Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
tak mi napadlo - kedy sa ide prvykrat s babatkom po porode k pediatrovi? alebo kam s nim treba ist na nejaku kontrolu alebo tak?
@zuzkaamato ja som bola z porodnice zaniesť papier a potom asi za dva dni.Prv chodila sestrička aj domov no pri poslednom už nie
@zuzkaamato ja som to mala tak že hneď na druhý deň ako ma prepustili s pôrodnice
@stinna no ja si myslim že o taky den dva už hej ja mam zymne deti tak som išla von až po dvoch tyždnoch aj to som poslala najprv muža na prechadzku ale v lete je to ine a uvidiš ako sa budeš citiť 🙂
@zuzkaamato ahoj ja som tu kojenecku nosila aj na spanie s kojeneckymi vložkamy inač som mala furt flakatu košelu aj v porodnici a na von som už nosila normalne lebo tie kojenecke nedržia tvar a teraz v lete si to neviem predstaviť pod tielkom 🙂
@mirulka147 no ved prave, ze nedrzia tvar... akurat som bola na poste zobrat jednu, ktora mi dnes dosla.. a neni az tak zla, ale pod tielko si ju nedam 😀
@zuzkaamato 😀 aj ja si myslim...oni sa hraju sice na takych hrdinov ale ked zbadaju babo budu viac mimo ako my 🙂 my sme isli dnes do novych zamkov od nas 100km nechcel ma zobrat ale nakoniec musel 😀 sa bal aby sa nieco nestalo ale tak ja sa rada vozim.no a ako sme isli tak zapol klimu a ja ze laska ale ja neznasam klimu nezapinaj a on na mna kukol a zabil 🙂 ale predstav si ako je nasej princeznicke teplo v tom brusku pod tou kozou ved ona sa tam musi uvarit tak klimoval klimoval 😀 skoro ma nohy oziabali ale prislo mi to take mile 🙂 ze som ani nemala slou nieco povedat
jooj baby som spala dve hodiny....vcera som si zabudla vecer kupit cokoladku a teraz nemozem spat.obchody este zavrete.sakra ze mi nemame nonstop tesco. ☹
dobré ránko babulky...........a ja hore od piatej, nenormálne...teplo, bruško ma tlačí, čúrať sa mi stále chce, malô kopcuje. čo budeme dnes robiť? my ideme spalnu prehadzovať, prichystať postielku. teda ja budem len rozkazovať, nech robia chlapi, xixi
ja som sa dnes po pár predošlých zlých nociach vyspala dobre bola som len raz na WC a mna drobec v
noci nechá spať,dufám,že to tak bude aj po porode a bude v noci spávať.Prebdených noci sme mali u predošleho veeru dosť a veľmi dlho. 😀
ja som spala vynimocne dobre, asi preto, ze manzel nebol doma a nechrapal 😀 😀 mna mala v noci moc nebudi, skor ja budim ju, ked furt beham na WC. uz to ani nepocitam, kolkokrat som bola. aspon 6 urcite... dnes budu hice babulky, takze dnes opatrne...
tiež sa pripajam tato noc bola neskutočne dlha teplo ,palila ma zaha zaspala som nad ranom no už sa asi nevyspime kym babetka nebudu vonku a nepodrastu 🙂
treba pre novorodeniatko aj podbradniky? alebo tie staci kupit az ked sa bude babo prikrmovat?
žienky a idete si dat aj daku anesteziu pocas porodu?
@zuzkaamato ja som mala.... slinky ked mu treba utriet alebo ked grcka...
ahojte,tak konečne sa mi dnes podarilo dobaliť sa do nemocky,aj malej taštičku zbaliť..ešte bud víkend prestavíme spálnu a poskladáme postielku a môžem ísť🙂.ozak kolko balíčkov jednorázových plienok ste si kúpili?ja zatial jeden zo 78kusmi,tie najmenšie,to je asi málo nie?bo som myslela,že potom kúpim už večšie..či?
ja mám tiež tieto 🙂 a kozmetku máš akú kúpenú pre bábo?
@marakoli ahoj, aj ja dnes už od 6,00 ale neviem čím to je, my máme doma chládok, ale možno cestovnou horúčkou, moji rodičia aj s mojim synom dnes odleteli na dovolenku, tak asi preto. spálen prehodená ? my ked sme prerábali domček tak sme si už miestečko pre postielku vymedzili, čiže nič sme naštastie nemuseli prehadzovat, aj ty si taká nemotorná a velká ako ja, ja by som už hádam aj o 2 týžde porodila, keby sa pýtalo 🙂
Teraz som nasla tuto temu 🙂 Zdraviiiim vsetky babule julove 🙂 Nejake Bystricanka? 😉
@cyklamenka ahoj, ja som bola 33 rokov bystricanka, už som 2 roky žiarčanka 😀
Ahojte babule, ja som dnes nevedela co so sebou...ked sme sa vratili s nakupov tak maly neskutocne vystrajal....boleli ma krize, pravdu povediac nebolo mi vsetko jedno...teraz po masazi bruska je klud.... 😉

@nana776 no, chlapov mame podobnych 😉 aj moj vyberal kocik. sice nie podla elektronov, ale tak vyberal sam. ja som ho len odsuhlasila 😀 akurat dosiel domov a spominala som mu to prebalovanie. a on, ze si musi zohnat rusku na usta s uhlikovym filtrom a gumene rukavice 😀 su to potvory, ti chlapi 😀 ale neboj, budu mat tie nase deticky radsej ako nas 🙂