Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@helen4 ja zatiaľ tie falošné kontrakcie nemám, ale obávam sa, že keď na mňa prídu, budem tak stresovať, že až fakt skončím v nemocnici.. Ja sa tiež snažím najmä kvôli bábätku myslieť pozítvne a veru veru je to niekedy dosť ťažké. No snáď to už nejak vydržíme. Mne tvrdne brucho už asi taký druhý mesiac, ale užívam MgB6 a to na chvíľu pomáha, ináč sa snažím robiť menej ako pred tým, aby som veľmi nezaťažovala svoje telo. Ale už by som chcela svojho drobčeka mať pri sebe a už sa aj teším ako veľmi ho vybozkávam 😉..
akurát som si prečítala tvoj príspevok že malý ti má 2280 g, to som ja bola v 32 týždni a mal 2240 a terauz ideme v stredu to bude mať už aj tri kilo 🙂 ,..bože dúfam že ho vytlačím, ja som aj taká drobnejšia a bruško nemám ani velké také do predu,..normálne sa bojím 😒
mne povedala ta doktorka že tlaky cítiť budem, len bolest nie, ale to asi každá žena inak cíti,..
jaj sekla som sa pardon, písala si 2000 g 😀
@stinna
Keď ti môžem poradiť, ani sa nikoho nič nepýtaj, čo sa pôrodu týka. Ja som tak rodila svoju prvú dcérku. Vôbec som nevedela, čo ma čaká a neminie. A úprimne, asi to bolo aj dobre. Nejako to pomaly plynulo jedno za druhým a ani som sa nenazdala a malá bola na svete (až také rýchle to zase nebolo 😀 )
Horšie je to teraz, už viem, čo sa bude diať 🙂 takže už mám preventívne zbalenú tašku a pomaličky sa sledujem, čo sa deje 🙂
Ďakujem za opýtanie, dnes nám je celkom fajn, až na ten chrbát ☹ ten teda bolí a riadne ale tak čo človek nevydrží pre toho malého drobčeka. A vy ako? maličký kopká? 🙂
@suzie_1 ani sa nechcem na pôrod veľmi pýtať, lebo potom budem taká zostresovaná, že by som si nakoniec aj sama nejak mohla privolať predčasný. ale tašku mám tiež zbalenú už týždeň. snáď som na nič podstatné nezabudla 😕 . vieš čo, teraz za posledné dva dni malý dosť slabo kopkal a mala som aj pocit, že sa ani nejak extra nehýbe - čo nebýva u neho zvykom 🙂 , ale teraz som bola na prechádzku a tak sa rozkopkal, že sa z toho veľmi teším - aj keď nie každý jeho kopanec je príjemný 😀 . takže už som pokojná, len teraz vydržať do pondelka, aby sa mi dr. vyjadrila k tým zlým výsledkom. Dúfam, že to nebude až tak zlé, ako som čítala na nete a už pre istotu ani nehľadám vysvetlivky, lebo je to zbytočné stresovanie.. pa 🙂
jasné napíšem Ti keď budem mať potom, alebo možno ty budeš aj skorej 😉
no to je dosť nepríjemné a bolestivé,..mávam to verúúú, dýcham vtedy do bruška,...príde to samé aj odíde
Viem to rozoznať pretože to mám už od 18 týždňa alebo tak nejak, ale už veľmi dávnoa inak by som už dávno porodila 🙂 ...a jedine asi tak, že sa to dá vydržať, netrvajú dlho, vždy sa mi uľavý a nie sú pravydelné a nestupňujú sa, po takej hodinke to ustane,..neboj rozoznáš to budú to vačšie bolesti 😒
@monika74 Ahoj no veru náš mladý si robí v brušku asi centrifúgu dnes bol v poradni znova dole hlavičkou .A veru tento posledný mesiac sa nám choroba točí dnes v noci už aj deti vracali tak sme boli u dok.a Sofinka nedávno dostala teplotu ale chvála bohu jej zabral Nurofén .Ja som stále na 9 kilách od začiatku tento mesiac som nič nenabrala teda asi aj nabrala ale pri tom vracaní som to aj schudla 😒 😒 .Inak sa máš ako nebolieva ťa lonová kosť mňa tento týždeň riadne či sa to už pripravuje na pôrod ??? Dnes som bola v poradni malý je vraj nízko ale našťastie ako dok .povedal zdola je to ak zabetonované 😀 😀 😀 😀 😀
@nina4 asi bude niečo vo vzduchu.ono váha už asi ani vela nahor nepojde iba drobci budú priberať.Mna tiež dole už bolí všetko hlavne ked sedím a potom sa postavím.včera som bola zaniesť MD a vystupila som z auta a také bolesti som dolu dostala no po chvílke to prešlo.Mne sa zdá že je tiež malé dosť dole no nech este mesiac vydrží a potom už mi je to jedno 😀 Smejem sa že ešte ani taška do porodnice nieje nachystaná 😀
@monika74 Tý si dobrá na to že čakáš 4 a môže nás to ozaj hoci kedy chytiť ja mám tašku už skôr zbalenú a teraz som sa aj nasmiala lebo ked prišla po mňa sanitka tak manžel mi zobral tú a ja po ňom kukám ,že na čo mi tam budú veci pre Adamka 🙂 🙂 .Ja som sa dnes vyšantila vo foliovníku bolo treba vytrhať zelinu tak že idem a normálne mi to dobre padlo . manžel skolil zajaca tak sa teším na zajtrajší obedík mňam 😝 😝 😝
@nina4 ja viem len si to ešte akosi nepripúšťam,že to už bude čo nevidieť.Ja som bola včera chvilu v záhrade veru buriny je neurekom ked popršalo.Tak na obed zajac je mnam mnam 😀 my sme ich tiež chovali len začali strašne kapať tak sme od chovu upustili a teraz chováme vtáctvo vo volierach.Ja idem zamiesiť na parenú knedlu dufam,že sa podarí knedle robievam v pohode tak skusim aj knedlík zajtra k obedu 😀
@monika74 nedá mi to opýtať sa aké máte vtáčatká aj my máme andulky a kanáre minulý rok ked tak hrooozne fučalo tak nám prevalilo voliéru a uletelo nám zhruba nejakých 80 ks 😖 😖 😖 😖 a ked nebol na záhrade štebot tak to chýbalo no tak sme začali od znova 😀 😀 So zajacmi len začíname tak dúfam ,že nás tiež nestihne dochnutie už ked budú na rezanie ....
@nina4 mi chováme korely,vystavné andulky,zebričky,agoše bababany do kopy asi 100ks.Tak to je fakt smola ked ich tolko uletelo mi máme voliery na pevno.A zajece začal tiež švagor vlani chovať a tento rok mu to začalo kapať a boli aj zaočkované tak sa naštval a všetky pohlušil nech aspon nejak poslužia
@nina4 ahoj...ja som mala bolesti a lezim na rizikovom ale uz je lepsie este ze musime pockat aspon mesiac a potom mozme ist na svet...ale pondelok dufam ze pojdem domov....chripka pomali ustupuje....no,super ale ja ze nasemu bude vyrastat mozno aj nadejna zena...cheche...ale tak kamos🙂
@monika74 júúj tak to vie naštvať mňa by asi švihlo ,že tešíš sa na obedíky a tu kaput 😒 😒 😒 Nooo tak byť blišie aj idem kuk na tie vtáčence 😀 nám zebričky dochnú a neviem prečo ☹ Ja som predchvíľkov dopiekla čerešňový koláč som zvedavá či ho deti aspoň okoštujú ked tak veľmi chceli.
@neeelaaa1 A odkedy si na rizikovom a čo hovoríš na primára teda predpokladám ,že si v Bojnickej nem. ja ked som tam došla s črevnou chrípkou tak tam po mne húkal ako švihnutý že či som už nemohla dočkať do rána a to ma doviezla sanitka ale sestrička že nech si to nevšímam vraj sme ho zobudili.A domov sa neponáhľaj nech si to drobec náhodou nenasmeruje na tento svet a potom si to budeš vyčítať ved deti ti doma neplačú tak si oddýchni .aj ti dávajú infúzie ?Ale ešte sa neotváraš či ?
ahojte babule. otazocka - ako budete v juli obliekat svoje babatka? ja mam nakupene vacsinou len same veci s kratkymi rukavmi, ale nieco aj s dlhymi. len musim asi este dokupit nejake dupacky s dlhymi na noc... poradte... 🙂

@helen4 🙂 ja sa bojim trosku no co budeme to musiet niako prezit bojim sa ale aj velmi tesim..priatel bude pri mne tak to bude hadam lepsie.epiduralku?no ak to bude moc boliet..ale ak sa to bude dat vydrzat tak nie.nejde mi o peniaze skor o to ze potom uz nic necitis