Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 mi máme sme mali tiež zas teplotu ale blížila sa k 40 takže v piatok som bola u lekára a po zlých výsledkoch CRP a sedimentácie sme boli odoslaný na hospitalizáciu. tak malá zázrakom teplotu nemala a po 3 hodinách čakania s vyšetreniami sme boli poslaný domov pre nedostatok miesta.no už sa teplota v sobotu klesla a v nedelu už nemala dnes sme boli na kontrole a ideme ešte v stredu.pravdepodobne nejaký vírus no ešte by som bola rada keby jej vyšetrili moč lebo predtým výsledky boli zlé tak uvidíme a zubky u nás stáááále nič.tak sa držte až ste zas neni chorý 😉
ahojte nasa malinka zacala ked ju dam na bruska tak si sama sadne potom sa da na styri posunie ritku a zasa si sadne . niekedy sa da na styri pohojda sa a zasa si sadne .. taka je podarena ..
@susi201 to mas aku sikulku🙂
@nr_martinka to teda ano .. a to ma uz 4 zuby a ide jej dalsi.. neviem kam sa to nase dieta ponahla.
@susi201 tak to ten moj krpos ma na všetko cas jedine co mu ide je priberanie😀
@nr_martinka jé super že bez teploty a gratulujem k zúbkom u nás je lezenie strááášne smiešne dvakrát sa pohne do predu a potom zas cúva takže sa pohybuje skoro na jednom mieste 😀 😀 😀
@monika74 noo tak to poteší taká teplota .ale aspoň že je už Natálke lepšie.u nás sme zas mali úraz Paťko ten najstarší išli sme si užiť posledný sneh a či na boboch netrafil stlpik rovno rozkrokom .mne ostalo až zle ked som to videla ale na to všetko aj urolog povedal že to bolo ohromné šťastie trafil si stehno a kúsok vajka no bude to bez následkov.... a raz budú aj vnúčence 😝 😀
@nr_martinka aj nasa pekne pribera je ako macko ..
tak a dnes sme oficialne prepustený z nemocky aj ked sme tam neleželi tak som zvedavá do kedy bude malá zdravá 😅
Táááák a konečne spí po neskutočnom náreku a hodinovom nosení na rukách už asi od vysilenia ma ešte stihol zdrapnúť za vlasy dobre potiahnuť a v kľude z úsmevom na tvári zaspať.no keby som vedela že mu chýba ku šťastiu len to potiahnutie tak mu tie vlasy dám do rúčky aj skôr 😝 😀 😀 😀
ahojte chcem sa opytat co davate papat vasim drobcm .. ja uz neviem co mam vymysliet pre tu moju malu ...
nasa Dominika nam dnes zacala stvornozkovat.
no a uz nam viliezol aj 5 zubok .. neviem kde sa to moje dieta tak ponahla ..
no neviem sak mozme ist kuknut .. ale s nasou starsou sme este vobec neboli mne nik nepovedal ze to treba a ani to to nikto nespominal. ta ma uz 4 roky myslis ze by som mala s nou ist ?
@susi201 my sme s Marekom boli ked mal 2 roky ale to si vybil zúbok no od vtedy s ním chodíme pravidelne a strach zo zubára nemé na rozdiel od Paťka s tým sme boli 1X až ked mal 5 rokov aj to mu hned trhali zub čiže hned prvá návšteva a zlá skúsenosť pre neho .tak ja aj teraz s Adamkom počkám kým dokáže ako tak spolupracovať a šup k zubárke.
@susi201 a možno ťa prekvapí ako nás prekvapila Sofinka .Pri nej som čakala tiež cirkus a sadla si aj jej vrtali a ona ani nepípla potom dostala od zubárky odmenu zvieratko .Ono to veľa spraví ten prvý dojem to zanechá asi spomienku navždy.Ja sa tiež bojím ak čert svätenej vody 😀 😀 ale teraz som až nad mieru spokojná s touto zubárkou má veľmi dobrý prístup.
Ahojte maminy ako sa mávate? deťúrence ako pokročili vo vývine .
@susi201 no my od vtedy ako si narazil noštek tak sme prestali sa dávať na 4 teda na 4 sa dá len nechce prepletať rúčky a nôžky .Chodí tak srandovne dá sa na 4 a hočká sa dopredu dozadu a odrazu sa hodí dopredu a potom sa chechce ak picino 😀 😀 Džavotá si jedna radosť každému dáva pápa a štípe ak šľak.A akurát dva dni do zadu nám skončila nádcha 😒
@monika74 ahoh tak aj ten moj je lenivec a nechce sa mu na 4.co uz a na brusku sa jeduje.inak mame uz 3 zubky tak sa smejeme ze je selma zubata.a v noci ako ti prespi mala .mi sme aj 6 krat hore a ceckuje sa.
@nr_martinka Gratulujem k zúbkom .Aj ti mal malý teplotu ?

@nr_martinka u nás tiež nehrozí lezenie .ked ju dám na bruško tak hned sa otočí na chrbát.a celé dni by len sedela.