Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mirulka147 ahoj, ja nekupujem, nemala som ho ani pri detoch, keby mi ho pediatricka doporucila, tak ano...uvidime, ale zatial nie 😉
Uz sa nam to ozaj krati, nejak si to ani neuvedomujem, ja po dnesnej poradni zasa krcok o nieco skrateny, dalisa poradna o tyzden...som zvedava
@clari ahoj ty ten vytuženy batožtek budeš držať skor v naruči len ešte vydržať 🙂
@mirulka147 ahoj ja si chcem kupit monitor dychu.......moja švagrina ho mala pri malej a možem povedat, že je to tak, že lepšie sa spalo jej a mala pocit bezpečia, naozaj poplach robil, ked bola mala vačsia a putovala po postielke 🙂
@lubica773 ja sa ešte poradim s manželom a asi aj v porodnici s doktorkou ked bude male na svete pri prvej dcere som dosť stresovala stale som ju chodila kontrolovať či dycha bola velka spachtoška tak asi by som bola ozaj kludnejšia 🙂
Ahojte baby, chcem sa spýtať, koľko vážilo vaše bábo v 33 týždni.. Pekný dnik prajem 😉
@papuka Tak gratulujem ziarcania🙂 hlavne ze, si vsetko vybavila.Tak ste si cez vikend troska polenosili 😀
Joj idete na chatu. Troska "zavidim" My sme tiez v tomto case chodili na predlzeny vikend na chatu, ale momentalne sa bojim ze ma zase nieco chyti a kde budeme utekat. Lebo to je uzemie nikoho ani signal tam nie je.
Ja som bola v pondelok v bb a bola som u kozmeticky nech spravi troska zo mna cloveka, joj mi "spalila" voskom kus koze pod obockom. Ja som tiez ako hrosica sme presli z hustaku do europy a ja som mala problem dojst naspat na hustak k autu.... 😖 A vcera boze sme boli vecer v nemocnici, Ja som ti mala brusko ako jeden velky balvan sa mi nedalo ani hybat, ani dychat. Tak ma hned "natocili" a zase kontrakcie kazdych 10min. sa mam pytali ci to citim, a ja vravim ze nie jednoducho ja citim iba strasny tlak v brusku ako keby mi islo cele roztrhnut ma to tlacilo vsade na krize na rebra. A bol tam pan primar a bol velmi mily, a 13ho mam prist k nemu a uz ma budu sledovat tu v ZH
A vy ste ako dopadli, dufam ze vsetko v poriadku?
ahojte dnes mi brali krvičku a vypisali matersku od piatku nastupujem tak konečne ukončena polročna marodka 😀 aj by som išla niekam na vylet keby som vladala ale už fučim už ako lokomotiva 🙂
@monika74 No, my sme si az do tohto pondelka mysleli, ze to bude dievcatko 🙂 Teda dr. nam ani raz na 100% nepovedal, ze je to dievca, ale kedze tam nebolo nic vidno, tak vravel, ze to vyzera na dievcat a my sme si uz na to tak zvykli, ze sme drobcovi inak ako "Juli" nevraveli... Tak dufam, ze sa to nejako neodrazi na jeho sexualnej identite kedze sme sa teraz v pondelok dozvedeli, ze ma vajka a pindura... 😀 bol to sok, ale uz sme to rozchodili... 😀 a ty ako? nechavate sa prekvapit? bude dalsi chalanisko? 😀 Fuuuu, inak pre tolkych chlapov varit, asi ziadna sranda, co? 😀
@luka03 ja by som veeeľmi rada vedela čo to bude no akosi sa nám v plnej kráse nechce ukázať uvidím zajtra na poradni či bude ochotný dr.pozrieť.Pretože ja mám tušaka ,že to bude chalan no na sone mi bolo len tak okrajovo povedané že možno dievča.A čo sa týka varenia to je fakt hrôza stále su hladný . 😀
@mirulka147 Ahoj!
My monitor mame este po dcerke a je pravda, ze sme kludnejsie spali... parkrat bol poplach ked bola uplne malunka a lahunka a potom ked bola vacsia a odmrvila sa, ale urcite to stoji za to a bude sa ti lepsie spat 😉 A este nam asi 20x hucal ked sme ju vybrali z postielky a zabudli ho vypnut 😀 Ale aspon sme skontrolovali, ze funguje 😀
@monika74 Hahaha, tak ty mas s chalanmi skusenosti az az 🙂 Tak potom budem tahat rozumy, lebo my sme uz taki zvyknuti na dievcatko (sice mame zatial len jedno) a aj sme ratali s dievcatkom, ze chlapcek mi pripada ako iny zivocisny druh 😀
Inak ja som Kami rodila cisarskym (akutna sekcia - po 12 hodinach kontrakcii som bola otvorena len na 2cm a uz sa jej zacali zhorsovat ozvy), druhe by som chcela normalne ak sa podari len dufam, ze sa to nezopakuje...
A fucim aj ja ako lokomotiva, ale este aktivne beham po preliezkach a ihriskach lebo ved Kamilke nevysvetlim, ze nevladzem... 😎 Ale kym sa niekam dotrepeme, tak to je hroza... 😀
A mate niektora skusenost s bolestou lonovej kosti? Lebo mna to tak zvykne boliet, ze niekedy ani chodit poriadne neviem, ani nastupit do auta co neviem dvihnut nohu... 😖
@stinna ahoj,dnes som mala malo casu...neboj sa nic ja som rodila dva krat a neda sa to ani porovnat,prveho som porodila za hodinu, a druheho som sa teda natrapila nielen ze som ho prenasala skoro dva tt.ale este to trvalo dlho od 8.30 do 14.10 a tie infuzky....dufam ze toto bude rychlo,ja si myslim ked ides mat prve dietatko tak na vsetko rychlo zabudnes a to prazdno v srdiecku sa ti zrazu naplni niecim novym...ja som teraz kupila niveu.
ja sa len pripajam k teme... 🙂 babatko cakame podla doterajsich odhadov 15. 7.
@zizu38 ahoj, jaj tak to ma mrzí, že sa ti to občas skomplikuje, no ja som dnes bola v poradni, už som na materskej, teším sa a nemusím sa bát že pride kontrola 😀 😀 😀 😀 😀 no ale na primára som zase štastie nemala ☹ už som ho nevidela od februára, hlavne že som jeho pacientka 😀 😀 😀 😀 no hádam ma ale odrodí, už idem chodit do poradne každé 2 týždne, dufam, že nezabudnem o 2 týždne, to by bol trapas 😀 ked sa budeš lepšie cítit, možme si dat rande v meste, kedže sme už volné, nechám to na teba, mne by vyhovovali doobednajšie hodiny ale ako tebe bude lepšie, napíšem ti cez IP t.č. mobila a pošli správičku
@papuka ahoj musim si matersku zaniesť sama do prace alebo ju možem poslať po mužovy nevieš mi poradiť dako sa mi tam nechce trepať v tomto teple a všetci mi tam budu očumovať brucho
@luka03 ten iny živočišny druh sa mi rata aj ja som na tom rovnako po dvoch babach bude asi vajcoško a lepšie je rodiť normalne ako sekciou mam vyskušane oba ten pocit štastia po normalnom porode je nadherny a po sekcii nič len okno a bolesti a malu mi doniesli ukazať až po dvanactich hodinach ledva mi povedali že mam dceru
@stinna
Z toho si nič nerob, hlavne aby bol zdravý. Tie gramy sú aj tak veľmi orientačné podľa veľkosti bábätka. Švagrinej sa narodila dcérka týždeň a pol pred termínom a mala len slabučkých 1700 g, dnes má rok aj 3 mesiačiky a je z nej krásna baba, behá, je zdravá a nič jej nechýba. A okrem toho, aspoň budeš mať jednoduchší pôrod 😉
@mirulka147 ahoj, ja si myslím že kludne pošli po manželovi alebo hoci aj poštou, ja som SZČO a na sociálku to posielam tiež poštou, ved ak je šéf normálny tak pochopí že sa tam nebudeš teperit a ak nie tak kým sa vrátiš zabudne 🙂
@papuka ahoj dala som to mužovy aj tak ma pobolieva spodok dako som sa pozohinala a malemu sa to asi nepači taki si robi sam miesto 🙂
@mirulka147 ale ved je to jedno od koho to dostanú, ale hlavné je aby to tam došlo a tebe aby prichádzali peniažky, či nie ? ja idem dnes posielat na SP moje papiere ukončenie PN a papier na materskú dovolenku, dávaj si pozor už nerob prudké pohyby, mne naštastie nič nie je, okrem toho že už večer nevládzem a chodím ako gula 😀 a hned sa zadýcham 😀 😀 😀 😀
ahojte mamičky, z akého ultrazvuku viete, koľko váži vaše bábo? z obyčajného? alebo z 3D?
@papuka ale balila som veci z bazarika a všetko mam v perinači tak som sa pri tom krčila ozaj k doporučenemu listu sa vypisuje taka šeda doporučenka lebo mam doma take bielo modre k balikom tak neviem ktoru mam vypisať nemaš skusenoť?
@mirulka147 k doporučenému je ten šedý papier pri najhoršom si ho vypíšeš aj priamo na pošte

@mirulka147 ahoj, ani ja som to pri prvom nemala, neviem či to vtedy nebolo alebo čo 😒 ale teraz si ho kupujem, máme však v poistovni dovera zlavu až 30 eur takže miesto 100 zaplatime iba 70, sme tam zaregistrovaní všetci členovia rodiny, ja mužíček aj syn a bude tam aj drobček, ale možeš si ho kupit aj použitý, no len aby bol naozaj bez závad