Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte baby.tak sa tesim nas lenivcek konecne dvihol ritusu a zacal stvornozkovat😀.
@nr_martinka jej to je super aj sa plazil a potom zacal stvornozkovat? lebo nasa sa len plazi aj ritku obcas nadvihne ale potom sa da zas na brusko a plazi 😀
No plazil sa dozadu a dokolecka a potom sa kivkal na 4 a zrazu stvornozkoval.😀
Ahojte tak my sme sa dnes pustili s manželom do prerábky a sťahovania kuchyne.držte palce nech to ide ako po masle 🙂
Tak dnesna poradna 10,47kg. 76,5cm.a ockovanie za nami s veeeeelikym placom.
@nr_martinka moje a reakcia po očkovaní nemá teplotu? nám teraz začal mladý teplotovať ale to budú asi zúbky my ideme do poradne až 1.7
@nina4 ahoj tak max sme namerali 37,1 tak v pohode.davala som mu na ranky po vpichu studene obklady tak mozno preto nemal.my sme 5 zubkov v pohode bez horucky ale na tom siestom to bolo hruza jeden den horucky a potom ho tri dni prehanalo.chudak vsetko co spapal hned islo von a aj napriek tomu ze sme ho hned prebalovali tak mal ritku zaparenu ze strach.normalne som bola zufala z toho.teraz to dohana.papa jak drak🙂
ahojte baby ako vasi drobci ? uz vam behaju ? ako to rychlo ubehlo uz nam budu mat nase zlaticka rok ..
@susi201 ahoj tak krposko prejde Sam par krokov ale uplne Sam este nie.bojime sa aby nespadol a nebuchol sa.ozaj mam otazocku.co davas papat krpcovi.ja uz neviem co mu mam varit.
@nr_martinka nasa sa tiez este boji ale ked kracame spolu a pustim ju tak prejde aj sama par krockou . mi uz papame skoro vsetko okrem udenin salam a a takych jedal co bi este nemali . ale co varim bezne nam tak spapa aj ona . uz sme zacali aj jogurtiky co sme nepapavali vela a zvyknem jej dat aj parky kuracie co obsahuju najviac masa . som sa pytala lekara ze trosku uz moze . ale ako vravim co varim nam to papa aj ona len to varim tak ze davam len vegetu bez glutamanu a neprehaanam to z koreninami .
@nr_martinka a co mu take varievas ty . mu varievas zvlast ?
@susi201 ahoj.tak ja mu este varim zvlast.zemiaky ryzu a zeleninku vseho druhu plus mesko.aj jogurtiky a sem tam pudincek a ovocie.
Ahojte babenky.Dlho som tu nebola nas poklad ma vyciciava.Nestiham Vas citat ale mam otazocku na vas, no najprv sa aj ja trosku pochvalim.My este nechodime sami ale za rucku pripadne si drobec tlaci vozik pred sebou.Papkame skoro vsetko.Chodime na nocnicek.Vieme ako robi kravicka, macicka kuriatko ci tiger.A to nemame este rocik.Tak ze tak.Otazocka na Vas babenky.Spia Vam drobci celu noc a co im davate papkat pred spanim?Dakujem za infosky....
ahojte nam uz malinka chodi sama uz asi 2 tyzdne . mame este len 11 mesiacou.
No citam ako vam to ide krposko akurat Len hav na havka a rekama ze Dadada.a od Jakubkoveho jedneho roku sme zostali sami 😢
@nr_martinka ahoj tak my sa pomaličky púšťame behať teda za ruku ide ako namydlený blesk no ako náhle ho pustím v tom momente sedí.rozprávať rozpráva schopne aj menej by mohol 😀 😀
@nina4 nam sa uz asi dva dni Sam rozbehne a mi lietame s maminou jak trubky aby nam nespadol. A dnes mal chrobacik navstevu.Tata si po tyzdni spomenul ze ma syna.
@nr_martinka to poznám ja som tak lietala za Paťkom a teraz ako si to už neriešim 🙂 ale možno práve preto lebo sa ešte sám nepúšťa 😝
ahojte baby este tri dni a nasa mala bude mat jeden rocik a aj nam uz krasne bezka . taka je podarena .
@nr_martinka
už sa polepšil ten tatino, či zabudol, že je už dospelý? My máme pre to často doma oheň na streche...ale zatial byvame spolu, aj keď u svokry. som z toho unavená
@michaela1761 ahoj tatinko sa uz vratil asi po 3 tyzdnoch .vedomil co je pre neho dôlezite🙂krpcek robi radost.blaboce à bezka uz sam a kazde zvieratko je pre neho havo😀 a ked zbada akekolvek jedlo tak hned ham ham.
tak to som rada ze ho mate späť, tešim sa z maleho, naš tiež beha a rozpráva, aj ked si často myslím, že si jeho slová zle prekladám, lebo keď niečo povie a ja to poviem správne, čudne na mna pozrie 🙂 ved uvidime
Ahojte babule...Všetky vás srdečne pozdravujem...naše poklady už dovŕšili rôčik. .je to neskutočne vidieť aké pokroky z dňa na deň robia...nech sú zdravucky a nech nám rastú do krásy. ..
Naše všetko. ..

@nina4 zlaty dobre sa uci od mala . no uz sa na to tesim ze bude behat.