Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato no nam to poradil lekar a je ucinnejsi na bolest zubkou ... ja som to vyskusala a malinka bola spokojnejsia ..
@susi201 ok, zajtra poslem muza, nech nam kupi 🙂
ahojte už som tu davno nebola neni čas na nič pri malom som s nim od rana do večera sama a dako nič nestiham ledva navariť aby mali deti teplu večeru ,mali je furt umrnčany a malo spava cez den aj v noci je to bieda ☹ už chodim po byte ako matoha poradte ako ho zabaviť 😉
@zuzkaamato no nam to lepsie zabralo uvidite.. nam sa uz prerezal aj druhy zubok ..
@mirulka147 ahoj ja sice byvam v ZM ale narodila som sa v Detve . aj som tam byvala 20rokov .. a nejdu malemu zubky. a ako dlho ti je umrncany a nechce spavat .. mne mala naprikld spava iba vonku cez den v kociku. nechce ti spavat ani v kociku na prechadzke alebo cestou do obchodu ? ja som na tom rovnako od rana dovecera som sama doma s dvoma detmi .
aaaahojte babule, dlho som tu nebola, v tejto diskusii, ako sa mávajú babatinká? zúbky máme?? sedkáme??
my máme zuby dva, spodné, ale ešte sami nesedíme 🙂
ach jaj všetci už máte zubky a mi stáááále nič 😢 malá ma dnes pol roka a je od rána veru poriadne zlá no dufám,že to tak neostane.včera poradna vážime 7200g kojíme sa a odmietame be-bu.máme zvýšene leukocity v moči tak uvidíme dalej čo bude dnes zas kardio to je o.k .tento mesiac mi už dr.lezú hore krkom chodila som po doktoroch aj so synmi tak som im nakázala aby boli znova chorý až v decembri 😀 na dalšiu zimu tak uvidíme 😅
@monika74 gratulácia k pol roku ani sa nenazdáme a budú mať rok a krásne priberá Natálka asi sa ľúbi napapať.
no veru behať po dok.je na porazenie nám si Sofia pri sánkovaní narazila chrbát tak sme včera mali tiež behanie a to čakanie všade no hrôza.ešte že bol Adamko v pohode len ako na potvoru chcel byť stále na ciciku. 🙂 🙂
@susi201 ahoj no praveže vonku spava super keby ho mal kto kočikovať tak vydrži aj tri hodiny a dnes konečne spal dve a pol hodky asi preto že som ho tu ohovarala 😉 tak konečne som si dačo porobkala 🙂 a po obede sme boli v zvolene v europe tak Filipko vydržal v bugine dve hodiny bez mrnčania nakupovanie sa mu zjavne pači 🙂
Ahojte baby normalne mam depku ked to tu citam tak mi nemame ani jeden zub,este Sami ani nesedime a ani Len lozit nechce a ani sa nepretacame ☹akurat ma nerv ked ho dam na brusko alebo na chrbatik na podlozku .jedine ze sa tam trosku posunie doboku inak nic a pobehuje v choduliku.robim nieco zle alebo co?
@nr_martinka ahoj neboj každe babetko je ine aj Filip sa zlosti na bruchu ked je oblečeny ked ho necham bez plienky tak sa začne jašiť a preplazy celu postel ale musi mať na to naladu ,tiež nemame ešte zuby a zlostny je ako čert 🙂
@nr_martinka neboj nám bola taká Sofinka aj som sa bála či je top ok ked som porovnávala s inými deťmi ale jednoducho mala čas potom odrazu začala robiť všetko naraz.nám napr.dlho nechcela loziť po 4 a boli sme na návšteve kde majú psíka a tam sa sama pustila a to mala 9,5 masiaca. a susedin chlapec ten už sám behal popri ruke.takže každé dieťa je iné.
Ale skús s ním cvičiť ja tak cvičím s Adamkom.
ták včera som sem písala že nám asi idú horné zubadlá a dnes máme už jeden pretisnutý ja neviem kde sa to naše dieťa ponáhľa asi nevie aký sú zubári drahý 😀 😀 😀
@mirulka147 to aj nasa vydrzi v kociku aj tri hodiny ked chidime po nakupoch .. tam si spinka a je spokojna... tak to je super ze tispinkal aj doma ... mne sa posledne dva dni mala len zlosti .. ...ale mne spinka ked idem rano do skolky potom do obchodu takze to mi spinka take 3 hodinky lebo o na mi spi aj ked prideme domov tak ju porozopinam a spinka . ale asi jej ide ten druhy zubok tak sa jeduje .. a je nespokojna uz dva dni ...
ahojte ako ste na tom s váhou po pôrode a teraz ked kojíte .Lebo ja mám pocit ,že teraz ked kojím som hladnejšia ako v tehu.a to musím mať každý deň mäso inak sa mi deň ani neráta.akurát včera som sa vážila a mám pekných 70 kg ako na moju výšku 175 cm to nieje až tak hrozné no bojím sa aby som sa nerozjedla 😀 😀
@nina4 ahoj mi dačo vrav ja chodim vyjedať chladničku aj v noci kred mali cucka aj každu hodinu 😒
@mirulka147 jáj že aká som rada ja som mala nervy kamoška tá kojí a je ak lata .ja v noci nechodím ja si dávam zdravé večera klobásu slaninu praženicu 😀 😀 😀 ale rána sa neviem dočkať našťastie mám raňajky nachystané od manžela.
@susi201 ja zas jesť koľko krát nestíham takže si vieš predstaviť aké porcie si naložím ked sa dostanem k jedlu 😀 😀 .a telocviku mám dosť pri 4 deťoch a to chodíme ešte každý deň venčiť dogu tak pohybu mám dosť .u mňa to robí asi to mäso čím mastnejšie tým lepšie a to by som predtým také do úst nedala a klasika dojedanie po deťoch .
Baby dnes voľakým zázrakom sa mi podarilo umpiecť tortu mojim dvom oslávencom manželovi k 35 a Paťkovi k 10 rôčkom to budú prekvapený a ja tiež že sa mi to podarilo stihnúť 😀 😀 😀 síce s Adamkom na rukách ale podarilo .
@nina4 tak nech im torta chutí. 😀 a želám príjemnu oslavu a čo sa týka chudnutia ono to pojde dole a s tým mäsom to je aj u mna bez mäsa ani deň.ozaj už si skušala Adamka dokrmovať?Mne malá odmieta mliečko UM vypije len stovku len večer a to aj len tak tak a potom ju musím dokrmiť s s prs a už mám pocit že jej moje mliečko nestačí
@monika74 určite jej stačí mliečko .a ak sa smiem opýtať prečo si myslíš ,že Natálke nestačí tvoje mliečko?ja iba kojím pár krát som skúsila príkrm ale to tak jednu dve lyžičky viac do Adamka nedostanem síce raz zjedol pol pohárika detskej víživi ale tým to haslo.Ja sem tam mám tiež pocit ,že mám menej mliečka ale to vtedy ked mám stres a na večer ale v tedy si ho prikladám podchvíľou aj ked chce len dudľovať a ráno som ak Pamela Anderson čo sa pravda zas páči manželovi 😀 😀 😀

@susi201 doma mam len panadol sirup a nurofen cipky. Tak davam panadol. A kvoli comu je lepsi nurofen, resp v com. Nevies?