icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

michaela1761
30. jan 2013

@magdussss veru, uz aby bola jar. naš malý sa ešte ako tak ledva ledva zmestil, ale často po prebudení plakal, lebo mu bolo tesno, teraz je to o 100% lepšie, ale vadí mi, že je opačne a nevidím na neho.

ewellin
30. jan 2013

@michaela1761

ahojt michaela, odporucam precitat knizku A dost! je to zaujmave a aj vtipne citanie, je to pribeh americanky zijucej v parizi ktora sleduje parizske rodiny a vychytava zaklady francuzskej vychovy, vsetky rady su super, nam to velmi pomohlo co sa tyka spinkania nasho adamka, spociatku sa budieval kazdu chvilku, niekedy aj kazdu hodinku ak nie aj menej, a ja som robila velku chybu ze pri kazdom pomrveni som k nemu vyskocila a hned som ho brala na ruky a hned pchala cecik do pusiny... a tak to bolo kazdu noc, bola som hrozne nevyspata a unavena!!!a to je chyba!!! babatka sa v noci budia lebo prechadzaju z jednej spankovej fazy do druhej a musia sa naucit znova sami zaspinkat. Trvalo to par dni, prestahovali sme Adamka do svojej izby, samozrejme dvere som nechala otvorene.. tym som ho nemala pri sebe v posteli a ani v izbe netahalo ma to pri kazdom zamrnkani k nemu vstavat a nechala som ho nech znovu zaspinka sam... samozrejme ze aj teraz sa v noci obcas mrvi, ale uz nie tak casto a znova vie zaspinkat sam, niekedy sa prebudi uplne a to ho potom prebalim, dam papat a dam znova do jeho izbicky spinkat.. hlavne netreba ho napajat na cecik ked sa viac a castejsie mrvi, staci dat cumlik a tym sa nauci ze v noci sa nepapa, v noci sa spinka!!! je to super system, u nas sa to osvedcilo a to som uz myslela ze neni vychodiska a ze sa zrejme najblizsi rok nevyspim, potom som objavila tuto knihu a stal sa zazrak, naucili sme adamka spinkat!!! precitaj knihu, tam je to super opisane.. prajem vela stastia !!!

michaela1761
30. jan 2013

Srdečne ďakujem za radu, dokonca sa nám to aj osvedčilo. Niekedy si len pomrnka prevalí sa a spí ďalej. Skúsim si to vyhľadať. Ešte raz vdaka

monika74
1. feb 2013

@nina4 tak o tom ani nehovor ☹ malá začína byť tiež znova chora a tie ceny? no hroza ja som dala tiež dala za lieky 60 € a tento mesiac tiež už asi 20€ tak sa rýchlo vyzdravte 😉

monika74
2. feb 2013

tak a sme zas chorý.malá ma začínajuci zápal pluc ☹ a to som si myslela že dnes na pohotovosti mi nadajú že je to len kašel.Malá iba strašne kašle už štvrtý deň a je bez teploty.koho by napadlo že má zapal priedušiek a začínajuci zápl pluc v utorok ideme k našej tak som zvedavá čo povie ved sme tam už neboli večnosť len pred dvoma týždnami 😀 ked boli všetci chorý 😅 no hrôza tento rok sa nás choroby akosi nechcú pustiť

nina4
4. feb 2013

@monika74 ach princezná moja krásna tak sa len liečte.a posielam malej pusinky. Ja mám tiež niekedy pocit ,že sa k dok. rovno presťahujeme 🙂
mňa dnes do rána drapla zimnica horúčky takže tiež asi chrípka a ako by to nestačilo zas mám zápal prsníka.

monika74
4. feb 2013

@nina4 tak to ti nezávidim ty mávaš dosť často zápal .mne už malá cez deň obmieta piť s prsníka niekedy len poobede ked sa zobudí no v noci ju ešte kojím uvidíme dokedy 😅 a stými dr máš pravdu k našej chodíme momentálne asi každý týždeň a okrem toho vybavujem synovi odklad školy takže další doktori

nina4
4. feb 2013

@monika74 no nám bola Sofinka teraz 2X na zápise tak len dúfam,že teraz ju to už bude baviť ale je to vidieť že jej odklad pomohol pred tým bola bojazlivejšia a teraz bola smelá všetko vedela 🙂 .a veru ja mám zápal pod chvíľou ale aj mliečka mám veľa teda na pár dní ked je stres 🙂

nr_martinka
4. feb 2013

Ahojte baby tak konecne sa krposko zacal minuly tyzden pretacat.zajtra poradna tak som zvedava ako dopadneme.

veraba
4. feb 2013

Babulky ked sa vam zacali babatka pretaca s chrbatika na brusko tak sa uz hned vedeli pretacat aj opacne s bruska na chrbatik? Lebo nase dievcatko sa dnes sama zacala pretacat ale len s bruska na chrbatik 😀 ale opacne nie

something
4. feb 2013

@veraba Nas maly sa vedel najprv z bruska na chrbatik ale opacne sa nevedel. To sa mu podarilo asi mesiac neskor 🙂

nr_martinka
4. feb 2013

@veraba no my sme sa pred tyzdnom zacali z chrbatika na brusko ale hned na zad nie.ale sem tam ked je na brusku tak sapretoci na chrbatik🙂

nr_martinka
5. feb 2013

Tak na dnesnej poradni ma nasa laska 9710g a 70cm🙂

susi201
6. feb 2013

@nr_martinka hmm ... kolko vazil ked sa narodil ... nasa ta ma len 6590g ale ona sa malinka narodila ... ale pekne pribera kazde dva tyzdne 500 g ..

nr_martinka
6. feb 2013

@susi201 ahoj tak Jakubko mal 3150g a 49cm.

susi201
7. feb 2013

nasa mala 2700g

staniacik
7. feb 2013

Ahojte maminy, mám otázočku: Keď už som raz po pôrode dostala menzes, teraz to už bude pravidelné? či ešte nemusí? ďakujem za odpoveď!

strasska
7. feb 2013

@staniacik asi sa to uz viac-menej rozbieha ... ale kludne mozes mat prvych niekolko cyklov anovulacnych a aj roznych dlzok, ja som mala skoro 50 dnove ... vlastne mne sa uz ani nestihli upravit, lebo som otehu 😀 😀 😀

strasska
7. feb 2013

@nr_martinka riadna chlapina ... super 😉

gabkostanka
7. feb 2013

@staniacik uz by si to mala mat ako pred porodom, pokial si mavala pravidelne cykly, tak to bude aj teraz uz takto...

nr_martinka
7. feb 2013

@susi201 tak to bola ozaj drobcek.a ved baby vzdy vazia menej ako chapci🙂

staniacik
8. feb 2013

@strasska to fakt? 🙂 tak gratulujem. Ja teraz tehu ani nemôžem byť, som po sekcii. tak nech všetko dobre dopadne prajem 😉

staniacik
8. feb 2013

@gabkostanka no veď to ma hnevá, že ja som pred tehu mala na deň pravidelné a teraz nejak nechodí a nechodí, ale bolesti mám už týždeň.. ďakujem za odpovede baby

gabkostanka
8. feb 2013

@staniacik mne zvykla meskat najviac 5 dni, tal ale moze byt, ze dostanes neskor, alebo si tehotna 😕

staniacik
8. feb 2013

@gabkostanka nie som tehu a ani nemôžem byť, som po sekcii 😔, ale predtým mi nikdy nemeškala..

strasska
8. feb 2013

@staniacik neeeeeeeeeeeeee, nestras
akoze predtym som to tak mala, mne zvykne MS dojst az neskor pri synovi na 8 mesiacov pri dcere na 11. mesiacov a teraz este neprisla ... ale teda tehu uz byt nechcem, tak dufam, ze do roka ju dostanem 😉

monika74
8. feb 2013

@staniacik ja som ho dostala hned po porode pri každom aj ked ešte stále kojím a bola som pred pár mesiacmi na preventívne a sone a doki mi povedal,že mám práve akurát plodne dni takže netreba sa na nič spoliehať 😀

staniacik
8. feb 2013

@strasska jaj, ja som zle pochopila. ja som minulý týždeň bola na preventíve a všetko ok. teraz to už malo prísť, príznaky sú, ale akosi to mešká ☹ .
@monika74

strasska
8. feb 2013

@staniacik nie to ja som blbo napisala 😉 😉 😉
@monika74 tak tak na nic sa netreba spoliehat 😉

staniacik
8. feb 2013

@strasska no uvidíme ako dopadnem u dr., ale idem až v utorok.