icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nr_martinka
25. jan 2013

@nina4
@susi201 Ahojte tak aj ja som po pôrode pribrala a stale som hladna a vsetci sa cuduju ze ved ked kojis tak by si mala schudnut .no ide ma slahnut.

ssussie
25. jan 2013

caute baby, este je tu niekto, ku komu nedorazila zubkova vila? Lebo u nas je to uz na nervy - aj zla nalada, sem tam trochu teplota a stale nic ... a to uz tak je aj dva mesiace. A to, ze sa nam absolutne nechce hopat ... ani nehovorim. Uplny pohodak - ved naco sa mordovat 😀
Jaj a chcem sa opytat ako krotite tych malych diablikov ked vystrajaju? Lebo dohovaraniu este nerozumeju, zvyseny hlas ich akurat vystrasi a snad mu nebudem davat po zadku ... 🙂 a este jedna vec zienky .... co robievate cele dni ... lebo ta klietkaren s kazdodennym stereotypom mi uz stupa do hlavy ☹

nina4
25. jan 2013

@nr_martinka Jáj moja tak to si výstižne napísala ked ti to tak niekto povie .

susi201
25. jan 2013

@nr_martinka neboj ani sa nenazdas a bude ti behat ze za nim ani nebudes stihat .. ja som si vcera vsimla ze mojej malej vysli dvojky zuby a to jej este len rastu tie dolne dva . ani moja este nelezie dako sa jej nechce ale mne sa skor mala dava na nohy akoby chcela behat vydrzi na nich aj stat ked ju drzim pod pazuchu a jeduje sa ked ju dam lahnut to sa hned da na brusko.. vseliake su tie nase deticky aj ked su skoro rovnake stare...

susi201
25. jan 2013

@nina4 no ja tiez nemam cas na nejake cvicenie lebo ako vravis telocvik mam s detmi aj ked ja len sice s dvoma ale da to zabrat. chodim s vyplazenym jazykom aj ked pomalicky som sa do toho dostala ale je toho dost ked som na vsetko sama.. ja jem vselico .mne by stacilo keby sa zmestim do veci co som nosila . vobec sa takto necitim dobre nemozem si zvyknut na tuto vaho lebo som bola vzdy chuda ...

susi201
25. jan 2013

@ssussie ahoj ten stereotyp aj mne uz pekne lezie hore krkom...a na nudu nemam cas ...

susi201
25. jan 2013

@nr_martinka nieco mi hovor..

susi201
25. jan 2013

@nina4 ahoj chcem sa ta opytat a ty este nedavas drobcovi na obed dajme tomu zemiacik s mrkvickou a tak ?ja aj kojim ale malej uz davam malej na obed taketo jedlo vseliake bud zemiacik s morkvou alebo s brokolicou alebo s masom kuracim. dnes mala kuracie s ryzou a na veceru ju nakojim a potom este kasu.. neviem mne to tak uz doporucil doktor lebo mojej malej je stale vsetkeho malo nakojim ju a o hodinku chce zasa papat a to len ked nechce spat .. tak je stale hladna neviem ci zato ze sa malinka narodila a che ryclo narast ...hehe ..teraz ked ju takto krmim tak je spokojnejsia ..

nr_martinka
25. jan 2013

@susi201 no aj ten moj ficur by Len stal ked ho drzim pod pazuchami a momentalne je najradsej v choduliku a robi zlotu nap.taha obrus zo stola🙂a ja som vrieskala pp priatelovi ze nedava pozor a robi s obrusom 🙂

majuskaaa16
25. jan 2013

@nr_martinka Ahoj vsimla som si tento termin jul 2012, takze tvoj maly ma pol roka? a uz davas do choditka? lebo moj sa narodil tiez v juli, ale do choditka sa ho este bojim davat, tak zistujem ako su na tom tak isto velke deturence

majuskaaa16
25. jan 2013

@ssussie tak mi este zubky nemame, ale uz po 2 dni som mu musela dat nurofen sirup, velmi nerada ale chudatko uz som videla ze nevladze a stale mi mrncal, ale snad to coskoro pride. stereotyp? no to mi vrav, ja mojeho maleho milujem, ale niekedy mam taku depku ze az do placu mi je, hlavne ked som sama doma. a navyse mi dochadzaju napady ako ho zabavat 🙂. tvoj bol narodeny tiez v juli 2012?

ssussie
25. jan 2013

@susi201 no ja sa priznam, ze niekedy sa aj nudim - rano rychlo popratam, potom sup obedik pre maleho, potom skuchtit daco pre nas, jednu varku vyprat, jednu vyzehlit ...a o tretej som zo vsetkym hotova a niet do coho brdnut - vonku zima a vietor, muz v robote ... esteze som si objednala priadze a haciky a idem sa ucit hackovat 😀 by som nikdy nepovedala, ze ja taky fanaticky lyziar budem od nudy v zime hackovat 😀 ... ale s malym este niekde do hor urcite nechcem 🙂

ssussie
25. jan 2013

@majuskaaa16 ano 1.7. 🙂 no my sme este sirup nedavali - lebo nas ma len tak trojdnove ze 37 a potom to prejde a dasna uz navrete aj hore aj dole, kuse vsetko, uz aj mna. a veru aj u nas uz je vsetko okukane, uz ho nic nebavi aj jedalenska stolicka, co dostal od Jeziska sa stava nepriatelom 🙂 ...vidim, ze riesis choditka - my sme tiez dostali - maleho som tam posadila a kedze nevie este sam hopat tak sa prekotil do predu na ten pultik a z hlavkou nalepenou na tom pultiku pozeral ze o co nam ide - tak sme zatial chodak odlozili 😀

majuskaaa16
25. jan 2013

ani nas nemal teploty ale videla som ze ho to asi dost trapi a pomohlo, ale nechcela by som mu ten sirup davat. my sme 16. 7, tiez dostal od jeziska stolicku a podobne ako tvoj ju nejako v poslednom case neoblubuje, len sa tam skrci ako macicka a volaco kuse. nas maly by bol v choditku stale ale ja ho tam dam len ked musim na wc a som sama doma 🙂 🙂 🙂 . chudatko tvoj sa teda popasoval s tym choditkom, ved on nato dojde ze tam je sranda 🙂 🙂 tvoj maly aj sadka, ak ano sadne si sam alebo ho ty posadis. lebo sa hovori, ze pokial sa dieta neposadi samo tak by nemalo, ale ja maleho obcas posadim, uz sedi aj bez toho aby som ho pridrzala

susi201
25. jan 2013

@nr_martinka to aj tá naša by už najradsej chodila. Môžem sa tešiť ked už bude chodiť. Všetko bude brat

susi201
25. jan 2013

@ssussie no ja mám dve deti tak sa nemám čas nudiť. Na všetko som sama. Muž je v robote od rána do večera. Mi ráno sammusíme vsetky tri vychádzať do škôlky potom ja idem na nákup malička mi zatiaľ spinka potom domov dať do poriadku malú potom variť nám aj malej upratať venovať sa malej a popritom variť. Čas rychlo uteká a ja musím utekať do skolky a nimi dvoma to je to je zasa pestré áni chvíľu pauzy.

susi201
25. jan 2013

@majuskaaa16 mi sme 18.7.2012 naša tiež este nesedela ale dnes sa jej podarilo udržať sa ked som ju posadila. A páčilo sa jej to.

ssussie
26. jan 2013

@susi201 aaach jaj, tak to sa teda necudujem 🙂 mas moj obdiv 😉

majuskaaa16
26. jan 2013

@ssussie ani nas nemal teploty ale videla som ze ho to asi dost trapi a pomohlo, ale nechcela by som mu ten sirup davat. my sme 16. 7, tiez dostal od jeziska stolicku a podobne ako tvoj ju nejako v poslednom case neoblubuje, len sa tam skrci ako macicka a volaco kuse. nas maly by bol v choditku stale ale ja ho tam dam len ked musim na wc a som sama doma . chudatko tvoj sa teda popasoval s tym choditkom, ved on nato dojde ze tam je sranda tvoj maly aj sadka, ak ano sadne si sam alebo ho ty posadis. lebo sa hovori, ze pokial sa dieta neposadi samo tak by nemalo, ale ja maleho obcas posadim, uz sedi aj bez toho aby som ho pridrzala

nr_martinka
26. jan 2013

@majuskaaa16 ahoj no nad tym som nejako nerozmyslala ci to je ok ale strasne Ho to tam bavi dociahne v pohode na zem a lieta tam uz jak sarkan. V prenosnej postielke nechce velmi byt v kresielku tiez nie tak mi zostalo Len na rukach alebo v choduliku🙂

nina4
26. jan 2013

@susi201 aj mne už odporučili ale aj Mareka som mala prikrmovať zhruba od pol roka a prvý príkrm papal až ked mal 13 mesiacov on nechcel a stačilo mu moje mliečko.A teraz to neriešim ak bude chcieť tak mu dám koľko krát baží ked máme nedeľný obed tak mu vyberiem z polievky zemiak a mrkvu roztlačím a ked chce papá ale skôr nepapá 😀 😀 to je len také pomrvenie v puse a vypľuje,že buee 🙂 🙂 ale na prsníku je ak na tankovacej pumpe 😀 čajíky tiež nedávam ale dok.ma upozornila že dosť pribral.tak asi zato ešte príkrmi neriešim.
Ale už by ma aj bavilo také varenie ako píšeš mäsko ryža a pozerať ako sa s tým morduje 🙂 🙂 to je také krásne ked je viac papania všade okolo ako v puse 🙂

monika74
26. jan 2013

@nina4 práveže jej už nestačí cez deň pije málo takže mlieka je pomenej a v noci zas by chcela každu chvilu a nejde jej 😀 ona z flaše cez cumel pije len kým sa jej ho uračí chytiť tak si ide hlavu odtočiť potom vypije stovku večer potom zaspí a za hodinku v spaní ju ešte musím dokrmiť z prs 😅 a mrkvu zo zemiakom zje občas no banán a jablko mi odmieta

monika74
26. jan 2013

@susi201 jej ako keby si hovorila o mne 😀 ráno nachystať deti aj malú isť do školky a školy prisť domov dať malej jej rýchlo navariť upratať obliecť malú pred obedom do školky pre syna atd.atd štandard kolobeh

monika74
26. jan 2013

@ssussie nič si z toho nerob u nás zubková vila pobludila najmladšiemu synovi pre zmenu zub vypadol a malej v ustach nechce zacinkať nič 😅 len slintá a hryzie čo sa dá a strereotyp?o tom radšej už ani nehovorím chi -chi

ssussie
26. jan 2013

@monika74 no to si vystihla - pobludila - asi zlu adresu ma ....
a baby, to aj vy niekedy nevytiahnete aj tyzdne paty z domu - myslim s dietatkom ?! lebo ja si prave uvedomujem, ze naposledy sme boli von pred siedmimi dnami .... akoze nikdy nechodime do obchodakov a velmi do "premavky", ale aspon prechadzocka dva raz tyzdenne musi byt ... a teraz nic - vonku jak v ruskom filme, vsade strasia s chorobami, tak doma klietkarcime ☹

monika74
26. jan 2013

@ssussie ja som vonku každý den malej sa vonku dobre spí .poobede ju nababuším a nestihnem prejsť ani 100m a už spí dam ju do záhrady a spí aj tri hodiny doma tak nepospí 😀 ešte že máme vysielačky a nemusím byť s nou aj ja vonku 😅

nina4
26. jan 2013

@monika74 ja by som tiež dala Adamka takto von trebárs aj pod okno len.Ale máme kocúra a ten je ak blb hned skáče na kočík a tam si ide ľahnúť 😠 😠 aj ked ho človek odoženie a bojím sa aby malému neublížil alebo nedaj boh nepridusil ked si tak ľahne.

susi201
26. jan 2013

@monika74 to je asi nás osud nás žien. Je toho dosť a niekedy som s toho mimo ked je toho veľa naraz áni nevnímam ľudí okolo.

susi201
26. jan 2013

@nina4 no ja som začala preto že mi mala začala začala očakávať ked som ju nakojila grgla si a začala plakať dala som jej este prsníka a ťahala a stale jej bolo malo a to len večer a tak som skúsila kasu na večer a sme pri tom nejak zostali ale ona aj ked kasu zje tak i grgne a po chvíľke zasa tak trošku este potaha mlieko a ide spinkat. A potom sme už skúsili aj tieto papanickaa je spokojná. Je to súper ju pozorovať ako sa tvári ked to mrvi v pusinke a je zagebrena.

susi201
26. jan 2013

@ssussie to neni dobre biť doma to ti skôr môže ochorieť ked bude doma drobec treba každy deň s babom vybehnúť ked len na pol hodku prospeje mu to ako byť toma. Bude aj pohodlnejšie babo.