Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
baby práve som prišla z mesta a je to hrôza 😝 kupila som si čaj z ostružiny malinovej a idem ho piť tak uvidíme.Ako si tu každá rieši skorší pôrod aj ja by som veru brala 😀 no včera výsledok z poradne krčok ešte zatvorený 😀 drobcom sa do toho tepla akosi nechce 😅 😀
@kukucka78 ahoj,aj mi puchnú,no hlavne ma bolia príšerne klby,začala lavá noha už niekedy v apríli,členok,potom druhá noha,teraz koleno,doma chodím už o barlách,na kontroly chodím s jednou a paralenom v sebe,muž ma musí podopierať,no hrúza jak kalika,vraj je to z tehotenstva,tak dr špekuloval,čo vlastne ako by to bolo keby že rodím normálne,ale asi sekcia je v tomto prípade lepšie riešenie,aj ked sa bojím spinálu,mám taký blbý pocit,že čo ak tie nohy potom už nerozchodím..a potom musím nabehnúť k ortopédovi nech sa to začne riešiť..alebo sa spolahnuť na zázrak..
@papuka ja som sa chystala so psom po obede von, ale asi ho len vypustim na zahradu, ked vravis, ze je take dusno.. no uvidim.. a do obchodu by sa mi tiez zislo ist, ale nechce sa mi. je mi nejak cudne. mala sa dnes strasne vrti, az tak neprijemne kope..
veru mohlo by zaprsat. ved vcera v pocasi aj slubovali, ale nevyzera to tak..
@monika74 no co ten caj? co ti povedali v lekarni? daj nam info 🙂
dufam, ze ked rodime vsetky v lete, tak nam vsetkym pojdu lekari na dovolenku a budu nas chciet cim skor odrodit 😀 ja som este nebola na poradni v porodnici, tak neviem, aka je situacia.. ale budem si verit, ze to bude skor ako termin. a ze v tom case nebudu horucavy 😀
@bis júúúj tak to mi je veľmi lúto mne len puchnu jak hrom včera som si dokonca všimla že mi aj koža pukla ked zapuchli a ked si čupnem bolia ako keby mali puknuť....mne sa velmi zle dýcha a skáče mi tlak som nemožná nevladzem nič robiť dnes mi začal 36týžden už by som to chcela mať za sebou
@zuzkaamato malá sa vrtí? no zato náš malý stále spinká, až sa toho bojím prečo nekope ako by mal, iba občas sa pomrví, neviem či mu je už tesno alebo čo, brucho mám čo ja viem ani velké ani malé
@papuka uz im je urcite tesno. aj mojej. to uz citim na tych jej pohyboch a hlavne kazdu chvilu mi vystrkuje koncatiny alebo chrbatik alebo co ja viem co 😀 ako keby sa natahovala. inac ja mam brucho tiez ako pises, ani take ani take. ale zas lepsie ako mega pupok 🙂
jaj, ale zakrikla som to s tym, ze mi dnes nepuchnu nohy.. uz tusim zacinaju..
@bis @zuzkaamato v lekárni bola taká straršia pani a tá mi nevedela povedať 😅 no čítala som použitie a tam je napísane žeby potom nebali byť veľké bolesti pri porode a možno že to urýchli pôrod.Tu na koníkovi som už o tom tiež čítala 😀 tak snád pomôže 😀 😀
@monika74 tak snad uskodit to nemoze.. akurat sa to bude tazko pit, ked je vonku teplo 🙂 mrknem si to tu na fore, mozno o tom nieco najdem...
@zuzkaamato ja som ho už spravila a nechala chladiť.uškodiť nemôže no dufam,že pomôže 😀 😀
@monika74 moj prvý syn, ten bol riaden spachtoško až do skolky, sestrine detičky / 3,5 a 1,5 / su tiež riadnymi spachtošmi, všetci traj aj v noci aj cez den, ale mužova dcéra vraj robila bengál riaden vobec sa nevyspali, a toho sa bojíme 😀 mm hovorí, že bude radšej ked malý bude do našej fajty 😀 😀 😀 😀
ahojte ma niektora z Vas opuchnutu len jednu nohu? diky za info
Ahojte babulky uz mate kupene dudliky? ak hej tak poradte aky je na zaciatok dobry ci je to jedno staci ked tam je napisane ze pre novorodencov ?
@veraba ja som kupila v dm drogerii a je tam napisane, ze je pre novorodencov. ja myslim, ze to je jedno. kedysi nebol taky vyber a prezili sme 🙂
kocky tak ja som prave dozehlila babatkovske veci. sedela som pri tom, ale nohy mi brutaaalne opuchli. prsty mam jak spekacky.. co s tym? pomoze lavor so studenou vodou?
@veraba ahoj, ja už mám kúpený taký zo zdravotníckych potrieb vhodný od 0 do 2 mesiacov. Stál okolo 2,30€ a je to značka MAM. AK si členkou dm babybonusu, tak v zľavovej knižke je na neho kupón so zľavou 0,70€. V zdrav. potrebách mi povedali, že tento je najlepší, tak som ho teda kúpila 🙂 .
@zuzkaamato ved to a teraz ich je tolko - len niektore cumle su zrezane alebo cele gulate - myslim tu cast co ma babo v puse tak som neveela ktory tvar je lepsi
@zuzkaamato mne pomáha ak si nohy vyložím aspoň na 10-15 min. 😉
@zuzkaamato ale aj ta studena voda pomaha aspon trocha 🙂
@veraba tak snad ti poradia nejake skusene maminy.. aj man by to zaujimalo, ale neviem, ci je v tom nejaky zasadny rozdiel.. moznoze babo ani nebude chciet cumel 🙂
nohy uz mam v ponorene, tak uvidime 🙂

@bis ahoj a čo máš s nohami zapuchaju ti