Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte dievcata vie mi niekto poradit uz 2 den mam velke bolesti pod pravim rebrom a smeruje to az k chrbtici. je to neskutocna bolest . vie mi niekto poradit ako to aspon trocha zmiernit.
tak studena voda ma sice osviezila, ale bolo mi z nej treba strasne curat. vylozene nohy zabrali 🙂
ahojte tak ja som pri prvom synovi používala MAM aj cumle aj flaše a bola som velmi spokojná ja aj synček 😉
babule aj vasim babatkam sa tak casto a dlho cka - stikuta? mojej strasne casto a aj niekolko minut 😀
@zuzkaamato ano a je to podarene, ale tesim sa, lebo aspon starsie deti takto zaziju babatko, lebo inokedy nemaju dost trpezlivosti aby pockali kym sa zasa pohne 😀
a cumliky ... podla mna si to nakoniec aj tak rozhodne dieta ... tak najprv kup 1 a ked nebude vyhovovat, kupis iny, alebo to vzdas ako ja pri synovi... dcera dudlovala nuk 😉
@strasska takto je to presne aj u nas, akurat nie s detmi, ale s manzelom. tiez sa mu nechce cakat, kym sa babo pohne 😀 tak som mu dnes zobrala ruku a citil, ze stikuta.. teda predpokladam, ze je to ckanie, je to take pravidelne akoby nadhadzovanie babatka..
dudle mam zatial 2, boli v jednom baleni.. ved aj v nemocnici budu mat, keby nieco.. ale nemusi byt zavislacka na cumloch 🙂
@zuzkaamato na nemocnicu sa nespoliehaj, teda ak si si vybrala baby friendly hospital ... lebo tie podporuju dojcenie a teda cumel ti pravdepodobne nedaju 😉
@strasska ja som myslela v nemocnici v lekarni, len som to zabudla napisat 😀
Ahojte.Tak ja som bola dnes v tej poradni a dok. ,že čakal už nejakú zmenu ked je to 4 tehotenstvo že vraj čakal už otváranie alebo zmäknutie krčka a vraj som ako prvorodička 😀 😀 😀 😀 😀 žiadna zmena . Ale ved mám ešte 4 týždne.a vo štvrtok máme prietoky a v piatok znova poradňa + krv a stery .Tak som zvedavá kedy sa to začne pomaličky meniť 🙂
@zuzkaamato uz ked som odoslala, tak mi to napadlo 😀 😀 😀 ale u nas v nemocke deti cumle nemohli mat, resp. to nemohli vidiet lekari a sestricky 🙂 😉
@nina4 ahoj...neotvarakla som sa a pustili ma domov bola som doma tyzden a zase som bola v nemocnici lebo cez to teplo som opuchla,brucho a nohy a doktor povedal ze radsej lezat aby sa nam nieco nestalo a vsera som prisla domov,tak sa motkam ale moj zacina malovat ale ja sa uz len pozeram,no a niekto mi pride upratat kedze sme sa ktomu skor nedostali ale musi byt omalovane pokial sa mali narodi,a ako to ide v tej nemocnici ako na pase,stvrtok bolo 6 porodov mali co robit aj ked s toho 3 cierne obyvatelky,a keby si videla co ja,ja mam dve tasky do nemocnice nabalene,jednu moju a jednu pre maleho a vies ako chodia rodit cierne obyvatelky? no daj typ?mala veci v mikrotonovom jednom sacku skoro som odpadla to co caka ze nemocnica jej da a mi si musime vsetko doniest.....a vy ako? ako sa citis?vsetko nachystane pre drobca?
@neeelaaa1 Mi hovor ked som tam ležala ja tak tam rodila jedna 17 ročná a sestrička hovorila ,že do 4 mesiaca vyfajčila 40 ks cigariet denne lebo nevedela ,že je tehu . Ja som si nabalila do takej veľkej tašky tak pôjdem len s jednou a ked sa minú plienky tak mi Marek donesie.Ozaj a manžel bude pri pôrode ? Ja by som bola aj rada keby je bol pri všetkých troch tak dúfam že nám to aj teraz tak vínde. A bruško ťa už nebolieva mňa pomaly pravidelne každý deň začne ma bolieť ako pri MS a drapnú ma také tlaky až dole medzi nohy človek by si myslel že sa už aj niečo deje no a vidíš podľa dok.sa malému nechce ale až to takto bude aj po budúcej poradni skúsime Adamka prehovárať asi už pustím ocina na návštevu 😀 😀 😀 😀 😀 .
Babule, dnes ma strasne ale strasne bolela hlava asi 2 hodiny. Nemohla som sa postavit....co to moze byt? Po dvoj-hodinovom lezani a obkladov bolesti ustupili. Mala ste to niektora? 😝
dobré ránko baby.........ako sa mávate? ja už len čakám na ten deň, kedy sa drobček prihlási, lebo už sa cítim ako balón, len čo vstanem 🙂) v pondelok na poradni mi doky povedal, že som na 2 prsty otvorená, tak snáď to pôjde ľahko, uvidíme, čo mi povie zajtra 😀
@marakoli ja tak isto, v stredu som bola v poradni, tak sa ma dr. pýtala že či som rozmýšlal o porode a tak, epi aj o lekárovi, a povedala že možeme porod naplanovat, ale najskor až ked ukončín 39tt takže u mna je to po 11.7. ja by som hned 12.7. brala tak uvidím čo povie zajtra, teda to je posledná možnost, ja dufam, že naše babatko si to rozmyslí skorej 😀 ps. planovaný normálne nie sekciou
ahojte žienky,moja malá sa odvčera menej hmýri,stale to sledujem a začínam byť z toho nervozna...☹ len sem tam tak slabučko ju cítim..čo vaše babiky,sú aktívne?
@bis uz ma asi malo miesta. ale kym stale citis pohyby, aj ked len obcas, tak je dobre.. moja sa hmyri dost, ale niekedy ma tiez take dni, ze o nej skoro neviem...

@stinna skusam teraz ten lavor a potom pojdu nohy hore... 🙂