Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 žeby predzvesť choroby?Ja som bola dnes akurát s malou na kontrole dala nám ešte jednu dávku ATB a kontrola zas v stredu.No má stále zle výsledky moču už tretí krát za sebou tak zas doniesť moč ☹ a uvidíme čo bude dalej.ono naši červíci už začínajú skušať pokial môžu.Už ked ostane sama tiež začína mrčať a vyžaduje si svoju pozornosť a hlavne reklamy ked bežia v telke 😀 držte sa aj vy až ti Adamko nezostane chorý
@nr_martinka to ano ale moj drobec prestal vraj rast v 8 mesiaci tak som bola na rizikovom.. tak aj preto bola malinka ..
Ved ona to dozene🙂aj ja som bola na rizikovom pre tlak a aj ze som krvacala v tehu a aj moj krpec ku koncu tehu menej priberal a pre to mi urobili cisarsky skor ako som mala naplanovane.a dievcatka su skoro vzdy mensie ako chlapci🙂
ahojte moje babi su zdrave ale chora som ja dufam ze babi odomna neochoreju.. to vsetko toto pocasie ... 🙂
ahojte v januari som brala uz tri krat antibiotika a teraz zasa beriem uz stvrte myslite si ze to moze nejako uskodit malej ked kojim .. su to sice take antibiotyka co mozem ked kojim ale predsa je tam strach .. ci bi som nemala prestat tieto co mam teraz mam ich druhy den .. .
@susi201 tak ATB velmi nepotesia, ale ak su take, co s nimi mozes kojit, tak by som to asi neriesila ... chapem tvoje pocity, ale babulky potrebuju zdravu maminku 😵 😵 😵
Nasi su chori vsetci, aj Jurko, uz sa konecne spustili hlieny, a teploty prestali tak juchu 😵 😵 😵
inak je dnes uplne ako vystreleny, ani uspat ho neviem, stale sa vrti, plazi krizom cez cele izby na 5x .... no len ziram odkial ma tu energiu, dokonca sa mu dnes podarilo na mna vyliezt, ked som vedla neho lezala, som cumela jak 😕 😕 😕 😕
a to 4nozkovanie ma uplne dorazilo 😵 😵 😵 😵 😵
takze uz je to tu 😀
@monika74 malý tan dostal odpondelka Ant.a od stredy má také záchvatové kašle tak mu pridala dok. AERIUS a VENTOLIN Sirup do pondelka a včera večer sa dva krát nemohol nadýchnuť začal plakať zo sna a on ked začne plakať tak sa až zachádza no teraz to bolo o hubu až som plakala čo som sa zľakla inokedy mu pomôže ked mu fúknem do tváričky zľakne sa a potom sa už v pohode na dýchne no teraz nič tak som ho trošku frkla studenou vodou a manžel ten ešte že ma obdivuje,že nestratím duchaprítomnosť .Ale ja v tedy len konám reflexne a až potom ked je po všetkom sa začnem triasť a revať .ale teraz som volala dok. tak mi odporučila vyvarovať sa veľkých nárekov aby sa nedostal dio toho stavu ked sa už nevie nadýchnuť.
A super ked tak slečne chutí vždy je to lepšie ako by jej nechutilo.
@susi201 Ahoj určite neprestávaj ja mám tiež pomaly každý mesiac ant.ked nie na hrdlo tak na zápal prsníka a stále kojím .pokiaľ nevidíš na malej nejaké negatívne zmeny že by sa vyhádzala alebo nejaké extrémne hnačky tak ich ber ved teraz ked je chrípkové obdobie s nimi trošku chrániš aj malú.a pokiaľ si dávaš probiotiká ja ked mám ant .tak dávam probiotiká aj sebe a ešte pre istotu aj Adamkovi.a zatiaľ klop -klop v pohode len čil má ant. už aj malý.dobehla ho chrípka chúdiatko moje krásne.
@nina4 tak chudatko už je aj on chorý mi máme ešte do nedele brať ant.ale malá je už našťastie z toho von .skus dať malého vyššie ja som malú dávala na vankúš a cez deň mi spala v autosedačke aby jej to tak nestekalo a ešte niečo ti poradím ak má soplíky tak mu ich vytieraj odstriekaným mliečkom nám to pomohlo.malej veru chutí jej no už odmieta moje mliečko tak len zeleninka kaša a UM a je pravda že v noci mi už spí lepšie 😀
@nina4 ahoj dakujem za radu tie probiotika neberem ale zacnem .. malinka praveze ako mava okrem mliecka aj inu stravu taak ju skor zapeka . neviem ci to je tou stravou ze si este nezvykla na to jedlo na traveie .. no ja dufam ze nase baby chripka nenavstivy a ani nic ine .. zatial su zdravave a nech im to tak aj vydrzi.. to len mna sa tie chorobi nejak drzia a nechcu pustit .. to bude tym ze som na vsetko sama a neni casu to vyliecit vylezat .... ale dakujem za povzbudenie tie obavy trosku ustupili ...
Ahojte maminky, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s tým, aby dieťa (7 mesačné) úplne odmietalo mäsko? Ak áno, tak či to nejako riešite a ako? Môj synček vôbec nechce jesť mäsko, napína ho z neho na zvracanie. Viete poradiť ako ho mäso naučím jesť? Ďakujem za všetky rady 🙂 .
ahoj chcem sa opytat davate niekora odsate mlieko do mraznicky ? ja by som potrebovala vediet ze kolko by tam mohlo to mliecko byt lebo ho tam mam od 24.7.2012 asi 5 poharikov .. myslite ze este bude dobre ?je to tak 6 mesiacov a niektore 5 mesiacov ...
@monika74 No mz sme sa o tom nultom ročníku dozvedeli neskoro ale mali by sme to aj dosť od ruky no začala sa sama teraz pýtať na písmenká tak pomaličky si začína už aj čítať čo som veľmi milo prekvapená no pri Sofinke by ma neprekvapilo keby ju zas škola nebavila 😀 ale pýtali sme sia aby mala Paťkovu triednu tak hádam nám to vinde ona je na toto super tak vie byť aj prísna aj sa s deťmi zahrá ale dá vedieť ked niečo nieje ako treba..a to s tým noštekom skúsim lebo teraz mám pocit,že nám ani Pamykon nezabral No nám sa stále tie zúbky tisnú a jasienka má furt oliate .Teraz sa my aj na prt kojí lebo má vonku už dva dolné a dva horné tak tými hornými mi niekedy škriabe prsník 😒 😒
Baby, ako sa hrate s detvakmi. Nas maly sa vela vyhra sam, plazi sa kade tade, skuma co je vsetko na zemi a po skrinkach. Ale mam trosku vycitky, ze sa neham s nim. Ale on sa velmi nechce tap tap tapusky a take hry. Velakrat aj polhodinku sa plazi po zemi a ja neho ani nerozpravam. ked je uz nervozny, tak ho vezmem a venujem sa mu..ale co este skusit?
@nina4 tak to ho nosim ale len preto, aby si niekde neobil hlavku a tak, nechcem ho nechat sameho v izbe. No len ci sa bude vsetko dobre vyvijat ked sa mu budem tak menej venovat. On bol tiez taky ked ma 4mes. ze stale som mu musela nieco ukazovat, rozpravat . Ale ako sa zacal plazit tak sa vyhra aj sam dost..
@something Ja si myslím ,že keby mu vadilo že je sám bol by nespokojný .výčitky pre to nemaj ešte si to užívaj a oddychuj ked začne sa začne stavať no nôžky tak si ho užiješ až-až 🙂 Adamko býva často na zemi no musím byť pri ňom inak plače a ked som pri ňom tak vydrží veľmi dlho tam.a samého ho len tak nemôžem nechať mám doma ešte staršieho Mareka a ten je ako namydlený blesk 😀 😀 raz tu a ochvíľu inde tak aby na Adamka neskočil.Len teraz sa smejeme na malom dáva sa na 4 no nevie to ešte skoordinovať a aké nervy chytá pri tom 😀

@strasska presne mne tak povedal,že ja MS ani nemám čakať ,že to u mňa vôbec nevyzerá a bác o týždeň na to som dostala. 😀