Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@bublinka1972 ja mam to iste aj ked idem do postely skor tak zaspim okolo 2 az 3 hodine a neviem preco, mozno aj tym ze maly je zivsi ale aj ked spi, no neviem....uz si pripadam ako netopier....
@stinna
Veru ani nehovor. Mne už sa o pôrode aj sníva 😀 a nakoľko nebude prvý, má sa mi o čom, presne viem čo ma čaká, takže sa toho jedného dňa trošičku bojím. Ale zase na druhej strane sa neskutočne teším na malú. Už sa nebudem rozprávať s vlniacim sa bruškom ale s ozajstným človiečikom 🙂
ahojte som tu nová a termín mám ako vy v júli... ste niektora z PB? 🙂
baby mna uz chytila alergia :( co si teraz pocnem
@nurili len aby to nebolo aj potom že ti cez deň bude spať a v noci budeš hore 😀 mňa kope dosť cez deň a potom tak do 9 večer a v noci len sem tam je pravda,že v noci spím horšie záleží ako sa uložím.A čo si potom trošku nezdriemneš cez ono aj pol hodinka pomôže poznám to podla seba 😀 potom si už veru nepospíme
@suzie_1 mne sa túto noc tiež snívalo o pôrode, ale bol to skôr horor ako nejaký sen... Až som vstala úplne spotená ☹ .. Strašne už by som to chcela mať za sebou a ja sa hlavne bojím preto, lebo vôbec neviem, do čoho idem - prvý pôrod. Aj keď je pravda, že niekedy je lepšie nevedieť, čo nás čaká.. Ako sa dnes máš? prajem pekný dník 😉
@adus06 pýtam sa preto, lebo môj malý mal necelých 2000g a nevedela som posúdiť, či je to dosť. Dr. mi síce povedala, že je tučnučký, ale vraj to nie je tak dobre vidieť, lebo už je otočený hlavičkou dole a na sone bol taký dosť pomrvený. A aj čo poznám 2 ženy - tehuľky, tak ich deti vážili ešte viac. Ináč, ja mám tiež pocit, že rastiem v objeme, ale ide mi to nejak do stehien. tiež čakáme chlapčeka - Jakubka a ty aké meno máš vybraté? 🙂
@stinna no my sme sa rozhodli dať malému meno po manželovi takže to bude Miško :D :D náš maličký je už tiež otočený dole hlavičkou a neustále kope, niekedy mam pocit, že sa mu veľmi oddychovať nechce... ja som zvedava na jeho váhu teraz, lebo myslim, že pekne pribral, ale dufam, že bude hlavne všetko v poriadku, lebo už sa mi tak zle spí, že už neviem ako sa uložiť 😀 a kedy mas termín?
@nurili ako tak pozeram sme na tom rovnako aj ja som v 33 tt... 😀
@monika74 ja doteraz som mala vsetko ok, spanie pekne na cas a posledny tyzen sa zminilo....do teraz som spala len na lavom boku a teraz dlho lezat na nom nevysrzim, tak teraz mozem uz len na pravom....a na chrbte v postely vobec nemozem na na gauci mi to nevadi....no psychiatria..... 😀 😀 😀 mozno je to spanie z tych horucav co tu mame, dnes nam konecne sprchlo tak sa da aj dychat.... 😝
@stinna ahojte dovolim si na vas reagovat 🙂 no my sme boli povodne augustovy ale po vcerajsom utzv sme julovy 🙂 mame totiz uz 2280g. cize nam doktor posunul termin na 24.7. a ja s nim suhlasim, lebo keby sme cakali do 3.8. tak budeme mat aj cez 4kg. a inak cakame chlapca a je tiez uz pekne natoceny dole hlavickou 🙂
@bublinka1972 dobre pozeras, kedy ti dali termin? ja mam 29. ale neverim ze to tak dlho potiahnem.... 🤐 a co cakate? 😉
tiež pekné meno ste vybrali 😉 môj drobec si robí asi diskotéku aj keď od včera sa trošku menej hýbe, než to bolo predtým.. a dnes som si bola po výsledky vyšetrení moču a krvi a mám zvýšené pečeňové testy a cholesterol.. dúfam, že bude bábo v poriadku, lebo sa veľmi ne neho tešíme. nemáš s tým náhodou skúsenosti? ja mám presný termín podľa PM 26.07., ale dr. mi hovorila, že to môže byť aj skôr podľa sona.
@lili1985 tak to je pekná veľkosť 😉 . a pre aké meno ste sa rozhodli? pozerám, že sme v rovnakom týždni 🙂 . ako sa ináč darí, je všetko ok? O dosť sa ti teda posunul ten termín, mne naposledy dr. hovorila, že mám počítať tak okolo 19. - 21. 7., ale to sa mi pri každom sone nejako mení. Malý je podľa nej taká guľka 🙂 , no mne sa to až tak veľa nezdalo tých necelých 2000g.
No jasne že čká aj dva krát za deň a trvá to dosť dlho aj kopká až do niekedy bolí a mám pocit že sa aj celý ako keby napínal cítim že dvíha hlavičku ktorú ma pri mojej slabine a nožky hore,..je trošku na kríž dúfam že sa ešte trošku otocí 🙂
Baby a ako bojíte sa pôrodu? máte aj epidurálku?
@stinna hehe, pri nasom je manekyn ;) veru posunul sa mi riadne termin. pritom som pribrala asi do 10kg, co nie je az tak vela. ale obaja s manzelom sme hlavne dost vysoki. rozhodli sme sa pre Mateja 🙂 a citim sa fajn, ale kazdy tyzden citim ze uz nevladzem urobit to co predtym. medzi 1-2hod v noci som vzdy hore, len sa prevalujem a potom zaspim. ale zatial klop klop klop mam ukazkove tehotenstvo a ze je maly vacsi no s tym uz nic nenarobime 😉
@helen4 ahoj.. tak ja sa pôrodu obávam dosť. do utorka som bola v tom, že idem na sekciu a teraz mi dr. povedala, že už to vyzerá na nor. pôrod. Strašne sa bojím, lebo neviem, čo ma čaká - je to moje prvé bábo 🙂 . Ale epidurál zvažujem dosť intenzívne, ak teda zostaneme na tom, že idem normálne. a ty ako?? je to tiež tvoje prvé bábo?
@lili1985 my sme v ponuke mien, na ktorými sme sa rozhodovali mali aj Mateja, ale Jakub si nás "získal" viac 😀 . Ja som pribrala 9 kg zatiaľ. Energie mám však strašne veľa, ale kvôli bolestiam chrbta nevládzem tú energiu spotrebovať. moje tehu nie až také ukážkové, na začiatku som mala trošku problémy, ale už bolo dobre a teraz sa mi zvýšili hodnoty pečeň.testov, tak sa bojím, aby bol malý v poriadku. Držím palce, nech aj naďalej máš krásne tehu 😉
Ahoj,..ano som prvý krát tehotná tak mám aj ja obavy,..ja som už teraz z toho poserkaná 🙂
ja som si epidurál už dala aj ho mám zaplatený, využiť ho nemusíš ak nechceč, uvidím pri pôrode ako to so mnou bude,...ja už mám také divné pocity, v noci sa strašne potím, to som mala takéto potenie aj keď som mala dostať menzes tak sa obávam či to už nepríde, na budúci týžden idem na ultrazvuk,..malý je ževraj vačší o dva týždne tak chodím aj do poradne o 2 týždne už skorej,...inak ja mávam bolesti ako pri menzese od začiatku ako som otehotnela aj tvrdnutie a falošné kontrakcie od 18 týždna, tak od vtedy mám len strach 😒
snád to dobre všetko dopadne a snažím sa myslieť pozitívne len niekedy to nejde,..zvláštne mi sme sa rozhodovali tiež že bude Matej, alebo Viktorko ale dáme to druhé meno 🙂

@bis krvný obraz mám že vraj poriadku, pondelok mi brali krv a že vraj je ok 🙂