case ma uz aj tak pobolieva ked sa hybe lebo ho nemam az take velke.ja na chrbte tiez nespim ved ma zacalo niako sekat tak sa bojim ze sa nepostavim🙂

stinna
7. jún 2012

@nana776 mňa to zobudilo minule v noci o druhej a trvalo to asi 20 minút .. ale už som si zvykla. áno, kopká a riadne silno, je uložený hlavičkou dole a tak ma s nožičkami kopká do žalúdka, do boka, kde mu len príde 🙂 .. niekedy ma to až bolí a teba ako? tiež tak kopká ako môj?

nana776
7. jún 2012

BABY ESTE JEDNA OTAZKA!Ako budete sterilizovat flasky?Co ste si kupili a daju sa sterilizovat aj plastove flasky???Lebo ja fakt neviem.

nina4
7. jún 2012

@zizu38 Nooo pekne to tá vaša slečna vymýšľa kde sa ponáhľa čo je jej v brušku zle žabiatko malé 🙂 🙂 .No ja som pre zmenu bola teraz na 3 dni v nem. dostala som črevnú tak ma brala rýchlovka čo som už nevládala a tiež mi v nem. oznámili ,že mi dosť tvrdne bruško ale ja som to brala asi tak ,že po toľkom vracaní bodaj by netvrdlo.ááá náš zázrak malý ako bol dole hlavičkou tak teraz sa otočil hore 😖 😖 som mu potom dohovárala ,že nech sa láskavo otočí inak nebudeme kamaráti 😀 😀 😀 😀 Jááj a pán primár Durčenka ma nádherne privítal na príme ,že či som už nemohla vydržať do rána a bľačal tam po mne ako by mu šibalo potom došla sestrička ,že nech si to nevšímam,že sme ho zobudili no môžem sa na takého primára vykašlať 😠 😠 😠 😠 😠 a ešte ked sa ma spýtal na krvnú skupinu čo som pravda hned nevedela tak mi povedal ,že patrím medzi ľudí čo nevedia rozmýšľať tý keby je tam manžel tak verím tomu ,že milý pán primár by jednu dobrú utržil ....

nana776
7. jún 2012

Aj ja ju mam uz hlavickou dolu.No veru kope kope niekedy az tak do mechura ze musim z obchodu utekat domov :D neviem co tam stvara,ale ked teraz rozmyslam vsak to nemozu byt kopance :D to musi byt nieco ine.A ty ides ako sterilizovat?

bublinka1972
7. jún 2012

@luka03 ano to maš pravdu s tym cikanim to je na nervy ani poriadne nelahnem a zasa idem.o tom čikutkani v brušku som ani nevadela...ale je to pravda je to take šklbanie... 🙂 nejako to musime vydržať nič sa neda robiť.

nana776
7. jún 2012

@stinna niako mi blbne net :( aj som ti odpisala ale nedalo mi automaticky tvoje meno :(

stinna
7. jún 2012

@nana776 aj ja dostávam do mechúra a niekedy len len, že dobehnem na wc .. a ,myslíš, že sa tie naše deťúrence ešte môžu otočiť nejako ináč? ja som už sterilizovala vyváraním cca 5 minút. Cumle síce trošku pomenili farbu, ale hlavné je, že sú sterilné.. len neviem ako sa správne uskladňujú také veci, ja som to dala do sáčku. kedy nastupuješ na MD?

monika74
7. jún 2012

@nina4 a čože sa ti otočil?to naše je už od mesiac dolu hlavou dnes som bola na poradni všetko v poriadku MD vypísaná ale čo ma najviac teší za posledný mesiac som pribrala len 1kg takže do teraz je to 10kg a už by to nejak extra nemalo rasť 😀 😀 A čo manžel už je tiež v poriadku?vy si to akosi striedate 😀

papuka
7. jún 2012

@mirulka147 ano ten sedy

papuka
7. jún 2012

@lubica773 ja beriem cele tehotensvo iba ACIDOFOLOLAN teda kys.listovu viac menej, vraj ato stači, ovocia aj zeleniny mam dost, a pred otehot. som brala tiež asi 3-4 mesiace iba kys. listovu, z materny sa vraj velmi pribera 😒

papuka
7. jún 2012

@nana776 no samozrejme že sa daju, bud klasicky, alebo ja som si kupila tu na MK v bazariku mikrovlnkový sterilizátor, ale pri prvom synovi neviem či to nebolo, ale sterilizovala som klasicky v hrnci 🙂

nurili
7. jún 2012

@brunkova mne merala dokina z obycajneho...

lubica773
7. jún 2012

@papuka no tak asi maternu vynechám, lebo pribrat určite nepotrebujem, mám toho až až 🙂