Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@marakoli som zvedava, ktora to rozbehne 🙂 ale tak musime nieco vydrzat kvoli babatkam 🙂 len tie horucavy mohli vydrzat do augusta a trvat este aj v septembri.. to by mi viac vyhovovalo 🙂
@nana776 vies co teraz v tomto druhom tehu ma pichava zo spodu, bolesti mavam dost casto ako pri menstruacii a poslednu dobu asi týžden ma kazdy den bolia križe. pri prvom som vedela co je bolest len ked som rodila 🙂 aj my sme chceli dievcatko teraz a vraj zase chlapec... možno bude prekvapko pri porode 🙂
@zuzkaamato no ja som si sla lahnut okolo pol 4tej do jednej som si kus pospala a potom som sa len prehadzovala. jaaaaaaj už keby sme sa nazaciatku jula stretli v nemocnici okolo toho 10teho 🙂 a ked mi minule povedala doktorka, že to može byt aj 3 augusta tak ma skoro slak trafil... no fajn... 😠
Ahojte maminky, pridavam sa do vasej diskusie, nakolko mam druhy termin v juli a zajtrajsi zrejmä nestihneme 🙂))) Ako zvladate tepla??
@zuzkaamato vydržíme, kvôli bábu veru ano
@meg_junova ahoj, ťažko, funíme jak lokomotívy, xi....a ty ako? malinkému je v brušku asi vynikajúco, ked sa nepýta ešte von
@opica89 boze, chudatko, az okolo stvrtej? to je strasne.. ja sice beham celu noc na wc, ale to som viacmenej namesacna, takze ma to az tak nerusi so spanku 😀 ale aspon si zvyknes na to, ked budes musiet vstavat k babatku v noci.. ja som to momentalne neviem predstavit. ani nie tak za seba ako za manzela.. 😀 no bude si musiet zvyknut...
@meg_junova ahoj 🙂 tak kiezby to uz bolo zajtra, nie? 😉 a presne, ako napisala @marakoli, funime 😀 😀
@marakoli 😀 tak to nie ste sami 🙂 ja som dnes v pohode, ale to teplo ma zabija, ked sa nam to tu ohreje, to je umor.. Malemu sa urcite lubi, este pred mesiacom som otvorila na 2-3 prsty a mysleli sme, ze pride na svet predcasne, ale ono sa to zrazu zastavilo a maly nie a nie von. Tak cakame uz ako na ihlach 🙂 🙂 Nase prve...
Ale vidim, ze aj vy to uz mate za par!! 🙂 A tiez zrejmä netusis, co je pred tebou... ci? 🙂
@zuzkaamato Presne ako pises 😀 naposledy som si takto pripadala v puberte, ked som straaaasne chcela byt dospela a teraz by som sa rada vratila do skolskych cias 😀 😀 😀 S babom vravia, ze to je podobne, ale hlavne, uz by som sa toho kotlika medeneho rada zbavila.. Stale do niecoho vrazam jak sirokoplosne vozidlo a to mam relativne male brusko 😀
@zuzkaamato no budem mat zase nocne tak predpriprava 🙂 to už asi ani spavat nebudem 🙂 iba na kave nonstop... cezden maly v noci bejby 🙂 tolko radosti asi ma porazi 🙂 ale zvladnem.. ty mas chlapa doma ale ja som celý týžden sama 🙂
@meg_junova už som aj zabudla, ako to bolo pri prvom, všetky tie pocity, bolesti, a všetko okolo toho.....ale tajne dúfam, že to bude čím skôr a tak rýchlo ako pri prvom
@meg_junova Ved toto, ja tiez nemam nejake extra velke, ale citim sa ako by som zjedla aspon 5 kilovy melon.. Akurat, ze ja som sa len nedavno tu na koniku dozvedela, ze brusko tak lahko po porode nezmizne, co ma dost sklamalo ☹ A vcera s tym este aj muz dosiel domov, ze ho na to upozornoval kolega v praci. Ze nech si nemysli, ze to tak lahko zmizne 😀 To uz o com sa bavia ti chlapi 😀 A ze si mam kupit stahovacie nohavicky 😀 😀
@meg_junova ja som ťa sledovala na junovkách ešte si v celku?a tvoja spolubojovníčka už porodila?tak sa mi zdá ,že ste tam boli dve ktoré ešte neporodili 😅
@opica89 a co chlap chodi na tyzdnovky, alebo preco si sama? no, mam ho doma, to je fakt. ze ked treba, tak pomoze, ale nepretrha sa od roboty 😀
ale tak hadam si bejby najde nejaky rezim a zosuladia sa so starsim 😀 nech sa trochu vyspis... a ked zena koji, moze pit kavu? bez nej tie neprespane noci ani nedame 😀
@monika74 Hej, obe este cakame .. 🙂 Malym je dobre v brusku, je pravda, ze babatkam je prave tam najlepsie na svete, super mama hotel 🙂)
@zuzkaamato Ze melon :D Ja sa skor citim ako vlk v karkulke, ktoremu zasili balvan do brucha... 😀 Ale mojej mamine zmizlo rychlo brucho po porode... Ale vraj je to doba troch mesiacov 😀 (a ja som si pod slovom rychlo predstavila dva tyzdne) hehe 🙂 Nevadi, ale uz aspon nebude to brusko rast, ale sa scvrkavat. Akurat rano som zistila, ze sa mi na stehnach porobili strie :(((((
@marakoli To tak ma byt, priroda to tak zariadi.. Stastie, ze zabudame, inak by uz asi ani jedna z nas nikdy nepriviedla dalsi zivot na svet .. 🙂
@meg_junova strie na stehnach som mala bohuzial vzdy, ale nie su az take strasne.. na bruchu sa mi zatial nespravili (klop, klop, klop), ale zato prsia mam otrasne 😠 ale nastastie tie vidi iba manzel a zatial to neriesil 😀
hm, ten vlk s balvanmi v bruchu je veru vyztiznejsi 😀 a tie balvany sa aj dost prevaluju 😀 😀
@zuzkaamato hej chodi na týždnovky ale ked sa male narodí berie si volno aspon mesiac, kym si zvykneme vsetci 4 na seba, maly od septembra do skolky takže sa možem plne venovat najmensiemu. no ja som pila kavu pri prvom ale tak že rano a na obed na vecer som už nepila aby sme spali obaja, hlavne nech nie je silna. Ako ja aj teraz pijem kavu vraj to nie je skodlive prave naopak. v malom množstve je zdrava... a tie moje kakavkove pol vody pol mlieka do hrnceka 😀 hadam nemozu uskodit 🙂
ja uz nevladzem! ☹ vsetko ma boli v noci nespim,ledva sa vlacim....potim sa,som mrzuta,vycerpana.... 😖
@zuzkaamato xixi 🙂 ja mam termin podla sona aj podla poslednej menstruacie 21jula.presne na chlp mi to vyslo.tak som tiez zvedava.
@zuzkaamato ja už sa na tu kávu fakt teším ked budem doma z nemocnice 😀 pretože teraz ma z klasickej páli záha sem tam si dám nesku:A tu kávu piť na litre nebudeš tažke šalka neuškodi 😀

@opica89 ahoj.. baby, vy fakt nemozete spat? 🙂 chudatka, ja aspon spanok mam ako taky... uvidime, ako prezijeme tie horucavy.. ale detom sa urcite nebude chciet na svet do takeho tepla...