icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

kukucka78
3. júl 2012

@nurili mna dnes tak divno pichalo zo spodu neviem čo to bolo keby aspom pršalo pár dní že by ten vzduch nebol taký šak toto je strašné cítim sa jak rozvarená krumpla

helen4
3. júl 2012

ahoj, mna to už pichá pekný mesiac a to sa ževraj vobec ešte neotváram, niekedy ani neprejdem, musím si lahnúť,...je strašne teplo, ledva to zvládam, to si neviem predstaviť ako budem robiť v tomto teple 😒

helen4
3. júl 2012
nurili
3. júl 2012

@kukucka78 treba zatancovat nejaky indiansky tanec aby prsalo... 😀

zuzkaamato
3. júl 2012

@marakoli tak super, ze ste v poriadku 🙂 tak sa drzte a nech idete cim skor domov 🙂

nina4
3. júl 2012

@nurili 😀 😀 😀 noo zatancujeme a rodíme každá do rána 🙂

nina4
3. júl 2012

@marakoli A aký bol personál mala si dobrú skúsenosť a teraz sestričky sú ok? Mne sa pri Marekovi nepáčilo ked som chcela poradiť ohľadne kojenia a kapánek ma odbili že som treťorodička tak kojiť už viem a po 3 dňoch som mala prsia na prasknutie 😒 😒

nurili
3. júl 2012

@nina4 a este aj pri tom budeme zavijat, ved bude spl..... 😀 😀 😀 no ale dnes mam tlaky dole jak nikdy....bola som na prechadzke to trosku rozchodit....

nurili
3. júl 2012

@nina4 vidis keby si rodila u nas tak dostanes kurs kojenia, myslim ze pride 4 krat k rodicke kde ju nauci, kontroluje atd.... 😝 ked vytasim moje vemienka tak to sa bude ale cudovat.... 😀 😀 😀

nurili
3. júl 2012

No mna dnes akosi puci a puci...Noc je este mlada.... 😝

nana776
4. júl 2012

Babenky moje drzim vam vsetkym palceky!

veraba
4. júl 2012

Boze ake je super pocasie 😀 dnes poradna tak som zvedava ako dopaneme 😀

krajmary
Odpoveď bola odstránená
veraba
4. júl 2012

@krajmary ahoj j som bola v 36+1 otvorena na 1pres. Dnes idem na poradn tak som zvedava co povie dr.

opica89
4. júl 2012

@kukucka78 dakujem 🙂 podobne aj tebe

zuzkaamato
4. júl 2012

kocky tak toto bola noc. okrem toho, ze nas budil pes, lebo sa bal burky a mne furt tvrdlo brucho, tak som mala take sny, ze dovi 😀 sa mi snivalo, ze som dosla na prijem, kde sme boli vsetci pacietni v jednej izbe pokope. bolo nas tam asi 10 naraz, od bezdomovcov az po tehotne 😀 a ze chceli od mojej mamy, aby mi pichla epiduralku... a ja som sa branila, ze ju nechcem od nej, lebo ved to v zivote nerobila 😀 😀 no strasne volaco 😀
ako sa dnes mate? ktora dnes porodi dalsie julove babatko? 🙂

kukucka78
4. júl 2012

.....ahojte....vidím že spln ani tanec nepomohol a sme v celej zostave

monika74
4. júl 2012

veru spl asi nikomu nepomohol 😀 tu je dnes obrovská spara je trochu po mrakom mohlo by zapršať
@zuzkaamato tak aj náš pes prezrádza burku dnes od rána breše a búrka žiadna 😀

kukucka78
4. júl 2012

@monika74 veru mohlo by sprchnuť

nina4
4. júl 2012

@nurili Ja som sa veru popasovala s kojením ale ked sa Marek naučil a vlastne aj ja ako sa má správne prisať tak už bolo dobre .A ako sa máš ešte máš také tlaky a bolesť ? ja som dnes mala odpadávacie stavy ale to z tohoto tepla sprostého 😠 😠 😠 už mám fakt dosť tu o 7 aj trochu sprchlo ale ozaj len trochu a teraz je ešte horšie ako predtým.A ten náš pindúr malý nie a nie von 😀 😀

nina4
4. júl 2012

@zuzkaamato závidím tú búrku mala si aspoň lepší vzduch pošli aj k nám trošku .moje nervy sa na sníva niekedy 😀 😀

zuzkaamato
4. júl 2012

@monika74 no praveze ten nas je vnutri a vzdy sa v noci schova pod nasu postel a tam zacne skrabat. a pri tom sa neda spat. nevieme mu v tom nijako zabranit. proste ked je burka, tak nereaguje absolutne na nic..
ale moc nepomohlo, ze prsalo. je dost dusno...

zuzkaamato
4. júl 2012

@nina4 vies co, praveze ten vzduch nic moc. tym, ze je uz dlho take teplo, tak sa to akurat rychlo vyparuje a je dusno.. ale aspon sa polialo konecne...

nina4
4. júl 2012

@neeelaaa1 ahojky ako sa máš ešte si 2v1?

lubica773
4. júl 2012

Baby dnes poradna a že krčok skratený a otváram sa ........tak to som nečakala......... 🙂

monika74
4. júl 2012

@lubica773 si posledná na rade a budeš medzi prvými 😀 😀

nurili
4. júl 2012

@nina4 no ja som v noci bojovala a rozhodovala som sa ci zavolat porodnicu ale naoniec som zaspala ale zo spanku som normalne citila tie tlaky, no ked ze som bola tak zmordovana tak som spala dalej.... 😀
Dnes je to lepsie ale musim poprat kos uz skoro plny a keby ma to znova zobralo ako vcera tak volam porodnicu 😉 ale puci ma a mimi ako keby chcelo vyskocit a teraz neviem ci zo spodu ci cez brusnu stenu... 😝
A tvoje mimi je spokojnucke? 😅

nurili
4. júl 2012

@kukucka78 pockaj este, den neskoncil.... 😀

zuzkaamato
4. júl 2012

tak co kocky, dnes ziadna nerodi? 🙂
mne uz od noci tvrdne brucho, ale musim este vydrzat, kym prejdu tieto horucavy 😀

lubica773
4. júl 2012

@monika74 no uvidíme, snad sa to tak rýchlo nepohne a nejaký týžden ešte vydržíme 😀 😀