icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
11. jún 2012

@zizu38 ahoj, jasnačka, mne je to jedno, ale buduci týžden až úplne jedno 😀 vysve´tlím : patko v sobotu odchádza s mojimi rodičmi na 12 dní na dovolenku do turecka, takže viac menej budem doma sama, majko chodí do roboty a v utorok je po nočnej a pred dalšou, takže ani chýbat nebudem nikomu, daj vediet v pondelok cez sms, máš ho v IP, aký bol víkend? celkom normál, mali sme ist na chatu no detičky mojej sestri ochoreli obaja mali horúčka, takže sme strávili doma, klasika, varenie upratovanie pomohanie majkovi na dvore, dnes som bola ráno prepisovat autíčko, už aj ono je žiarčan 😀 😀 😀 😀 😀 no ale poviem ti katastrofa, aj som sa pohádala s policajtom, či nevidí že som tehu a nechá ma tam moknút lebo lialo ako z krhli pri aute, a zoberieme ma ako samú poslednú na obhliadku, ale mám to už za sebou, takže ok, vo štvrtok sa ja zase chystám do bb, ale teraz už oficiálne na celý den a bez ujmy 😀 😀 😀 , inak sa máme dobre dúfam že aj vy dve, tak sa teším na utorok, papapa

papuka
11. jún 2012

@jarimka ahoj, jasnačka ved si júlovka 🙂

jarimka
11. jún 2012

ak sa môžem pridat do diskusie o obliekaní babatka tak ja som prvého synčeka mala v auguste a boli horúčavy tak som mu dávala body s krátkym rukávom a zavinovačku som mala takú tenku vložku ale bol v zavinovačke lebo ked som ho do nej nedala tak plakal ale zasa nieje dobré obliekať velmi

adus06
11. jún 2012

@stinna ahoj tak som sa opat konecne dostala na net, so sestrou som sa rozpravala o tych zhorsenych vysledkoch a povedala ze co sa tyka cholesterolu tak je to uplne bezne a normalne, z toho si tazku hlavu robit vobec nemusis a tie pecenove testy tak to vraj musi posudit doktor, lebo zavisi to od toho ake su tie vysledky, vraj to ale neohrozuje bábo, skor by to mohlo ohrozit teba, lebo asi tlaci na pecen, ale ze sa vraj vobec nemusis bat, ze to mava vela zien, len to musi podrobnejsie sledovat doktor, aby si bola v poriadku :D takze hlavne ziadny stres a len sa treba tesit na drobceka :D

opica89
11. jún 2012

žienky vladzete este?? ja už vobec... už nech je male na svete lebo ma porazi... nic nevladzem, unavena som, spavat nemožem , zle mi byva no je to na zblaznenie... a este aj toto horuce pocasie je na zblaznenie 😒

monika74
11. jún 2012

@clauda2010 ak by to na mna prišlo ako pri predošlých tak by som to v pohode stihla zoznam je napísaný pre istotu 😀 ty budeš mať doma párik ja vôbec neviem,aj ked som sa pýtala tak sa nechcelo ukázať a na poslednom veľkom sone už bol drobec veľký 😢 ta kto bude fakt asi len to prekvapenie.Pri predošlých som vedela čo to bude a teraz ma to ja trochu mrzí,že neviem ☹

zuzkaamato
11. jún 2012

@jarimka no som rada, ze prevlada nazor skor babatka zbytocne nebabusit... ja mam viac tych kratkych veci, takze dlhych moc kupovat nebudem. akurat na noc budem asi pouzivat dupacky s dlhymi rukavmi aj nohavicami. ale chcela by som mat malu v spacom vaku alebo v zavinovacke na zaciatku, tak neviem, ci bude treba dlhe rukavy... ktovie, ake bude leto...

zuzkaamato
11. jún 2012

@opica89 tak dnes som na tom uuuplne rovnako ako ty... v noci som nevedela spat, stale ma nieco tlacilo, boleli klby, trpli mi ruky.. rano, ked muz odisiel do prace, spala som este do pol deviatej. ked som sa zobudila, citila som sa este horsie 😀 a mala ma dnes v brusku asi party, neskutocne ma vsade tlaci... no uz nech je vonku 🙂

jarimka
11. jún 2012

baby ja som na tom s únavou tak isto noci hrozné rano ma budí môj zázrak už o siedmej ráno mama vstávaj ☹ inak ked som čakala prvé vôbec mi tak nebolo teraz sa neviem dočkat konca

opica89
11. jún 2012

@zuzkaamato ja už vyse týzdna spavat nemožem vecer som si lahnem zaspim rano, alebo stavam rano 4tej, nohy spuchute, ruky, tvar, na nervy... ale ty už mas za par ked mas 36týžden

opica89
11. jún 2012

@jarimka presne take iste pocity mam aj ja, nastastie ten moj si aspon do 8mej pol 9tej pospi

zuzkaamato
11. jún 2012

uz som 36tt? sakra, nejak to uteka.. no ved to, ze za par ☹ teda ja sa tesim, ale zaroven mam aj strach, ako zvladnem porod a vsetko to potom.. a stale mam pocit, ze mam toho este malo pre malu, co sa tyka vybavy. len teraz cakam na vyplatu, aby som mohla nabhenut do obchodov 😀 ja nastastie s opuchmi az taky problem nemam, ale zato klby riadne strajkuju. aj bedrove, ale aj ramena a tak celkovo... pozeram, ze mas dilemu s menom maleho 🙂 este ste sa nerozhodli?

jarimka
11. jún 2012

čítam že máte problém s opuchmi ja zasa nie mna viac trápi žalúdok vôbec nemôžem jest ani nepriberám od začiatku tehu som pribrala len 5kg čo pri prvom 25kg tak sa bojím či mala bude mat dostatočnu váhu

bublinka1972
11. jún 2012

@nurili no veru mam dospelačky...su cele šťastne a ked sme prišli z tou novinkou povedali že....konečne! 😀 dnes som bola v poradni tak male ma približne 2.20kg...ale ja sa citim ako slon v porcelane...a ty ako sa citiš?

bublinka1972
11. jún 2012

@nurili no ano mam už doma dospelačky a strašne sa tešia.podla všetkeho by to mal by chlapček...tak pevne dufam 🙂 dnes som bola v poradni tak male ma približne 2.20kg .pribrala som zatial 8 kg aôe citim sa ako slon v porcelane...a ty sa ako citiš?keby sme to už mali za sebou...čo povieš 😝

bis
11. jún 2012

@jarimka ja som tiež od začiatku pribrala 5kg a malá má váhu v poriadku,tiež som sa bála,či rastie ako má🙂tak som po dnešnom usg spokojnejšia.

jarimka
11. jún 2012

@bis pozerá že si s okolia KE kde sa chystáš rodit ? a teraz ti robili usg ja som bola na poradni v pitok ale nerobil mi usg tak snad ma tiež dobrú váhu uvidím či mi bude robit usg o týždeň

bis
11. jún 2012

ja som priamo z košíc,a rodiť budem v novej nemocnici,dnes ma moja dr poslala hore na lôžkové na prietoky tak hned aj popozerali malu a pomerali,aj som chcela vedieť či jej nedorástli náhodou gulky,ale je to dievčatko🙂mne robili usg naposledy v 29tt,tak som aj bola celkom zvedavá na miery.

jarimka
11. jún 2012

@bis no lebo ja sa chystám do šace tam chodím už aj na poradne aj prvého som rodila tam pritoky už aj mne robili ale miery malej neviem

opica89
11. jún 2012

@zuzkaamato mne si pisala? 🙂 no ved aj ja som cakala kedy bude mat moj drahy vyplatu a už sme boli na nakup aby som mala veci do porodnice a este aj tak to nie je kompletne.pri prvom som nebola taka vystresovana ako teraz volaka som neista ci mam to alebo to, ci mi ebude treba aj hento... no hrozne a este vsetky tie komplikaie zdravotne okolo toho mojho druheho tehu... ach no užastne to je vsetko od zaciatku roka 😒 no aj mna boleli hrozne lonove a bedrove kosti aj ma bolia ked sa rano dviham z postele vravim už nech je po tom, ale potom zase nebudem vediet co od radosti pri babatku a pri tom mojom sintrovi :D ach jaj... a vy idete mat dievcatko?

nurili
11. jún 2012

@bublinka1972 vahu mate suprovu a v ktorom ze to tt si? S tvojimi kockami si aspon spomozes, ved su to uz babenky 😉 no pravdu ti poviem ze aj ja sa tak citim jak slon v porcelane ci kindervajicko 2 v 1 😀 a uz aby to bolo tu a vsetko mali v zdravy uz za sebou......ja mam poradnu za 2 tyzdne dufam ze vsetko bude ok, hlavne ten streptokok pred porodom 😝 by som nechcela 😝

bis
11. jún 2012

@jarimka a u koho budeš rodiť?

jarimka
11. jún 2012

@opica89 no aj ja som viac vystresovaná ako pri prvom tiež neviem či mám všetko a to som už škrát bola na nákupoch a stále niečo nemám normále som s toho v strese
@bis ja budem rodit u Dosedlu

stinna
11. jún 2012

@adus06 ďakujem za info 😉 .. ja som s tým dnes bola pri mojej dr. a hovorila mi, že to je OK. Vraj sa na ten cholesterol nedajú dať lieky a ak sa to po pôrode neupraví, tak sa to bude riesiť potom. ale na nete som si prečítala veľa diskusii o tom, čo všetko to môže spôsobovať.. radšej fakt netreba nič čítať.. ja si už želám, aby som s malým bola doma 🙂 a ako sa máš? aký si mala víkend?

opica89
11. jún 2012

@jarimka 🙂 aspon nie som sama... aj ja som si tolko veci pokupila... co som pri prvom nemala... a babatko do coho budes obliekat? budes ho davat aj do zavinovacky?

jarimka
11. jún 2012

@opica89 tak mám body s krátkym rukávom ale na noc dlhy rukáv určite a mám takú tenkú vložku do zavinovačky super je ta zavinovačka pevná ale tenká aj prvého som tak mala a to boli vtedy 30 stup. horučavy a nožičky mal holé len v zavinovačke bol a nebolo mu horúcko tak aj teraz plánujem tak a do pôrodnice mám pripravene dupačky a košielku lebo ju budeme mat v sedačke tak zavinovačku mat nemôže ale podľa mna je dôležité aby bolo babatko v prinke lebo maleho som prvé dni nemala aby mu nebolo horuco ale plakal mi asi sa mu zadalo všetko také veľké na okolo a ked bol v perinke tak kľudné babo

jarimka
11. jún 2012

@opica89 a inak ako tvoj synček teší sa na babatko ? a ako riešiš návštevu v pôrodnici lebo ja sa bojím že ked nás prídu pozriet tak potom bude velký plač ked mama ostane s babom a on bude musiet íst domov

opica89
11. jún 2012

@jarimka no ja som mala prve vo vankusi lebo sa narodil v zime a teraz som si pokupila tenke vlozky do zavinovaciek, ja si tiež mysim, že by malo byt v zavinovacke predsa len ten chrbatik nema taky pevný to babatko. aj ja mam tak nachystane dupacky a kosielku, ciapocku a popripade daky kabatik ak bude chladnejsie ako napr.dnes. a stale mam pocit, že mi este nieco chyba 😖 a vy co budete mat?

opica89
11. jún 2012

@jarimka ale tak brusko mi hladka a bozkava ale minule som chystala postielku tak bol plac, že to je jeho postielka aj kocik je jeho. hlavne, že nechcel byt ani v jednom. no tak to neviem ako bude ked budem v porodnici a pridu na navstevu ale urcite krik a plac lebo sme spolu samy cez týžden takže iba so mnou je tak chodi iba maminka to, maminka hento... tak som zvedava. a luto mi ho je lebo od septembra do skolky pojde tak mam sama taky pocit ako keby som ho tak odstrcila od seba :(

bis
11. jún 2012

@jarimka dosedla je super,ja som unho bola na všetkých troch velkých usg,bol velmi milý,kebyže sa mi to nezdalo daleko,aj ja idem k nemu rodiť..🙂