icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

klemente
1. okt 2012

@bis ja si takéto sporadické kakanie ani neviem rpedstaviť. To ja už premýšľam, či moja nekaká až moc. A navyše dosť riedko. Tiež som inak pozerala, že je spln. Či to nebude aj ním.

mamminna
2. okt 2012

mamicky kde ste sa podeli? drobcekovia zaberaju vela casu? 🙂 co je noveho?

klemente
3. okt 2012

@mamminna zaberajú, zaberajú. No aktuálne spí dlhšie viac než hodinu🙂
A čo nás trápi sú sople a koliky (nie každý deň našťastie)

mamminna
3. okt 2012

@klemente presne aj nas to iste trapi ☹ ...a co sa tyka spania cez den , bud sme vonku , alebo doma v satke...inak nehrozi , bohuzial v poslednych dnoch ani hodinku...ale za to cez noc sa drzi! 🙂 a co mame nove uplne super je - ze sa smejeme nahlas!!! kraaaaaaaaaaaaaaasa

strasska
3. okt 2012

@mamminna ja mam manducu a som velmi spokojna

bis
3. okt 2012

ahojte .-) my sme dnes boli na klbiky zas na kontrolu,zas ok ale furt balime na široko:-/.kontrola o mesiac,tak neviem či sa nepojdem poradiť s iným ortopedom..
@mamminna jej už sa smeje nahlas?joj na to aj ja čakám a stále nič,len také radostné výkriky🙂

mamminna
3. okt 2012

@bis aj nam to zacinalo radostnymi vykrikmi 🙂 a teraz (od vcera) uz normalne sa smeje dlhsie a nahlas ked sa s nim hram, take krasne to je boze 🙂

monika74
3. okt 2012

@klemente mi sme mali tiež soplíky no kupila som nasivin pre novorodencov a pomohol no chvala bohu mi spíme v celku aj cez deň dobre klop-klop a ked nespí tak sa chcechce 😀 😀

klemente
3. okt 2012

@mamminna áno, áno, ten smiech! Milujem ten druh úsmevu, keď sa na mňa malá najprv zapozerá, prižmúri očká a vylúdi ten najkrajší a najneodolateľnejší úsmev na svete! A ešte keď si tak ujúka🙂 od radosti, ale smiech v tom zmysle ako dospeláci, že rehot, to som ešte nespozorovala🙂

klemente
3. okt 2012

nám dala dr. už aj Pamycon, ale je to antibiotické, tak som nebola dva krát nadšená. A sople sú stále. Ach jaj.

mamminna
3. okt 2012

@klemente uz sa pomalicky blizi ten cas kedy sa budu viac smiat ako plakat 😉a to smiech presne ako vravis - "dospelacky"... moja laska uz zacina, pomalicky pomalicky ale je to tam 🙂

mamminna
3. okt 2012

@klemente nedavala by som vobec take kvapky a este ze antibioticke, existuje taka vodicka s morskou solou , skus sa popytat v lekarni. funguje 😉 ci uz si skusala aj to?

klemente
3. okt 2012

@mamminna nám ich predpísala doktorka. Najprv sme brali Nasivin, teraz toto.

veraba
3. okt 2012

@klemente aj mi sme boli soplikove a najprv nam dr dala Nasivin a ten nezabral tak potom som tiez davala pamycon a fenistil kvapky.ja som najprv vytrela noztek stou morskou vodou a potom dala pamycon. Sopliky sme stale odsavaly a uz je dobre teraz uz len noztek vytieram s morskou vodou 😀

saxana36
3. okt 2012

no moj ciciačik ma zvysenu teplotu tak bol celu noc prisaty a to doslovne na prsko a tak to nejak prespal, dala som mu cipok tak to postupne ustupuje, uvidim ako bude tato noc je dost mrzuty ale zvlada to zatial dobre, musim ho umlieckovat

bis
3. okt 2012

@saxana36 a čo mu je okrem teplotky?boli ste u dr?

satko17
4. okt 2012

@strasska ahoj môžem sa opýtať? Aj ja mám nosič manducu a chcela by som vedieť odkedy je dobre tam zacat nosit bábätká? Ja som tam maličku začala dávať teraz má 12. týždňov,myslím,že sa jej tam celkom páči,vždy tam zaspinka.

klemente
4. okt 2012

@veraba presne ten istý postup sme mali aj my. Nám ešte dala do tretice (aj fenistil sme mali do pusy) do nošteka Mukoseptonex, ale ten v lekárni nemôžem zohnať. Tiež som vytierala noštek, physiomerom, a práve ráno som premýšľala, či to mám kombinovať aj s kvapkami (vytierala som ho ešte pred tým než sme začali používať kvapky). Ako vám to prešlo? Len tým odsávaním a kvapkami? Dnes ráno som bola opäť smutná z toho, ako drobčiatko ťažko dýcha cez noštek plný hlienov, chúďatko, veď na nej vidím, ako sa jej kvôli tomu ťažko spinká. Ja mám pocit, že to v tomto čase a počasí ani nie je možné.

nina4
4. okt 2012

@klemente Ahoj aj nám dala dok. Pamykoin a ako píšeš ani nám nezabral a to sme mu ho dávali 3x za deň+ medzi tým výplach nošteka Libenarom no takto to mal aj Marek ked bol maličký a mal bacila v nošteku vtedy mu dala ant. priamo na toho bacila a od vtedy sme boli zdravý tak jej skúsim navrhnúť výter z nošteka a uvidím ved to neni normálne aby mal nádchu 3 týždne v kuse 😖 😖

klemente
4. okt 2012

@nina4 my sme mali CRP hneď na začiatku, bolo negatívne, tak potom sme začali s kvapkami, ale tiež som si hovorila, že nie je normálne mať tak dlho nádchu, akoby to bola samozrejmosť a vkuse do nich pchať kvapky už od takého útleho veku 😖 My sa máme po tom Mukoseptonexe ohlásiť (ak ho zoženiem), ak nezaberie, a tiež bude výter.

veraba
4. okt 2012

@klemente no uz to je o 100x lepsie uz iba ked sa rano ma hore v dutinach sopliky ale to jej nejde ani odsat ale ked sa uz prebere tak uz aj to zmizne a krasne dycha.stale som odsavala a davala tie kvapky. je to inak strasne ked maju sopliky nas to drzalo 3 tyzdne. :'(

saxana36
4. okt 2012

@bis okrem tepl. nic zatial som len volala dr.mam ho pozorovat, znizovat teplotu a zajtra rano doniest moc
dnes este bol horuci , cipky zatial velmi nezaberaju, ale zvlada to dobre, hlavne ked som vonku a v kociku haja, esteze je teraz tak fajn

bis
4. okt 2012

@saxana36 tak držím palce,nech ste čím skôr zdravý a aj ostatným detičkám čo čítam...

strasska
4. okt 2012

@satko17 ja ho nosim od 6 tyzdnov, vdaka tej novorodeneckej vkozke je to myslim v pohode. mala som aj satku, ale to nie je pre mna... bud ideme s manducou na prechadzku, alebo mi len v nej zaspinka a potom ho zlozim na postel...
inak vraj je to super na klbiky, tak sa tesim, lebo ja uplne zabudam balit nasiroko 😖

saxana36
4. okt 2012

@bis dakujem

mirulka147
4. okt 2012

@saxana36 dropček mali nech sa čim skor vylieči ja som mala tiež teploty daka vyroza ma chitila ale zabralo mi oscilo aj malemu som dala zopar guličiek preventivne som sa bala aby to odo mna nechitil 🙂

saxana36
4. okt 2012

@mirulka147 dakujem, tiez si myslim ze ho chytil taky rychlovyrus

satko17
4. okt 2012

@strasska ďakujem za odpoveď,aj ja si myslím,že je to super,clovek je ovela volnejsi ako s kocikom.

strasska
4. okt 2012

@satko17 nas lubi aj kocik, takze sa viac kocikujem a s tou prechadzkou ... no vlastne som ho mala vonku zatial iba 2x, raz sme niesli starsieho do skolky a raz som bola v obchode 😝

satko17
4. okt 2012

@strasska no veď aj my chodíme von kazdy deň s kocikom a len pomaly skúšam aj nosic. Tiež som v nom mala maličku zatiaľ len párkrát,ked som potrebovala niečo vybavit a bolo mi lepšie bez kocika...je to jednoduchšie 🙂