icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
20. jún 2012

@nurili ale sak ja ho nelutujem, len niekedy je taky lenivy 😀 strasne s tymi chlapmi 😀
fuj, no tak ja uz som riadne gulata. pribrala som uz okolo 15 kil ☹ som zvedava, ako rychlo to pojde dole... snad rychlo..

veraba
20. jún 2012

@nurili no to neviem ani ja ale ved ked sa minu tak mi prinesu dalsie 🙂

nina4
20. jún 2012

@zizu38 Noo moja tebe sa v tej nemocnici asi páči alebo je tam nejaký fešný doktor ??? 😀 😀 😀 😀 😀 .A na pozorovaní si kôli tomu tvrdnutiu alebo s tlakom?
Sofinka tá to zvládla super čo som čakala ,že sa bude hanbiť tak nás prekvapila .Besiedku stihol aj Marek a už sme sa rozprávali normálne tak aspoň to šťastie máme ,že sa nevieme hnevať dlho 😀 😀 moja tak ty len oddychuj a princeznej posielam na bruško veľa pusiniek ved to už máme za pár 🙂 🙂

lubica773
20. jún 2012

@papuka dakujem ti vopred 🙂

nurili
20. jún 2012

@zuzkaamato verim ze rychlo kilka pojdu dole, ved celodenny kolotoc a nocne vstavanie, hmmm to bude.... 😉 ale i tak sa tesime, no nie? 😵

opica89
21. jún 2012

ach zienky ako sa citite??? ja mam zase za sebou prebdenu noc nedalo sa mi spat nebola som vobec unavena ani lezat som nemohla v posteli lebo mi strasne trpli nohy take mravcenie, nakoniec sa mi podarilo zaspat mozno okolo 5tej a o 7mej ma budilo s usmevom na perach moje male trdlo, no už nech je male na svete lebo už nevladzem

clari
21. jún 2012

no ja som toho tiez vela nenaspala, toto teplo je hrozne, citim sa ako mechom prastena 😀 tlak mi ledva odmeralo, aky mam nizky a je mi tak nejak celkovo divne, zeby sa to uz blizilo ?

veraba
21. jún 2012

@opica89 ahoj tak to sme na tom rovnako ja som tiez nespala a to som sa tesila ze je burka ze konecne sa vyspim ale opak este viac som som sa potila 😖

opica89
21. jún 2012

@clari vies co bodaj by si to už mala za sebou 🙂
@veraba vy ste mali burku? my nie ale celkom fajne bolo taky chladný vetrik pofukoval, v obyvacke bolo prijemne ale v spalni hrozne horuco.. a tu by už tiež mohlo poprsat

zuzkaamato
21. jún 2012

@nurili jasne, ze sa tesime 🙂 ja sa len trochu bojim, aby som nebola moc nervozna, ked budem malo spat... ale ved vsetky zeny to zvladaju, tak preco my nie? 🙂

zuzkaamato
21. jún 2012

@opica89 ja by som tuto noc aj v pohode spala. ale kedze bola burka a nas pes ma z nich panicky strach, tak nam celu noc skrabal pod postelou a snazil sa schovat... a teda moc sa v noci neochladilo, aj ked prsalo. rano som bola uplne mokra.. uz nech sa ochladi...

katkapresov
21. jún 2012

ahojte baby.chcem sa spytat,pri kontrole u lekarky vam zistili niekedy zapal z mocu?mne dnes lekarka povedala ze tam je zapal a brala mi ster a mam doniest este moc,ostala som prekvapena,lebo ja ziadny problem necitim :(..moze to uskodit nejako babatku?ako to liecia?dakujem za kazdu radu..

monika74
21. jún 2012

tak dnešná poradňa za nami.drobec má okolo 2800g prietoky sú dobré len mám cukor v moči a začíname týždňové intervaly poradne a ešte k tomu aj monitor.Takže cesta do mesta bude 2x do týždňa ☹ no dufám,že drobec sa bude pýtať na svet skôr 😀

stinna
21. jún 2012

@katkapresov ahoj. ja som mala hnis v moči a dr. mi hovorila, že pravdepodobne to bude nejaký zápal v močových cestách. Pre istotu mi nasadila atb., aby infekcia neprešla na bábätko. Ale aj po vybratí prvej várky atb. som mala hnis v moči a tak som s abt. pokračovala a teraz je už všetko v poriadku, našťastie. A tiež som nič necítila, ani pri močení a ani mimo toho. tak držím palce nech si skoro v poriadku 😉

opica89
21. jún 2012

@zuzkaamato joj aj ja by som sa už rada vyspala 🙂

zuzkaamato
21. jún 2012

@opica89 no zislo by sa ti vyspat sa, este kym sa babo narodi... potom uz na to zas dllho nebude moznost.. 🙂 mozno ked sa trochu ochladi cez vikend, tak sa ti podari sa poriadne vyspat 🙂

nurili
21. jún 2012

@zuzkaamato zvladneme to co bojis, len nech sa nam pokladiky v zdravy narodia a ostatne pride samo.... 😉
horuuuuco, pomooooc....... 😝

nurili
21. jún 2012

Babule co varite v takych horucavach? 😉 Sem s nejakym tipom....

clari
21. jún 2012

@nurili zeleninove rizoto so syrom 😀

nurili
21. jún 2012

@clari iiiih, tak poviem ti ze je to super napad, dlho sme nemali rizoto a je to rychle.....dakujem.... 😉

clari
21. jún 2012

@nurili no ved, je to rychle, nemusis stat dlho pri sporaku a v tomto teple aj lahke jedlo 🙂 som rada ze som dala dobry tip 😉

papuka
21. jún 2012

@katkapresov ja som brala antb. a ešte aj čípky, ale to bolo ešte v apríli, mudr. povedala že tie antb. neuškodia babatku 😒

zuzkaamato
21. jún 2012

@nurili ja som si dnes robila hambace do zemle s platkovym syrom, ladovym salatom a kecupom a horcicou. a ostalo mi aj na zajtra.. muz ide na veceru s kolegami, tak o neho sa nestaram 😀 ale inak to rizoto by som si aj dala... tusim spravim buduci tyzden...

opelastra
21. jún 2012

takže rodíme v pondelok 21.6.2012 cisarským bude to Dominik 😉

papuka
21. jún 2012

@opelastra 21.6.?????

zuzkaamato
21. jún 2012

@opelastra asi si chcela napisat 21.7. lebo 21.6. je dnes.. tak uz rodiiis? 🙂 a preco cisarskym?

sisinka8
21. jún 2012

AHOJTE!pridavam sa.......... 😉 mam za sebou prebdene noci,palenie zahy,falosne kontrakcie,bolest noh,bolest panvy..... 😖 ako to zvladate vy???????? 🙄

jarimka
21. jún 2012

ahojte baby tak ja som s tej horúčavy úplne mimo dnes ma hrozne zasa bolia kríže hrôza ale tak že sa nevládzem pohnúť asi som to včera s prácou prehnala dala som sa na pranie vecičiek celí deň som len vešala a žehlila v tej horúčave 😝 A dnes mám povinný oddych lebo nič nevládzem

opelastra
21. jún 2012

niééé 25.6. som celá dopletená

opelastra
21. jún 2012

@zuzkaamato 25.6. stále sa neotočil preto