icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
31. aug 2012

@bis malej kupili naušničky svokrovci ked som bola ešte v nemocke len som hej ich ešte tiež nechcela dávať,pretože nás čaká ešte kontrola na ušnom tak som sa z našou dohodla,že až potom.My by sme mali mať tiež krst ak sa nám to podarí na budúci týždeň tak nie sme sami čo dávaju krstiť trochu neskôr 😀 😀

bis
31. aug 2012

@monika74 a to vôbec nevadí,že kedy,hlavne že bude krst🙂 ja som staršie deti dala pokrstiť až ako 3mesačné..a v pohode..nám kúpila naušničky krstná mama budúca..len som sa ja ťapa yabudla včera našej dr opýtať či nám ich nasadí..budem musieť tam zavolať.

veraba
2. sep 2012

Babulky moja mala modelka <3

veraba
2. sep 2012
veraba
2. sep 2012

<3

veraba
3. sep 2012

Ahojte Babulky. aku stolicu maju vasi drobci? moja doteraz super kakala mala taku riedku ale posledne 2 dni ma taku hustu jak kasa a strasne tasko sa jej tlaci moc sa potrapi aj si zakrici 😒 pomaham jej ze jej skrcim nozicky a pomali jej to vyteka. Nemate nejaku radu ako jej napravit stolicu aby sa jej lahsie kakalo? inak je uplne v pohode nema ani bolest pruska

monika74
3. sep 2012

@veraba je nadherná

klemente
3. sep 2012

ahojte. ja som baby zúfalá, najmä po nociach. Moja malá sa tak zlostí, keď začne papať, ja už neviem, čo robiť. Dnes som ju nemohla uspať skoro dve hodiny:((

marakoli
4. sep 2012

@veraba teda, aká je krásna

@veraba náš malý pre zmenu 4 dni nekakal, ale prdkal si o 106. pocvičili sme pri každom prebalovaní nožičkami a dnes ráno sa tak "posral" , že toho bola plná plienka, aj body špinavé, všetko, ale taký bol spokojnýýýý, no paráda

@klemente náš sa zlostí tak po 5-tich minútach papania, odtŕha sa od cicika, potom ho zas berie do pusy, a ked ho zdvihnem, tak začne revaaaať.......ale to asi už len preto, že som mu vzala hračku, lebo mi to pripadá, že sa už potom len s cicikom hrá

adus06
4. sep 2012

@marakoli
@klemente no veru to s tym papanim mi pripomina aj mojho drobca... pri papani tlací a jeduje sa tak, ze sa pusti cicika a potom zase sa prisaje a to aj takych desat minut sa takto jedujeme a potom ho vezmem na odgrgnutie a to reveeee, ze az susedia na prizemi musia pocut... och joj... keby toho nasho aspon to brusko nebolelo, ale kazdy den a hlavne v noci je dost uplakany ked sa zobudi a napapa sa... potom ho aj hodinu, dve sa snazim utisit, aby znova zaspal....uff... uz aby sa to zlepsilo.... lebo aj cvicime nozickami aj natierame brusko, skusam aj ci ho uska nebolia, no nic nepomaha... iba raz mi pomohol teplomer ked sa nemohol vykakat....

bis
4. sep 2012

naša ema posledné dni kaká raz za 6 dní,pýtala som sa dr,že je to ok ak neplače,prdká veselo.teplomer semtam použijem ale bez výsledku,a tu na mk som sa dočítala,že kojené deti zvyknú takto kakávať.a čo sa týka zlostenia,to robí aj ema ale iba večer,chytí cicku,vypustí,poreve a znova dokolečka,to už viem,že je unavená,ukolíšem ju trocha a potom už papáme normálne..

klemente
4. sep 2012

@adus06 dúfajme, že to po tých 3 mesiacoch prejde..:(

klemente
4. sep 2012

a ešte ma znepokojuje, že maličkú nezaujímajú hračky, nepozerá sa na nich. Akurát, keď jej hrá a otáča sa kolotoč nad postieľkou, vtedy zvykne ustrnúť a vyzerá, že ju to zaujalo. Ale keď jej pred tváričku predložím hračku a posúvam ňou, tak sa za ňou nepozerá.
NO zdá sa mi, že na tváre reaguje viac. Ale neviem, či je to kvôli zvukom, alebo ich aj sleduje. No vtedy sa tiež tak zvedavo pozerá, akoby počúvala. No čo ja viem, či sa ozaj pozerá alebo má len hlávku tým smerom, ako je tvár a počúva, čo na ňu hovorí.
Vaši drobci sa už obzerajú za hračkami? Kedy by mal prísť ten čas? Myslím, že prvý záujem by sa už mal objaviť, či nie?

klemente
4. sep 2012

Budeme mať 6 týždňov.

monika74
4. sep 2012

@bis mne pre zmenu malá kaká stále cez aj 4x za deň a tiež ju len kojím a stým jedením je to aj u nás a to som si myslela že len tá naša tak vymýšla 😀 😀

klemente
4. sep 2012

Baby, ako si vysvetľujte vy osobne to hnevanie sa? Viete to z vašich drobcov vycítiť, čo sa im asi nepáči?

bis
4. sep 2012

@klemente moja to robí,ked je už velmi unavená,nevie ťahať,nevie zaspať,rozhadzuje nožkami ručkami..vtedy ju treba uspať nasilu hojdaním,hoc na 5 min,ked sa potom preberie už je kludná a napapá sa🙂

bis
4. sep 2012

@monika74 moja tiež kakávala viac krát denne a potom akoby uťal,zrazu nič,rátala som dni,už nervozna,davala teplomer,ale videla som,že je ok a spokojná,už som uvažovala,že zavolám dr ak to presiahne mne unosnu mieru a nakoniec rachoty a bolo to von,o dalších 6 dní sa to zopakovalo,neviem či to tak bude stále..uvidíme.

veraba
4. sep 2012

@klemente. Ahoj nasa malinka uz reaguje na hracky davam ich tak 20cm od oci a v pohode aj sa zanou otoci

veraba
4. sep 2012

@klemente a ked sa ti vykaka tak ma kako take hustejsie alebo stale riedke?

klemente
4. sep 2012

@bis toto robíme s mužom🙂 ja ju dám k prsníku, ona sa nahnevá, tak hneď putuje k ockovi, ten ju učičíka, vystriehneme chvíľku pokoja a šup znova na prso🙂

klemente
4. sep 2012

@veraba riedke má

veraba
4. sep 2012

@klemente moja mala ties riedke ale teraz 2 dni nekakala bola v pohode potom uz bola mrzuta tak som jej pomohla sa vykakat a mala taku hustu a strasne tasko sa jej kakalo neviem preco ma kako huste - kasovite 😒

nina4
5. sep 2012

@bis Ahoj naša Sofinka tá kakávala raz za dva týždne a bruško mala mäkké nebolelo ju a prdkala jedna radosť no dok .mi povedala,že ona to vlastne všetko spotrebuje do tela a ved bola ak taký prerastený syseľ 😀 😀 😀 a Adamko ten kaká najviac ráno o 5 a cez deň len také frci no začala som ho dávať spať na bruško a klop-klop máme od vtedy pokoj prespí tak 2 až 2,5 hod.Len včera som zabažala zas na hrušku a asi si to dnes odbehám s homprľaním na rukách 🙂 🙂

marakoli
5. sep 2012

@klemente Simonko tiež niekedy nereaguje na hračky, ani na hlas, ked ho voláme, aby si otočil hlávku, má v paži.....dnes som mu pri prebalovaní nad tváričkou trepotala mojimi prstami, a to ho ako zaujímalo, viac než nejaký kolotoč nad postieľkou, skús to aj malej 🙂

marakoli
5. sep 2012

@bis tak isto aj náš malý, kľudný, v pohode, nenafúknuté bruško, a na 4-tý deň bum, plná plienka

marakoli
5. sep 2012

@veraba aj ja som tak nášmu, 2 dni nekakal, tak som mu pomohla s rúrkou, a bolo to také kašovité, husté, ale neplakal, že by ho bolelo bruško, tak som mu to už potom nerobila a o 2 dni sa parádne vykakal sám, a bola to riadna kopa

nina4
5. sep 2012

Ozaj ešte som chcela baby ako zvládate domácnosť lebo ked sme boli na nožičkám - ja pravda zničená že doma bordel ako po výbuchu no po vypočutí si báb čo tam so mnou čakali som odchádzala kľudná každá jedna tam riešila to že drobci im každé zaspáva na prsníku , že nestíhajú prať ,variť viete ako mi bolo ľahko na srdiečku ,že nie som jediná čo nestíha 😉 😉 🙂 🙂

marakoli
5. sep 2012

@nina4 aj u nás je to tak, muž v robote, starší v škole, ked malý spí, tak sa niečo dá, ale neriešim nejaký riad v dreze, ved nasraté v izbe nemám, xixi

nina4
5. sep 2012

@marakoli no ja som predvčerom bola tak unavená čo sme boli ešte podokupovať deťom do školy ,že ked som došla domov tak asi by som to nasraté v izbe v tej chvíli len prekročila 😀 😀 😀 😀