Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
mamicky pouzivate niekto satku na nosenie drobcov?
ake su vase denne ritualy s malinkymi? okrem papkania a spinkania, cim vyplnate cas s lasockami ?
@mamminna názov ti presne neviem povedať ale je to odtialto z MK .Má 6m aspoň takú mi poradila laktačná poradkyňa teda mala mať aspoň 5m tak ked som zbadala túto hned som si ju aj zajednala.Veľkosť sa zisťuje podľa konfekčnej veľkosti a výšky.potom ma ju aj laktačná naučí viazať .Aj ja som zvedavá ako to bude ale ved ľavá nie som tak sa naučím len nech má na mňa trpezlivosť Adamko 😀 😀 😀 .
@saxana36 zavidim my už tretiu noc za sebou papame každe dve hodinky a niekedy potom nechce zaspať tak sa mi v posteli škery o tretej rano a podobne predtym spal aj od 20,00 do 01,00 a potom bol hore o 3,00 a 6,00 to sa dalo ale teraz neviem čo mu je či je taky hladny no musime len vydržať 🙂
čaute kočky, moja malá má opäť zlé dni. Plače, hnevá sa. Už som z toho tak vyčerpaná..:( Neviem čo jej je. Či je to bruško alebo niečo iné. Minulý týždeň bol taký fajn a od utorka sa to zase začalo kaziť. Už neviem čo mám jesť. Strukoviny nejedávam, už ani uhorky, paradajky, obmedzujem mlieko.. Neviem či mám ostať na suchých rožkoch alebo čo. A ani potom neviem, či by to pomohlo:(
@mirulka147 veru len vydrzat ono to pride 🙂
@mirulka147 ja mam toto iste, mala uz asi tyzden spala od osmej vecer aj do druhej a posledne dni je uz o 11tej hore a dlho trva kym zase zaspi, potom sa mi budi kazde 3 hodky. Celkovo je taka mrzutejsia ☹ a ja uz som sa tesila ako pekne spava a teraz toto, no snad sa to aj u vas aj u nas coskoro vylepsi a vyspime sa 🙂
@klemente ahoj, tak ja jem dokola mrkvovu polievku so zemiakmi, kuracie maso na prirodno a to je tak skoro vsetko 🙂 nejem takmer nic mliecne, ziadne vajcia, ziadny chlieb a nic kysnute, z ovovcia len jablka. Napr. mojej malej robil zle zeler aj petrzlen v polievke... a zboznujem ked mi mama povie ze my sme jedli vsetko...no tak ja keby som jedla vsetko tak malu asi roztrhne.
@klemente ja si myslím,že sa nemusíš až tak obmedzovať,brušinko potrebuje ešte dozrieť a potom už bude dobre,ja som včera zjedla fajnu porciu zeleneho hrášku a v pohode,jeden den som držala takú dietu,skoro nič som nezjedla a malá celú noc preochkala..nejem vyslovene iba strukoviny a kapustu(aj ked dnes som zheršila a kúsok kyslej som si dala-zajtra ti napíšem aká bola noc🙂
@klemente ja som zo zaciatku davala pozor na to co jem a aj tak nepomohlo, niekedy ho boli viac niekedy menej... po troch mesiacoch ako mi vsetci hovoria by to malo prejst. teraz jem vsetko, mozno si davam viac pozor na strukoviny ale jem vsetko. Maly je na tom stale rovnako su dni ked nic su dni ked place viac. 😉 ked place od bolesti tak si ho nosim na hrudi a siskam ,potom si ho ulozim na postel a robim mu masaz a to jedine pomaha a samozrejme didik stale pripraveny 😉
@zuzka_bluzka ja práveže počúvam opak. Ako sa jedli len vývary a zapražené polievky a vkuse som bombardovaná otázkami, čo som jedla, či som nejedla niečo z čoho by malú bolelo bruško atď. S mužom moje stravovanie rozoberáme ako nejakú vedeckú prácu🙂 Obdivujem ťa, že sa dokážeš takto obmedzovať. Ja som rada, keď si môžem po náročných dňoch s malou na niečom dobrom pochutiť, čokoláda a podobne (samozrejme, nie celú tabuľku),a keby som sa jej mala zriecť..Asi som sebecká:/
@klemente deturence maju občas také dni može to byť aj počasím mne deti ked boli malé na to reagovali 😀 ja sa už v strave neobmedzujem zjem všetko aj strukoviny paradajky a dokonca aj kapustu a problém sme zatiaľ nemali 😀 😀 pijem čaj pre dojčiace a malá si pekne prdká a kaká aj tri razy za deň
@zuzka_bluzka konečne sme spali lepšie bol len dva krat hore aj to pekne zaspal aj teraz spi v postielke čo sa mu tam cez den nepači 🙂 možno to bolo tym splnom mesiaca čo bol 😉

@saxana36 aaale🙂 s detičkami mladneme🙂