icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
27. aug 2012

Ahojte babulky a takto rastie nasa bambulka 😀

adus06
27. aug 2012

@veraba jééééj aká krásavica :D je to velmi krasne dievčatko

nina4
28. aug 2012

Ahojte kočeny tak bilancia včerajšieho dňa -Adamko na mesačnej poradni vážil 4560 g tak sme sa tešili 🙂 🙂 ako pekne pribral a poobede mi manžel oznámil že od 1.9. je nezamestnaný 😖 😠 😠 že aby firma ušetrila a ja to radšej ani neriešim nech nestratím mlieko ....

marakoli
29. aug 2012

@nina4 tak s Adamko krásne rastie.....a stým manželom, to ma mrzí, snáď to nejako rýchlo porišite.

marakoli
29. aug 2012

Simonko po včerajšej poradni 6070g...chlap ako hora 😀
Babule, ako často vaše detičky cez deň kojíte? Náš si aj každé dve hodiny pýta, hladoš jeden 🙂
A čo papáte, keď kojíte...aj rajčiny ste skúšali jesť?

bis
29. aug 2012

@marakoli ahoj,riadne je velký simonko🙂
ja normálne paradajky jedávam a v pohode,nie vela,zopár mesiačikov a nie každý den,a zatial v pohode..nejem papriku a už mám na nu chuť,možno skúsim.

papuka
29. aug 2012

@marakoli jeeeej va ste už taký velky? my sme mali v pondelok 6 týždnov a 4900g 🙂 ale už 2 týždne mapa pomenej 😒

veraba
29. aug 2012

@marakoli ahoj aj moja papa kazde 2hod a niekedy aj si po hodine pyta ale to si len tak cucne od smedu 😀. Ja som rajciny este nejedla a davam pozor co jem aby nas brusko nebolelo tak jem hlavne kuracie maso a cestoviny

veraba
29. aug 2012

Babulky uz sa vam podarilo dat nejake kilecka dole?

monika74
29. aug 2012

@veraba ja už obliekam veci čo som nosila pred pôrodom aj ked ešte niečo na viac na mne je 😀

monika74
29. aug 2012

@marakoli tak super priberá ja som bola včera s malou tiež na poradni a za týždeň pribrala 300g 😀 a to si myslím že málo papa.takže už má 4800g už mi cez deň niekedy vydrží spať aj 4hodky a niekedy píta jesť každu chvílu 😀 ja som včera jedla aj fazulu a malá bola v pohode.Ja sa na tie paradajky už tiež odhodlávam si dať .asi už tiež skusím veď už máme 6 týždnov

bis
29. aug 2012

@veraba ja som po príchode z nemocky schudla 11 kíl,počas tehu som pribrala iba 5,ale mala som riadne fofry a komplikácie ked sme došli domov,tak sa ani nečudujem.teraz sa to už ustálilo,aj ked by som ešte mohla zhodiť..🙂

papuka
29. aug 2012

@veraba tak ja som nechala v nemocnici 6kg potom doma ešte 3kg to bolo spolu 9kg za mesiac od porodu, teraz 6 týždnov po porode neviem 😒

nurili
29. aug 2012

Ahojte Babule ale nam tie deticky rastu teda do krasy.....Inac vcera sme kupili nasmu malemu hojdace kresielko a uz mozem aj v klude navarit pekne si v nom polezka.... 😀 😀 😉
A tu je foto z dnesneho dna..... 😉

nurili
29. aug 2012

@veraba zlatunka ja mala princeznicka.... 😵

nurili
29. aug 2012

@monika74 kazde baby je ine ale ja paradajky jem uz od porodu, mne v porodnici povedali ze vsetko mam jest a pit ale s mierom....no a sledovat sa ak by niecos malym nesedelo stale si odpocitat 6 hodin od mojho jedenia aby som vedela co nerobi dobre malemu.....

nurili
29. aug 2012

@veraba ja som dala dole 15 kilecka za 4 tyzdne ale je z coho davat dole.... 😉

veraba
29. aug 2012

@nurili to fakt az tolko 😲

nurili
29. aug 2012

@veraba nooo,bola som s malym v poradni a tam som si vyskocila na vahu a upssss..... 😉

veraba
29. aug 2012

@nurili no vlastne ked som si tak uvedomiĺa ja som dala 12kg dole ale este 6kg potrebujem ale nejak to zastalo - aspon mne sa zda :-/

bis
29. aug 2012

@nurili krásne babo🙂 ináč to som nevedela,že sa jedlo u bába prejaví moje jedlo po 6 hodinách,zas som sa niečo naučila🙂

nina4
30. aug 2012

@nurili To už neni ani pravda aký je už veľký .rýchlo nám rastú žabiatka naše.

nina4
30. aug 2012

@marakoli Ahoj no vyzerá to sľubne s manželovou novou robotou ked mi oznámil ,že zajtra ide do novej firmy na pohovor tak ma až posadilo že ako rýchlo -no super len nech mu to vínde .
A čo sa týka kojenia ja mám Adamka cez deň asi prirasteného k prsníku podchvíľou tam je no v noci sa naje o 22 a potom až o 4 ráno a o 6 vstávame asi vie že deti idú od pondelka do školy 😀 😀 😀 A to jedlo ja jem skoro všetko ale z mierou .

bis
30. aug 2012

ahojte,tak mi sme dnes mali poradnu,vážime 3665g a meriame 52,5cm a máme dnes presne 2 mesiačiky. sme v poriadku a o mesiac nás čaká prvé očkovanie a už začínam mať z toho strach..

nurili
30. aug 2012

@nina4 veru ja pocitam den za dnom kolko ten nas maly ma a pred ocami mi rastie a pribera...nase male stasticko.... 😵 😵 😵

nurili
30. aug 2012

@bis nooo, ucime sa stale..ja tiez kopec veci neviem..no tak mi poradila zena co sa specializuje na kojenie... 😉

bis
31. aug 2012

tak pridávam aj ja našu dvojmesačnú babulku🙂

monika74
31. aug 2012

@bis je zlatá a už ste davali náušničky?

bis
31. aug 2012

@monika74 ahoj,ešte nie,ale o týžden máme krstiny a po nich by som chcela..🙂

monika74
31. aug 2012

@nina4 tak držim palce až mu robota výjde.celkom dobre ti v noci spí.aj moja malá ked sa naje okolo 8 večer tak spí tak do druhej ale potom sa tiež budí už každe dve hodky.ale spí určite lepšie ako spali synovia.No mne sa potom v noci nalievajú prsníky a bolia.A škola už veru tačína nám začína aj najmladšiemu prvý krát školka tak som zvedavá ako zládneme prvý týždeň v školke 😀 😀 dufám,že nás prekvapí v dobrom