Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@jarimka no ty si teda trdlo 🙂 ja periem a vesiam dnes, ale zehlit asi nebudem. slubuju uz ochladzovanie, tak snad to naozaj pride, aj ked len o par stupnov. sa ti divim, ze si dokazala vcera zehlit. vcera bolo snad najteplejsie za celu dobu...
ale inak ja som dnes asi najviac odrovnana z toho tepla, aj ked dnes je "iba" 32, aspon u nas.. vcera bolo cez 36...
@opelastra tak to mas za par dni.. super 🙂 aspon to budees mat prva za sebou.. 🙂
ja budem mat tiez planovanu sekciu 16.7...este3tyzdne........... 😝
@zuzkaamato no to som 🙂 ja hovorím že je to hrozné stále si poviem dnes už mám oddych a stále niečo robím ale ty máš ešte čas ale ja asi už len týždeň lebo asi pôjdem na plánovaný pôrod tak lekár navrhol
@jarimka vsetky mate planovane porody, aj ja by som chcela ☹ aspon viete, kedy vas to caka... a ides tiez cisarskym?
nie vyvolávačku lekár si rád tak naplánuje a aj ja som rada lebo viem že to stihnem ked mám pôrodnicu daleko
@jarimka aha, tak to je fajn.. a oficialny termin mas kedy? ja som este nebola na poradni v nemocnici, kde budem rodit, tak este neviem, co povedia mne. ja to nemam az tak daleko, mozno pol hodinku autom, ak nebude zapcha. ale tiez by si ma mohli naplanovat, to by sa mi pacilo 🙂
@zuzkaamato neboj ja tiež nemám plánovaný a budem len a len čakať kedy to príde na dúfam,že to bude skor ako termín 😀
oficialne mám 5.7 ale v utorok mi povie presne kedy to bude
@monika74 tak to dufam aj ja, lebo termin mam 15.7., ale babo je o tyzden mensie, takze asi az cca tyzden po 15tom, cize okolo 22.7. a to je este mesiac a to nevydrzim. hlavne nie, ak budu taketo horucavy 😠
@zuzkaamato ja som sa dnes orientačne pýtala kolko váži váha je 2800g takže keby to už bola aj za dva týždne tak by malo cez 3kg a to stačí 😀 aj ty aby si nezostala prekvapená termín je jedna vec a pýtanie sa na svet druhá 😀 mne sa dvaja prvý narodili skor jedine ten najmladší bol presne na termín 😀
@monika74 no to je pravda 😀 ale este nech vydrzi do konca tohoto tyzdna, kym si dam doporiadku veci do porodnice 😀 potom uz moze hocikedy.. a moja mala 2800 pred tyzdnom, tak buduci tyzden by uz mohla mat aspon tie 3 kila a sup von 😀
@zuzkaamato ved má peknu váhu tak prečo by si mala prenášať?prvý syn sa narodil o 2tt skor a vážil 2,63 adruhý 2,98 a boli gulatučky 😀 ja idem zajtra do mesta ešte niečo dokupiť hlavne dudel 😀 a rozmýšlam nad tým malinovým čajom spýtam sa v lekárni
@monika74 neviem preco sa im zda mensia ako by mala byt. sak nech doktori skusia vytlacit na svet viac ako 3 a pol kila cez taky maly otvor, ked su taki mudri 😀 😀
ten malinovy caj je na podporu laktacie, ze? potom sem zajtra hod koment, co ti povedali v lekarni, nech vieme aj ostatne 🙂
baby mam otazku. budete si zhanat nejaku laktacnu poradkynu? ja nad tym uvazujem...
@zuzkaamato nie je to čaj ktorý sa pije pred pôrodom ,že vraj na ulahčenie pôrodu 😀
@lubica773 ahoj, prepáč že tak neskoro ale len teraz som to od sestri vyzistila, takže, ked sa ti babatko narodí, tvoj mm zoberie papier z nemocnice, čo ti dajú a ide na matriku vybavit rodný list pre bábatko, to sa vybavuje v meste, v ktorom si porodila. a ostatné si už vybavíš v meste na dedine kde bývate, t.j. zdravotnú kartu ale i trvalý pobyt, čiže ešte raz: v prvom rade rodný list !!!!!! v meste v ktorom porodíš !!!!!!! 🙂
@monika74 jaaaj.. tak to som zvedava, co ti povedia v lekarni... tak sa nam sem potom ozvi 🙂
@zuzkaamato ja som mala ten gulasik a ryzu od vcera ale dnes mam nejaky maskrtny jazycek tak som si upiekla papricku naplnenu natierkovym maslom a dala medzi toastovi chlebik.....nebicko v papulke to bolo......dnes som si aj hodinku zdriemla.....to horko ma zmohlo a v noci som nemohla zaspat..... 😝
@nurili ta paprika znie dobre, to som este neskusala... ja zas nedokazem zaspat pocas dna, aj ked ma to obcas lame. u nas sa teraz zase zacina mracit, tak asi bude burka v noci... aj vcera to tak bolo. a akurat to vravia aj v predpovedi pocasia..fuu a zajtra uz len 28 😀
@zuzkaamato no poviem ti ze je to fajnotka a rychle a syte....prepolovis si papriku vycistis a naplnis natierkovy maslom. Das do panvice s trocha oleja a zakryjes a asi 10 min podusis.a hotovo.k tomu chlebik...no ja sa nemozem objest..... 😝
ahojte maminy. tak ako sa dnes mame? ja konecne nemam opuchnute nohy ani ruky, tak som happy. ale zato mi dnes dost casto tvrdne brucho... ale ko9necne neni take desne teplo 🙂
ahojte baby,tak mám po kontrole dnes,plus monitor,zatial všetko ok,len bambulka je týžden pozadu údajne,min týžden všetko sedelo,tak velmi nechápem..s pôrodníkom sme sa bavili aj o sekcii kôli mojim nohám a veku,tak uvidíme bud týžden či sa niečo zmení.ak by bola sekcia,bude to do troch týždnov,lebo potom ide na dovolenku..ozaj a teším sa,nemám streptokoka ani žiadnu inú pliagu z výteru.
@zuzkaamato teplo nie je, ale práve som sa vrátila z obchodu a aké je vonku dusno že des, musela som si dat normálne sprchu taká som bola spotená, keby aj teraz popršalo, nevadilo by mi to, aspon by sa lahšie dýchalo 🙂

@sisinka8 nápodobne 🙂 v noci ma bolel celý chrbát, mm mi musel aj pomasírovat a falošné kontrakcie zažívam aj ja, no a v tomto teple zvládam robit síce všetko aj dnu v domčeku v ktorom máme chládok, von na dvor vychádzam až okolo 18,00 😀