icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
9. jan 2013

@klemente Ja osobne by som to nesilila na sedenie má čas .nám si Adamko začal sám sadať čo sme boli prekvapený tak vtedy nám to dok. povolila ale zo zdvihnutým prstom že žiadne podkladanie vankúšmi pokiaľ ale nachvílu sedí na kolenách a udrží hlávku tak v tom problém určite nebude.Ale napr.nás mama pokladala pri sedení vankúšmi a nestalo sa nám nič tak že tak 🙂

nina4
9. jan 2013

@zuzkaamato A to sa ti ako podarilo že ste zdravý ? teda klop-klop nech to neprivolám 🙂 Adamko ten má podchvíľou nádchu ale asi to dostane aj od detí ked chodia do školy.

nina4
9. jan 2013

@nr_martinka ták moja asi som ti závidela lebo už aj mne došli 🙂 🙂 našťastie kojenie to neovplivnilo.ale ako mne bolo zle to ak mi má byť takto každý mesiac tak amen tma .

zuzkaamato
9. jan 2013

@nina4 klop klop klop, neviem 🙂 ale super, zatial ziadna choroba. my mame len tu nasu a moc s nou nechodime nikam, aj ked cez sviatky sme boli v shopping centrach, ale inac nikam

klemente
9. jan 2013

@zuzkaamato to, že ste neboli chorí je veľké plus! Ani naša nenapreduje míľovými krokmi a to už patrí do kategórie 7-9 kg 😀 A prdenie ústami pri naštvaní nám ide tiež dokonale 😀

zuzkaamato
9. jan 2013

@klemente ja sa ale strasne divim, po kom jenasa mala taky slizik. muz je pomerne velky chlap a nie je to zrovna model a ja teda tiez nie som ziadna herecka 40 kilova 😀 no ale to sa mozno casom zmeni a zacne viac priberat..

nr_martinka
9. jan 2013

@zuzkaamato no to sme na tom rovnako ani na brusku nechce byt.asi mame lenive deticky😀

nr_martinka
9. jan 2013

@nina4 no toho som sa bala aj ja ze nebudem mat dost mliecka ked dostanem ale v pohode až na to ze mi tiez bolo strasne zle.

zuzkaamato
9. jan 2013

@nr_martinka asi su lenive, no co uz 🙂 no nasa na brusku tiez nechcela byt, vydrzala tak 3 minuty a uz skriekala. ale teraz par dni ju davam a odidem napr na wcko alebo nieco si spravit rychlo a vydrzi tak do 10 minut, ale aj s hrackami

monika74
9. jan 2013

tak dnešná nášteva u lekára a sme lahší o 23 eur stredný syn zápal priedušiek mladší syn nábeh na zápal priedušiek malá zápal hrdla a dokonca aj muž na antibiotikách akurát ja s najstraším v pohode. doma hotový lazaret 😀

nr_martinka
9. jan 2013

No to fakt ako moj Jakubko😀

zuzkaamato
10. jan 2013

@monika74 no tak to sa asi nenudis.. chuda.. tak nech ste rychlo zdravi vsetci 🙂

bis
10. jan 2013

@monika74 skoré uzdravenie prajem!

susi201
10. jan 2013

ahojte uz som tu dlho nebola . 18 jula som rodila ale pred tzm som si este polezala v nemocnici 3 tzydne na ryzikovom .potom porod a starostlivost o dve deti to je teda riadna fuska .. konecne som sa uz dostala do toho ako na to a vsetko to stihat . tak som sa konecne aj dostala k pc . najde sa tu niekto kto somnou popise? budem rada

klemente
10. jan 2013

@zuzkaamato u nás je to skôr naopak. Ja mám aktuálnych 46-47 kg, mužovi rodina tiež neustále hudie o možnosti, že by mu neuškodilo pribrať (ale svaly náhodou má 😀) a dieťa mierne buchtičkoidné 🙂
Asi sa v bábätkovskom veku ešte neprejavuje dedičnosť. Neviem si to vysvetliť.

zuzkaamato
11. jan 2013

@klemente ze buchtickoidne dieta 😀 😀 😀 to je ake krasne slovo 🙂 no bohvie, cie deti nam to dali v tych porodniciach 😀 ale nie, ja nahodou viem, ze nasa je nasa. Jedina som vtedy rodila a cely cas pri porode som mala zavrete oci, nechcela som nic vidiet, az ked mala bola vonku, tak som z nej oci nespustia 😀

klemente
11. jan 2013

@zuzkaamato ja som síce jediná nerodila, ale manžel bol pri mne, tak snáď to odsledoval a dieťa bolo priradené správne 😀
Ja som zase chcela veľa vidieť, ale nejak som to v tom strese zabudla a spamätala som sa až keď ju sestrička niesla na rukách preč🙂

monika74
11. jan 2013

@susi201 ty si sa už do toho dostala ja ešte stále nie 😀 stále nič nestíham 😅

moniaak
11. jan 2013

@susi201 mame rovnako narodene deticky🙂

susi201
11. jan 2013

ano?tak to je super a kde si rodila ? ja v nitre

susi201
11. jan 2013

no nebolo to med lizat a stale neni lebo som na babi stale sama . lebo tu nemam nikoho kto by mi pomohol lebo manzel ten je stale v praci od rana do vecera a svokra ta je tiez pracovne vytazena tak som si musela nejak poradit . prvi den sama to bola katastrofa . aj teraz beham z vyplazenym jazykom ale uz som sa do toho pomalicky dostala . ja mam len dve baby ale ta starsia je ako za dvoch . a pozeram ze ti mas tych deticiek viac tak sa ti ani necudujem ze toho as dost . ale tebe snad niekto pomaha ci?

susi201
11. jan 2013

moja malinka mi chce spavat na brusku alebo na boku neviem vie mi niektora poradit ci to je v poriadku ked take male babo spinka na brusku ?

awika
11. jan 2013

@susi201 ja som tiež rodila v Nitre.Ale už 4.7. Náš malý tiež spinkava na boku alebo sa sám pretoci na bruško,sem-tam vydrží spať na chrbatiku. No nechávam ho tak,lebo ked ho pretocim na chrbát,zobudí sa.

nina4
12. jan 2013

@susi201 neboj pokiaľ to máš odsledované tak to nevadí aj náš Adamko tak dlho spával asi od 2 týždňov ako sa narodil inak stále plakal a teraz začal preferovať polohu hore značky 😀 😀 a preložené nožičky ale aj to len v kočíku ale najčastejšie spí na rukách a vtedy si šupnem kávu a pozerám telku 😀 😀 😀 a ja tiež mám muža väčšinou v práci ved predsa niekto musí živiť rodinu 🙂 😝 😀 a niekedy to je o držku no ked sa všetcia nasáčkujú večer do postele a začnú maminka škrabkaj ma a rozprávaj rozprávku a Adam na prsníku tak v tedy sa musím až zasmiať aké sme my mami flexibilné 😀 😀 😀 😀

bis
12. jan 2013

@nina4 to spanie na rukách poznám🙂 presne,káva a telka k tomu,alebo notebook aj ked mi robota stojí a občas už mám nerv ked nestíham🙂

monika74
12. jan 2013

@susi201 len manžel no chalani si od neho nedaju povedať tak poriadok s nimi musím robiť ja 😀 meší chalani sa stale lomia už to vidím že mala sa časom pridá tiež 😅 našťastie je relatívne dobrá a čo sa týka spania tiež sa niekedy otočí nabok a je vykrutená ako paragrag

monika74
12. jan 2013

tak doktorka nám nakázala ísť s malou von až v pondelok po chorobe.Len čo s nou spravíte ked doma stále len reve a tak milá slečna vonku už spí dve hodiny no zákaz nezákaz hlavne že spinka zababušá 😀 😀

susi201
12. jan 2013

hm tak to mate doma teda veselo .. nasa najmladsia ta je dobrucka place iba ked chce papat ale zacala nam pistat a zistila som ze ked pisti tak chce prebalit . je to riadna potvora . a ta starsia ta je ako sto certou ako mame tuto druhu asi ziarli . u nas tiez starsia poslucha viac mna lebo manzel ten je moc makky na nu ale pomaha mi a za to som mu vdacna aj ked niekedy frfloce .. to spanie no nasa Dominika ta stale ked spi sa dava na brusko ale spava aj na boku a bojim sa hlavne ked sa otoci na brusko aby sa nieco nestalo lebo neviem ci je to bezpecne .Viki starsia ta sa nikdy takto nekrutila stale spala na chrbatiku . obydve su uplne ine ...

susi201
12. jan 2013

@susi201 hm tak to mate doma teda veselo .. nasa najmladsia ta je dobrucka place iba ked chce papat ale zacala nam pistat a zistila som ze ked pisti tak chce prebalit . je to riadna potvora . a ta starsia ta je ako sto certou ako mame tuto druhu asi ziarli . u nas tiez starsia poslucha viac mna lebo manzel ten je moc makky na nu ale pomaha mi a za to som mu vdacna aj ked niekedy frfloce .. to spanie no nasa Dominika ta stale ked spi sa dava na brusko ale spava aj na boku a bojim sa hlavne ked sa otoci na brusko aby sa nieco nestalo lebo neviem ci je to bezpecne .Viki starsia ta sa nikdy takto nekrutila stale spala na chrbatiku . obydve su uplne ine ...

susi201
12. jan 2013

@monika74 hm tak to mate doma teda veselo .. nasa najmladsia ta je dobrucka place iba ked chce papat ale zacala nam pistat a zistila som ze ked pisti tak chce prebalit . je to riadna potvora . a ta starsia ta je ako sto certou ako mame tuto druhu asi ziarli . u nas tiez starsia poslucha viac mna lebo manzel ten je moc makky na nu ale pomaha mi a za to som mu vdacna aj ked niekedy frfloce .. to spanie no nasa Dominika ta stale ked spi sa dava na brusko ale spava aj na boku a bojim sa hlavne ked sa otoci na brusko aby sa nieco nestalo lebo neviem ci je to bezpecne .Viki starsia ta sa nikdy takto nekrutila stale spala na chrbatiku . obydve su uplne ine ...