icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
10. júl 2012

@opica89 aj ja mám dnes bolesti ako pred menzesom, na termine porodu som dohodnutá s Dr. v pondelok, ale po dnešku ake mam bolesti si myslím že to pride aj skorej, mohlo by 😉

nurili
10. júl 2012

@zuzkaamato neboj nic tak buduco rocna bude nezabudnutelna a o to krajsia....aj ja sa velmi tesim na nasa buducorocnu dovolenu, moj mm robi plany on uz by teraz isiel na bazen s malym a ze ho zoberie na konika a oblecie zupAN, no odpadla by si co ten vsetko planuje.....
Inac u nas sa zamracilo idem zatancovat tanec za dazd aby sprchlo. taky ten indiansky co tancujem uz tyzden a nedaj Boze jedna kvapka spadnut.... 😀 asi nie som tanecne nadana.... 😀 😀 😀

nurili
10. júl 2012

@zuzkaamato neboj nic tak buduco rocna bude nezabudnutelna a o to krajsia....aj ja sa velmi tesim na nasa buducorocnu dovolenu, moj mm robi plany on uz by teraz isiel na bazen s malym a ze ho zoberie na konika a oblecie zupAN, no odpadla by si co ten vsetko planuje.....
Inac u nas sa zamracilo idem zatancovat tanec za dazd aby sprchlo. taky ten indiansky co tancujem uz tyzden a nedaj Boze jedna kvapka spadnut.... 😀 asi nie som tanecne nadana.... 😀 😀 😀

nurili
10. júl 2012

@monika74 nevadi aj tak s mm budeme v jednej izbe spat.... 😀 u nas je to normalka.... 😉 aaaa nech to bude ako chce len nech je to s dobrym koncom.... 😉 ale to si praje kazda z nas..... 😵

nurili
10. júl 2012

@bis zelam skore uzdravenie....

nurili
10. júl 2012

@monika837 srdecne blahozelam..... 😵

zuzkaamato
10. júl 2012

@nurili no aj u nas je to sranda. moj mm tiez planuje bazen a neviem co vsetko.. a na vianoce ze ci uz sa s malou bude moct hrat s legom a tak 😀 😀 su podareni ti chlapi nasi 😀
u nas su tiez trochu mraky, ale len take ovecky, nie dazdove. ja sa na indiansky tanec necitim, skor by som tie mraky odohnala ako privolala 😀 ale tento tyzden tu slubuju ochladenie a dazde, tak som zvedava..
jaaaj, dufam, ze nam bude takto veselo aj potom, co sa nam narodia ti nasi drobci...

monika74
10. júl 2012

@opica89 ja som bola tiež dnes na poradni no ja som sa radšej objednala a zaplatila aby som nečakala a tie bolesti sa stupňujú aj u mna a sradna je že sme viaceré na tom rovnako že by sme išli rodiť naraz všetky 😀 😀

nurili
10. júl 2012

@zuzkaamato dnes som varila 3 gang menu a teraz stuhnuta na gauci polehujem.... 😀 Brusko tvrdne alebo maly sa spanuje, to uz ani sama neviem lebo je ako maly hadik, raz pri rebrach hore potom ho citim niekde na boku no co dodat... 😀 poznas to....chodidla mi dnes horia, neviem preco.... 😝
Ale sa tu vsetky stazujeme ale pritom sa vytesujeme na nase pokladiky....niekedy mi to pride smiesne ked to tu vsetko citam .....ale to patri k tomu.... 😀
Asi zacnem spievat, potom asi aj blesk udre ked spustim.... 😀 😀 😀

zuzkaamato
10. júl 2012

@nurili hej hej, aj nasa mala je taka. vcera som sa dokonca potesila, ze uz mi konecne aspon brucho kleslo ale prd. to sa tam len prevalovala. presne, raz je uplne pod prsami a inokedy trci zboku 😀
mne chodidla dnes v pohode, ale ked tak mne horia skor prsty na nohach a vtedy citim a vidim, ze opuchaju.. 😠 ale dnes sa teda nepretrham. spravila som si akurat tak obed, vyvencila som psa a to je vsjo 😀 uz neviem, co mam v telke pozerat... 😀
a kludne si zaspievaj 😀

zuzkaamato
10. júl 2012

@nurili co to je 3 gang menu? 😀

majcika
10. júl 2012

vcera na poradni mi dr. oznamil ze buduci utorok pride nasa princezna tak sa tesim ako male decko a fakt uz pobalim tu tasku do porodnice 🙂 lebo toto horko nas nici

zuzkaamato
10. júl 2012

@majcika viacere ti v tichosti zavidime 🙂 a malinka bude mat pekny datum narodenia 🙂

monika837
10. júl 2012

@veraba
@papuka Dakujem 🙂

monika837
10. júl 2012

@nurili Dakujem 🙂

majcika
10. júl 2012

@zuzkaamato mozno porodis skor ako ja 🙂 ale dakujem tento datum sme si tak v tichosti planovali dopredu bez toho aby dr. vedel 😀

zuzkaamato
10. júl 2012

@majcika ja asi neporodim nikdy 😀 mala ma vraj este cas... ale mne by sa zas pacil tento piatok, lebo je trinasteho 😀 ale toho 17.7. je super.. tak nech to vyjde 😉 a ides normalne ci sekciou?

majcika
10. júl 2012

@zuzkaamato cas je relativny pojem nasa je uz dost velka takze idem normalne a aby ma nedotrhala ako papier tak dr vravel ze to bude takto lepsie a priznam nebranim sa ved to uz budem tiez 40 tyzden 🙂

nurili
10. júl 2012

@zuzkaamato i Tak ja som dnes varila: Brokolica v syrovo-smotanovej omacke a k tomu spiralky
Morcacie mäsko so sampionmi, sunkovo - syrova perinka a k tomu opeky...
Morcacie mäsko s broskynou obalene syrom a k tomu ryza.......
Mnam.... 😉

opica89
10. júl 2012

@papuka no keby si už teraz sla v pondelok by si už mala pokoj už by si doma bola
@monika74 no tu sa nedalo predplatit bola som rano na zaznam u mojej gyndy potom do druheho mesta na prietoky a potom na interne

monika74
10. júl 2012

@opica89 tak to ano ja sa na poradnu objednám a robil mi aj prietoky a monitor chodím inde a tam sa čaká ale nebýva moc 😀

zuzkaamato
10. júl 2012

@majcika no moja podla vcerajsieho uzv ma 3070 g. ja si myslim, ze na porodenie mi to staci a malej tiez, ved ju vykrmim 🙂 v pondelok mam dalsiu poradnu, tak uvidime, co povie. tiez uz budem 40tt, ale neverim, ze mi ponuknu skorsi termin porodu ako o tie 2 tyzdne.. uvidime 🙂 ak sa ochladi, tak zacnem umyvat okna a mozno to pomoze 😀
kde budes rodit? pozeram, ze si z BA.. ja na kramaroch...

zuzkaamato
10. júl 2012

@nurili ehm, kedy sa chystas na slovensko? ze by si mi navarila aspon na tyzden 😀 mnam, vsetko by som si dala... 🙂 to si komu tolko toho navarila? si sa nevedela rozhodnut, na co mas chut, cooo? 😉

nurili
10. júl 2012

@zuzkaamato teraz si ma odhalila.... 😀 😀 😀 najvacsiu chut so mala na mäsko s broskynou ale potom som si povedala ze ani sampioniky a krasny syr nie je zle.... 😎 no a mm by si dal nieco s brokolicou.....ale bolo to rychlo a bezbolestne....za hodinku som mala navarene a spinavy riad v micke.... 😉 no a teraz ta najuzasnejsia praca akou je vychutnavanie.... 😵 😵 😵 ty si co varila?

cerealka
10. júl 2012

@monika74 tak to by mal tiez pekny datum

cerealka
10. júl 2012

@majcika tak to vam budem drzat palceky nech to budete mat za sebou

cerealka
10. júl 2012

ahojte maminky no ja sa dnes citim nejako zle od stvrtek mavam bolesti take ako na kontrakcie a ked chodim na zachod a sa poutieram tak mam taky slabo ruzovy aj s kuskami krvi vytok mozno ze sa to dnes uz rozbehne ak nie tak uvidim co mi povie lekarka zajtra

kukucka78
10. júl 2012

@monika837 jéééj blahoželám super nech sa to tu pekne rozrastá....

nurili
10. júl 2012

@cerealka no drzim palce nech to ide ako po masle.... 😉

cerealka
11. júl 2012

@monika837 gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka