Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Bože baby ja som už s toho blížiacého sa pôrodu dnes som bola na tej poradni tak ma ukludnil že ešte čas pridem domov a také špinenie do hneda tak neviem či dačo narušil vyšetrením či už pôjdem 😒
s blížiaceho pôrodu na nervy tak som to chcela napísat 🙂
@jarimka nestresuuuj 🙂 teda ja som prvorodicka, neviem, co to spinenie moze znamenat, ale asi to bude skor tym, ze sa v tebe doktor rypal... a co ak to aj pride, aspon to budes mat za sebou 🙂 ved na to cakas uz tak dlho... klud...
@zuzkaamato no tak dúfam že s toho že sa rýpal som horšia ako pri prvom pôrode viem len ja mám do pôrodnice hodinu cesty preto tie stresy ja sa bojím že nestihnem
@jarimka aaale, to by si musela mat velke stastie, aby si do hodiny porodila 🙂 neboj, stihnes.. ved to, ze si uz raz mala porod este neznamena, ze tento bude superrychly... a co ti dnes doktor vravel, ako to s tebou vyzera?
tak som na dva palce otvorená že je to dobré aj mi robil test či mi neodteká plodová voda tak nie a že je ešte čas ale teraz to už môže prísť kedykoľvek
@clauda2010 a idete vo vajicku domov? ja rozmyslam ci aj daku deku vziat lebo ho nedam v zavinovacky do autosedacky
@jarimka ako sa testuje, ci ti neodteka plodova voda? tak vidis, aj doktor povedal, ze je este cas.. a prvy porod si mala aky?
@opica89 my pojdeme tiez vo vajicku a asi len deku alebo plienku zoberiem... a prekryjem ju uz ked bude pripasana...
@zuzkaamato ja radko sa narodil na presný deň ako som mala vyrátaný termín a tiež mi začala odtekat plodová voda takže bola vyvolávačka testuje sa tak že ked nemáš istotu tak si vezmeš bielu vložku ale takú tu klasika lebo tie moderné absorbujú tak môže že nič neukáže a doktor nastrieka taký roztok na vložku a ked zozelenie tak je to plodová voda
@jarimka fakt presne na termin? to je super, tam je len strasne mala sanca, ze sa babatko narodi na presny termin..
myslis vlozku taku, ako si mame zobrat aj do porodnice? taku tu hrubu?
@zuzkaamato hej presné tu
ahojte kocky... tak ako sa dnes citite? ja som zatial relativne ok, az na to, ze od rana mam opuchnute ruky a je mi desne teplo, ale inak sa to da.
@jarimka tak ako? este nic? prezili ste noc? 🙂
@zuzkaamato asi ved ktovie ako horuco bude... ak tak ako dnes tak ani tgo nebude treba 🙂
@opica89 ak bude tak ako dnes tak mala pojde na holaka 😀 a ked nie ona, tak ja urcite 😀 😀 😀
ja rozmyslam o odobrati pupocnikovej krvi , podla mna je to skvela vec, nikdy nevies kedy sa moze zist a aj surodencom 🙂
@zuzkaamato treba skusit ,, zapnut a cakat ci sa spusti alarm
@opica89 jasne , ze vo vajicku, zoberieme taku tenku deku, ale podla mna ked bude mat dlhe dupacky a svetrik a bude taketo teplo , ani netreba
@clauda2010 to si reagovala na co? na tu otazku ohladom angelcare? ja uz ani neviem, co sem vsetko pisem 😀
@zuzkaamato no ja tiež keby som mohla tak už teraz chodim hola :DDDD hrozne je horuco
@clauda2010 no ja si tiež myslim, že ked bude takto tak ho nebude treba velmi babusit... neviem co mi povedia sestricky... lebo ja som si zatial len dupky nachystala, body, alebo kosielku, rukavicky a ciapku.. mam si aj teda kabatik vziat hej?
boze, zeny, u nas 36 v chladku... ani pes sa mi nechcel vonku hybat... bleee 😖
@zuzkaamato no ved aj ja som už druhy den doma zavreta... maleho som poobliekala rano a rýchlo do obchodu a domov, vodicku do vanicky som mu dala na balkon a nech sa aspon tam kus kupka... chuda doma je zavrety so mnou
@zuzkaamato ano na monitor dychu
@opica89 ja beriem svetrik vsak uvidim ci obleciem 🙂)
@opica89 ja som doma skoro stale, s vynimkou vencenia a lekarov. aspon v tomto teple. a to byvam v rodinnom dome. ale poobede nam svieti slnko prave na terasu a tam sa fakt neda vydrzat.. s tou vanickou to bol dobry napad 🙂 tusim si aj ja napustim 😀
@clauda2010 no uz sme ho objednali, tak snad bude fungovat...
@clauda2010 no tak aj ja si zoberiem asi pre istotu 😉
@zuzkaamato no ja som tieto dva dni doma lebo je hrozne a moj maly syn by sa asi zdivel... joj a my tu v tomto panelaku... keby som v domceku bola maleho vypustim von a pokoj :D len pozor davat na neho... a psa co nepustis, nech sa blazni na dvore ?
@opica89 pes nejako neberie dvor ako vencenie. vacsinou si len ocura nejaky krik a hned si lahne, tak ako ked je vnutri 😀 je to sice jack russel ale je taky lenivy, ze dovi 😀
keby chcela aspon poriadna burka prist..

tak ja som sa dnes donutila konecne si zbalit tasku do porodnice. ale este neni ani nahodou komplet, este musim nejake veci pre mimi aj pre seba oprat... no ale zisla by sa mi aj vacsia taska 😀 😀 aj dve 😀 a to neratam tu pre babo 😀