Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@papuka aahoj...no veru prehodená spálňa, konečne. nemotorná? veru, cítim sa ako vorvaň. ani otočiť, ledva vstanem, ja by som brala, keby sa mi mimi narodí už na budúci týždeň. Doktor mi povedal, že musím vydržať do ukončeného 38 týždňa, takže na budúci víkend to akurát bude, xixi, uvidíme. Keď som bola v pondelok na poradni, tak mi povedal, že som na 1 prst otvorená, len tak dalej, a môžeme ísť 😀DD
Ahojte aj ja sa rada pridávam 🙂 držím všetkým palce nech všetko dobre dopadne 😉
Hura konecne ideme spravit izbu 😀 prestahovat postielku, prebal. pult, atd- konecneeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
ahojte tak aj som dnes úplne hotová s toho tepla mna dnes môj mužík vytiahol na nákupy pretože sme nemali svetlá do obývačky tak že nech si idem vybrat aj také doplnky do kupelky som chcela ale v tom teple to bolo ako za trest
@jarimka my sme tak boli vcera na nakupoch, tiez sme nejake lampy pozerali 😀 ale do detskej a do zimnej zahrady. nic sme nekupili, ale znicena som bola teda tiez poriadne. uz o deviatej vecer som zaspavala. a ruky a nohy som mala ako slonica...
@zuzkaamato no aká náhoda 🙂 ale inak ja sa dnes cítim tak ako keby som už mala ist do pôrodnice stále behám na wc mám zvlášne pocity zajtra mám poradnu dúfam že to do zajtra vydržím ešte ako kinderko 🙂
no keby porod zavisel od mojho behania na zachod, tak rodim uz asi pred mesiacom 😀 neboj, vydrzis. mozno si ta tam rovno nechaju zajtra 🙂 ja sa uz musim donutit si zbalit tasku do porodnice, nejak sa mi do toho nechce. uz sa chystam cely tyzden. moja mala mala dnes v bruchu asi strecing, strasne sa natahovala...
ake zvlastne pocity mas? nech viem, co ma caka 🙂
c
holky ako casto vam tvrdne brucho za den? mne asi tak 5-7 krat...
ahojte babulky 😀 , je mozne ze mozem mat napuchnute nohy - slapy na nohach vankusiky + prsty ze ledva chodim dost ma to boli ked sa postavim alebo chodim a uz 2 den 😢
@zizu38 Ale ved ty vlastne dbáš o to aby ti manžel veľa nepribral 😀 😀 😀 😀 vieš ako to je my to zhodíme ale im by to bruško ostalo mňa zas poráža z detí lebo máme kooopec malín , jahôd a u naším idú na jahody ako by ich v živote nejedli a doma si ich ani nevšimnú ale ak sa do nich dnes nepustia tak to oberiem a bude s toho dreň .
A čo sa týka odúčania Ivka sa bude určite ľahko odúčať aspoň ja som to tak mala so Sofinkou a čo počúvam aj baby tak dievčatá sa oveľa ľakšie odúčajú ale Marek už nosí plienku koooooooonečne len na spanie a začalo ho veľmi baviť cikať na trávičku .A čo ako sa vyjadrujú k pôrodu budeš rodiť normálne či sekciou ?
@monika74 veru ja mám trochu obavu lebo takto ma budila aj Sofinka a tá preplakala asi 4 mesiace tak do 4 rána a to bolo o hubu v tedy ale aspoň že sa nám narodia cez prázdniny bude chvíľu čas nabehnúť na normálny režim .Ja teraz tiež stále niečo prekladám a upratujem manžel sa smeje že ma už chytá čas hniezdenia že už len aby som na vajíčka zasadla 😀 😀 😀 😀 😀 som si myslela šak smiech ťa prejde ked ma to drapne 😀 😀 Chalanov budeš mať cez prázdniny doma či budú niekde v tábore .Nám Paťko chcel ísť čo škola ponúka tábor no nemám odvahu ho tam pustiť je námesačný a ono je to sranda ho doma nesmerovať do postele a nieto ešte ked bude v cudzom prostredí ...
strasne teplo na skapanie, som sa vybrala do mestra presla som sa asi 10minut a hrozne bolesti do krížov a do brucha ma chytili... brucho mi stvrdlo no ja som myslela, že asi už porodim... tak rýchlo domov a este aj moj drahy syncek sa vliekol a mrachtal k tomu vsetkemu no reku fasa... asi mi nerobi dobre to hrozne teplo
@nina4 ja sa tiež stále mocem deckám som zoradila veci v skrinkách až potom muž nemusí stresovať čo im obliecť a všetko vidí 😀 a moji veru budú celé prázdniny doma tábor nehrozí to by nevydržal martin a tažke budú len somnou.Našťastie sa najstaršiemu rýsuje nejaká brigada a bude sčasti vyťaženy niečim iným No uvidíme ako to všetko dopadne 😅
@kukucka78 Juuj takého havina by brala naša Sofinka my sme si zadovážili tak necelé 2 roky dozadu nemeckú dogu a to je havino taký na maznanie skôr pre dospelého 😀 😀 😀 😀 😀
@monika74 veru tie brigády sú fajn si pamätám ešte ked som ja tak makala i ked mi to sem tam aj vadilo že kamošky šli na kúpalisko a ja som robila no mala som výhodu - prašule ktoré som si zarobila ja 🙂 🙂 🙂
Ahojte tak ja som ešte stále 2v1 kontrola o týždeň ale otvorený na 2palce tak uvidíme že čo dnes ma inak ta poradna zničila úplne nevládzem
kocky mate niektora angel care monitor dychu pod penovym matracom? manzel niekde nasiel, zevraj s penovym to nefunguje...ale mne sa to nezda...

@papuka Jaj tak super že sa ti výletík vydaril. My sme včera boli ráno na záhradke pokukať ako to tam po tých dažďoch vyzerá. a potom sme šli do BB k našim "na obed" 😀, potom sme zbehli k ocinovej sestre na návštevu a nakoniec si šiel miláčiček trošku zahrať hokejbalík a ja som mala s kamoškou dohodnuté rande. No prišli sme domov niečo pred 8ou ja som ti bola unavená ako kôň. A to sme sa všade presúvali autom.
Joj a v bb tescu sme kúpili ivke plienky 🙂 huggies new born síce nebola napísaná akcia ale sa mi zdali byť lacnejšie ako v ZH (jedna vyšla na 0,19€). No a ako sme došli domkov tak ten náš "smraďoch" sa nás nevedel dočkať, (lebo si zožral všetky granule) tak sme len vystúpili z výťahu a on už pri dverách mravčal ako zmyslov zbavený. 🙂 Ale stačilo poriadne vyhladkať a bolo všetko ok.
No ja pevne dúfam že ivkine prvé slovíčko nebude " to je ale debil" 😀 😀
Jej ako so m tu niekde čítala ideš v stredu do poradne? to idem tuším aj ja ja som ti už s tých dátumov zmagorená ale mám to poznačené v kalendári (pre istotu). 😀 😀 A prišla aj správička s tč. tak sa určite ozvem, už sa teším 😀