icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mamminna
29. okt 2012

aj ja ako pysna mamicka sa pripajam s foto mojho najmilovanejsieho drobceka 😉

bis
29. okt 2012

@mamminna jéj,krásny je..🙂

marakoli
30. okt 2012

@mamminna krásny a tie kukadlá 😀

marcelasandrika
30. okt 2012

krasny babenko a tie velke očka nadherne cmuk

mamminna
30. okt 2012
olivka84
30. okt 2012

@marakoli jasne ze sa oplati kupit tu , len ma to ani nenapadlo az ked si mi napisala. este neviem kedy budeme krstit musime ist za fararom len sa bojim aby nerobil problemy ked sme neni zobraty

marakoli
30. okt 2012

@olivka84 ale neboj...........no zas záleží na farárovi, to je pravda. no hádam vám to dobre dopadne 🙂))

marakoli
30. okt 2012

dnes som bola u doktorky, a pýtala som sa, či už môžem malého dokrmovať. povedala, že od ukončeného 4. mesiaca, čo bude v piatok môžem. ryžová mliečna kaša, aj polievočku uvariť, zemiačik, mrkvička a pomaly pridávať. že kludne, lebo on je papkáč a velký je. tak uvidíme, ako sa bude krpec tváriť na prvé tuhé jedlo, xixi

monika74
30. okt 2012

tak očkovanie máme aj mi za nami malá tochu poplakala a už na obed ostala uplakaná ani mi jesť nechce tak dnes bola premiera s čajíkom dala som panadol a obklady na nožičky tak uvidíme aká bude noc ☹

monika74
30. okt 2012

@olivka84 fakt záleží na farárovi tu mužovmu kolegovi farár vobec neokrstil pretože sú tiež nie zobratí držím palce až dobre pochodíš

saxana36
30. okt 2012

@bis a to je aky druh tej ryzovej kase davas?

bis
30. okt 2012

@saxana36 nemliečnu ryžovu,ona sa má zarábať v mlieku,ale že zatial stačí s vodou,manžel kúpil nestle čisto ryžovú,lebo je aj s prídavkom jablka aj banánu,ale to som ešte nechcela.ináč pôvodne som chcela sunarku,ale nemali..

bis
30. okt 2012

práve sme prišli z vonku a malá dobre pospala v novom fusačiku🙂

marakoli
30. okt 2012

@bis aj ja som ju dnes kupila.ryžová krupička sa to volá....a to možem zarobiť s vodou?? no super
a ešte som kupila aj moja prvá kaša, tá sa zarába s vodou..budeme skušať od soboty 🙂)

bis
30. okt 2012

@marakoli no mne to dr kázala zarobiť s vodou,lebo že ked ešte nepapa umele mliečko len moje tak je zbytočné dávať mliečne kaše alebo kašu s umelým mliekom..dnes spapala viac,aj otvárala pusku,a potom lizkala z lyžičky ako mačička🙂zlaté to bolo,potom som ju dokojila a už spinka.. 🙂

bis
30. okt 2012

@marakoli mám doma aj moju prvú kašu hami,ale tú ešte nechcem dávať,tá už je mliečna..to ešte počkáme🙂 ja by som túto kašičku chcela dávať aspon 2 týždne a až potom niečo pridať,trebárs mrkvičku..

marakoli
30. okt 2012

@bis takže radšej dať tú ryžovú krupičku zarobenú s vodou?....lebo aj ja ho len kojím.

marakoli
30. okt 2012

@bis a ozaj, koľko jej tej kašičky dávaš papkať?

bis
30. okt 2012

@marakoli no ako chceš,ja zatial mlieko nedávam umelé.a je tam dávkovanie že 120ml mlieka/vody a 4 pol lyžice prášku,ale to je fest velká dávka na začiatok,ked včera spapala 4 malinké lyžičky,tak dnes som dala 40ml vody a 1 lyžicu prášku a zamiešala.🙂

marakoli
30. okt 2012

@bis to máš akú kašičku? ja od nestlé....a asi zarobím tiež len mini množstvo

bis
30. okt 2012

nestle ryžová nemliečna kaša..tak sa volá🙂
@marakoli
hej si myslím,že kým spapá tú dávku čo je tam napísané,to ešte potrvá🙂

marakoli
30. okt 2012

@bis aha, tak to máme inakšie, ja mám že nestlé ryžová krupička instant

bis
30. okt 2012

@marakoli a je od 4 mesiacov?tak musíš kuk ako sa zarába..ináč ja chcem kúpiť sunarku ryžovu,sa mi lepšie pozdáva a ani neviem prečo🙂

bis
30. okt 2012

@marakoli teraz som si ju kukla na nete a vyzerá to tak,že tvoja aj moja sú vlastne tie isté kaše,len s iným názvom a rozdielnou hmotnosťou🙂

marakoli
30. okt 2012

@bis je to od 4 mesiacov...a na Moja prvá kaša, tiež je od 4 mes. je napísané, že zarába sa s vodou a "je určená ako príkrm pre deti, kedy už nestačí materské mlieko alebo náhradná mliečna výživa"...tak asi aj to je fajn

marakoli
30. okt 2012

@bis no vidíš.......iný obal, a hned človek nevie, či to bude dobré

bis
30. okt 2012

@marakoli tak skús,či mu budú po chuti🙂 moja dr mi povedala,že po 17 týždni sa už môže dať..tak ak už mal tolko týždnov,nemusíš čakať do piatku..

marakoli
30. okt 2012

@bis no veru, akurát som rátala a včera mal 17 týždnov, xi

veraba
30. okt 2012

Ahote babulky ako vam vecer babatka spinkaju? ta nasa ne a ne spat a ked ju uspim tak za 20min. je hore a ne a ne spat :-/az ked si lahnem aj ja tak potom zahajka toto robi uz tyzden

mirulka147
31. okt 2012

ahojte maminky my mame od včera virozu teplotujeme ,nariekame boli sme aj na pohotovosti doktorka nas potešila že sa mame pripraviť na tri ťažke dni je to na porazenie ked som bola ja chora tak odo mna neochorel tak neviem kde to mohol chytiť ☹ takyto je zlaty ked je zdravučky a teraz hotova pohroma 😒