Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte maminky chcem sa vas opytat aj vy mate pobolievanie bruska lebo mna dnes cely den pobolieva dole v podbrusku a citim aj take cudne tlacenie odspodu a vcera som mala aj take ruzove ked som sa poutierala po malej potrebe a dnes tiez take slabucke . zajtra uz budem 37 tt mam ist zajtra k doktorovi? poradte
@anjel20 ja myslim, ze mozes byt kludna, mna takto vystresovala doktorka pred mesiacom ze male ma o 2 tyzdne vacsiu hlavu, potom o 2 tyzdne mi povedala, ze je to v poriadku, ze zodpoveda aktualnemu tyzdnu, takze to vyzeralo akoby nic nenarastlo za tie 2 tyzdne......proste tie ultrazvuky asi riadne skresluju takze neboj nic 😉
@zuzkaamato ver tomu ze ako by som si skocila do bazena s chladnou vodou a zaplavala si.....ja teraz varim na zajtra aby som zajtra neodpadla pri peci.....mm mi zaklada sietky proti hmyzu kde este nemame no a okna dokoraaaan...... 😀
@zuzka_bluzka Ďakujem za podporu 🙂 No uvidíme zajtra ale určite napíšem tak len držať pršteky!
@zuzkaamato Ďakujem veľmi pekne! Ono kým to nezažiješ tak to berieš úplne inak!
@cerealka najlepsie urobis ked k nemu zajdes....aspon budes pokojnejsia.... 😉 spominam si ze sa to volalo hlienova zatka a ma taku hlienovu konzistenciu.....aj keby to bolo to tak to sa nemusis nicoho obavat....no v kazdom pripade drzim palce zajtra u dokiho a daj vediet ako si dopadla.... 😉
@zuzkaamato aj my sa chystame do chorvatska , moj manžel to tam velmi vychvaluje ja som este nebola pri mori.. takže sa tesim :DDD a co pekne si si este objednavala? a už sa prosim ta zbal aby ti potom nahlo nebolo :D
Ahojte dnes pradna snad to v tom v teple a hlavne u Dr. v nemocnici vydrzim 😉 strasne sa potim uz od 4rana hore 😢
@nurili ahoj 🙂 a co dobreho si vcera varila? ja som vcera robila krkovicku zapekanu so smotanou s varenymi zemiakmi. a nastastie mi jeden reznik ostal, tak dnes nevarim. muz bude mat suchu veceru 😀 dnes maju vraj vyvrcholit horucavy, tak dnes ma nic nedonuti stat pri sporaku 😀
@opica89 ahoj 🙂 ja som este tiez nebola v choratsku, aj ked pri mori ano. ale myslim, ze s malym dietatom je chorvatsko idealne, lebo je tam podobna klima ako u nas.. nie je to az taky velky sok pre babo. a je to relativne blizko... joj, uz nech je buduci rok 😀
vies co, objednavala som si este nejake plienkove osusky, nejake handry pre malu, ciapocku, dupacky, kosielku, tusim este spaci vak... a tak 😀 len na to cakam, aby som to mohla naraz oprat, lebo tie detske veci su take mrnave, ze ani polovicnu pracku z nich nespravim 😀
tasku balim na etapy, furt tam nieco pridavam.. za chvilu budem potrebovat kufor 😀
@zizu38 noooo veru je nové pohádala som sa z mužom ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale fest takto sme sa chytili druhý krát v živote už 3 mesiac nedostal výplatu hlavná vec ,že majiteľ bol 2 týždne v Norsku na dovolenke 😠 😠 😠 😠 😠 a to ma vytočilo ked mi to povedal .A Marek ten sa furt oháňa tým ,že kde zarobí 700 eur a ja že na čo nám je 700 eur ked ich vlastne nemá .Tak dnes mu sestrin muž bral žiadosť do ich firmy tam majú obedy ,večere,preplatia cestovné ,dajú oblečenie,preplatia nadčasy a hlavne je výplata načas majú tam aj záchod čo tuto nehrozí ked ho chytí serkanie musí ísť 5 km na pumpu autom a to tiež nejazdí zadarmo.Síce viem ,že ho hned nezoberú ale aspoň tam bude tá žiadosť a pôjde rovno vedúcemu čo kedysi spolu robili.Ale tak ráno mi urobil kávičku tak asi sa na mňa až tak nehnevá 😝 😀 😀 ved musí pochopiť že toto je aj na najtrpezlivejšieho človeka dosť .Aááá Mareník sa už vôbec nepocikáva už sa pýta a čo ma ozaj prekvapil tak ráno plienka bola suchá a že maminka cikáááááť ale rýchlooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dnes má Sofinka v škôlke besiedku budú predvádzať čo sa naučili na angličtine tak som zvedavá či sa nebude hanbiť.
Jáááj ale som sa rozpísala ale musela som sa vyžalovať .
A teraz už dosť o mne ako dopadla poradňa ?povedal niečo nové dok.?Princezná sa ešte nechystá ?
@zuzkaamato joj ani nevrav keby mi niekto povedal zbal sa a pod ideme k moru tak nevaham :D no ja som si na etapy zhanala veci a ukladala na jedno miesto aby som nemusela zhanat a už ma zbalenu tasku ale aj tak este nie na komplet... malo miesta mam v nej :D asi si budem musiet este jednu vziat
@opica89 no ja sa prave snazim zmestit do jednej tasky. lebo v porodnici, ak sa nedostanem na nadstandard, tak tam neni ziadna skrina a veci budu hodene len pod postelou v taske. tak preistotu sa snazim dat do jednej tasky. ale uz mam jednu plnu a to tam nemam este veci pre babatko, hlavne plienky zaberu vela miesta. takze budem musiet tak ci tak dat estee jednu. len ja mam len take velke cestovne tasky, nic mensie.. ma odtial vyrazia, ked to sestricky uvidia... 😀
@zuzka_bluzka Ďakujem za podporu 🙂 Malý je úplne v poriadku hlavička zodpovedá týždnu ktorý mám 🙂 Fuuu ako mi odľahlo 🙂
@zuzkaamato Ďakujem za podporu 🙂 Všetko je nakoniec úplne v poriadku rozmery hlavičky sedia na týžden čo mam 🙂
@zuzkaamato ja som vecer navarila hovadzi gulasik, kraaasny a robila som mliecnu ryzu....pochutila som si...my sme taky mliecny 😀 😀 😀 uz nech pridu burky chcem este pradielko do postielky a vajicka vyzehlit ale teraz urcite nie.... 😝 no strasne co si....ja skapinam.... 😝 😝 😝
@nina4 vidím,že to máš pestré.ak má možnosť fakt treba zmeniť robotu,pretože peniažky doma treba.Mne tiež neprišiel posledný rodičak ostala som uplne obarená chystám sa isť na socialku.Mala som ho predlžený a opetovné posudenie padlo na máj a peniaze mi už neprišli a malý bude mať prakticky päť až teraz.Tak som zvedavá či som ja zle pochopila vyjadrenie alebo na soc.pochybili.
@anjel20 no vidis, tak super.. niekedy sa aj doktori a pristroje mylia 🙂
@nurili mnaaam , gulas a mliecna ryza.. aj ja som mliecna.. ale teda ryzu som uz dlllho nerobila.. aku ju robis ty? s pudingom alebo len s mliekom? mnam, keby nebolo take teplo, tak si aj uvarim...
u nas ukazuje teplomer 36,8 v tieni 😢 😢 😢

@anjel20 hlavne si to nesmies tak brat, aj ked ta chapem, aj ja cakam prve mimi. drzim silno palce!!! 🙂