icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nikastaba
25. jún 2012

@marakoli ahoj 🙂 mozem sa opýtať, mas termín rovnako ako ja 3.7. 🙂 uz ti robili ultrazvuk a prietoky? Alebo to nie je štandardne vysetrenie ? Ja stále čakám, že mi uz niekto povie ake je babo veľké a či mu nic nechýba a stále nic...

neeelaaa1
25. jún 2012

@nina4 ahoj...mam niekedy bolesti ale klop klop iba chvilkove nastastie...nie moj nebude pri porode on nema RAD krv a veci podobne....mne povedali v nemocnici ze sa mam tak pobalit ze mne jednu tasku a malemu druhu a do svojej si mam dat navrch aspon jednu podlozku a nocnu koselu a papuce....uz skoro vsetko mam len este do lekarne musime ist kupit veci a pre malinkeho uz mam vsetko nachystane....a ked ti mam pravdu povedat uz by som chcela mat potom.....uz sa ani v noci nevyspim☹

jarimka
25. jún 2012

@nikastaba ahoj ja mám termín 5. júla a robili mi posledný usg v 30tt a od vtedy nič a tiež sa čudujem že baby tu vedia aké su ich detičky veľké lebo ja neviem

nikastaba
25. jún 2012

@jarimka u mna tiez naposledy v 30tt...ale dnes som sa na to chcela mojho doktora opýtať, ale bol na sekcii , tak ho zastupoval taky ... .ktorému sa ma nechcelo ani vysetrit, že ved všetko mám v poriadku...chcela som vediet či sa uz aspon neotvaram, ale niekto má očividne rad svoju prácu...Mozem sa ťa opýtať kedy ti dali ďalšiu poradnu? Mne na termín pôrodu 3.7....ale asi je to tak štandardne, že len raz za týžden ...uz aby to bolo...🙂

monika74
25. jún 2012

@jarimka @nikastaba mne robí sono na každej poradni a vo štvrtok som sa vyslovene pýtala ake je bábo veľke tak mi povedal orientačne a všimla som si v knižke ,že su napísane aj prietoky takže ich pozeral a srdiečko počujem vždy 😀 jedine čo musím chodiť zajtra idem prvý krát do nemocky na monitor a potom zas na poradňu

jarimka
25. jún 2012

@nikastaba ja idem zajtra takže dám info ako som dopadla či mi robil sono a kedy mám príst ale tak asi zasa o týždeň

jarimka
25. jún 2012

@monika74 mne zasa robí monitor každý týždeň

zuzkaamato
25. jún 2012

@jarimka @monika74 @nikastaba ja idem zajtra len prvykrat na monitor. ultrazvuk mi robili uz ani neviem kedy. a na poslednej poradni pred cca 10 dnami som sa doktora pytala, ake je velke babo. ale nechcel mi povedat, ze to vam zmeraju uz v porodnici, ked budete chodit do poradne. ale nakoniec mi povedal aspon vahu. a srdiecko sme pocuvali tiez, ale prietoky mi este nikto nerobil...

monika74
25. jún 2012

@zuzkaamato a nemáš to napísane v knižke?ja som to tam objavila náhodou no mne to nepovedal 😀 ja budem chodiť až do porodu k svojmu dr.a do nemocky len na ten monitor skratka prietokov je IPP

monika74
25. jún 2012

@jarimka to máš výhru nemusíš chodiť na dva razy.ja budem musieť isť v utorok do nemocky na ten monitor a štvrtok do poradne k svojmu a takto to bude až do porodu 😝 hrôza pretože to dochádzam asi 30km a muž musí isť so mnou autom a v jeho robote to majitelovi moc nevyhovuje tak preto by som bola radšej keby sa drobec pýtal skôr 😀 😅

zuzkaamato
25. jún 2012

@monika74 ziadne IPP tam nemam.. ☹ no ved snad zajtra mi povedia, co dalej.
ja by som tiez najradsej chodila k svojmu doktorovi do porodu, ale neviem, preco to tu takto funguje...

mirulka147
25. jún 2012

@luka03 ahoj prečo nema doktor dobry pocit bolieva ťa jazva ?

nikastaba
25. jún 2012

@jarimka oki, ďakujem si zlata 🙂 zaujíma ma to 🙂

marakoli
25. jún 2012

@nikastaba ahoj....prietoky a sono mi robili v 31 tt aj v 37 tt. všetko OK, a bábo v 37tt vážilo okolo 3000g

nurili
25. jún 2012

Babule mam otazocku: mate skusenosti s cestovanim na dlhsie trate s malym miminkom?

nina4
25. jún 2012

@neeelaaa1 moja to ti verím že by si chcela mať po tom tie to týždne sú asi také najpomalšie s peknučkého kopkania sa stali kopance také že človek až uvažuje kde sa toľká sila berie v drobcovi 😀 😀 😀 😀 .Ale už vydržíme sa zasmejem ak sa stretneme v nemocnici . Aj u nás stále hovoria manželovi že kedy bude montáž do Prahy a to je na týždeň tak dnes im už manžel povedal že pokiaľ sa drobec nenarodí tak aby s ním ani nepočítali tak mám trochu s toho nervy 😒 😒 .

nina4
25. jún 2012

@nurili na aké dlhé ?my sme dochádzali za najstarším synom z Novák do Martina každý deň tam aj spátky a drobec to zvládol v pohode no sestrina malá tá napríklad nezvládla ani 6 km autom podchvíľou vracala a doteraz jej to ostalo takže to dosť záleží na bábätku.

nurili
25. jún 2012

@nina4 no ked ze ja ma do mojej domoviny cca 1300 km tak som cisto hypoteticky uvazovala s malym cca 3 tyzdnovym miminom cestovat na otcove jubileum....samozrejme sofer by bol manzel a mame velmi bezpecne a nove auto...je velke a velmi pohodlne....citala som rozne fora no kazdy ma iny nazor, niekto je za niekto proti.....a ja niekde v strede.... 😝 dost som cestovala v tehotenstve na taketo dlhe trate a nerobilo mi to nic.....tak neviem....

nina4
25. jún 2012

@nurili pozri pokiaľ to vám nebude vadiť a slniečko nebude nejaké nervozne ale aj to sa dá zvládnuť tak to určite zmáknete.ono dá sa všetko pokiaľ sa chce a pokiaľ to drobčiatko dovolí 🙂 🙂 .U nás bol jeden malinký problém malý bol zvyknutý na časté kojenie takže to bolo jediné čo mne trošku vadilo ale manžel ten zakaždým zastavil nakojili sme sa a bolo dobre no na 4 deň som mu dala cumeľ a každých 5 min. doletel zozadu až k nám dopredu 😀 😀 😀 😀 😀

nurili
25. jún 2012

@nina4 my planujeme v noci preficat, nebude horuco a predsa ani ziadne kolony na cestach....tak neviem no..... 😉

papuka
25. jún 2012

ahojte, aj my už chodíme každý týžden, teda dnes sme boli už sruhý krát, zakaždým koza 😀 kde sa kontroluje ako som otvorená no zatial len na špic prsta 😀 😀 😀 😀 😀 prietoky a bábatko zakaždým, sme ok, ani streptokoky tam dole nemáme , krv v poriadku, tak ako celé tehu 😎 termín dúfam, že nedodržíme že to bude skor, velmi velmi by som to chcela, lebo ja sa v noci vobec nevyspím, prehadzujem sa ostošest, a vy ?

nurili
25. jún 2012

@papuka tak to je super a hlavne ten streptokok, bestia jedna .....s tym terminom si to pekne napisala ale asi kazda z nas by to chcela mat skor za sebou....aspon vacsina.....teraz nic nic a potom sa tu s nami mech utrhne.... 😀 ja zajtra na pasy ci ako to vy na Svk volate a neviem co mi budu este ako ze robit...zatial mi vyter nerobili tak neviem co sa dozviem.... 😝 uz by som to mala rada za sebou....ja spim v noci v celku dobre okrem prechadzky na wc ale tam sa dostavam v kome......horsie to je so zaspavanim.... 😵

nana776
25. jún 2012

@nurili ahoj.ja by som sa asi nebala 🙂

nana776
25. jún 2012

@papuka ahoj.ja tak isto.vsetko ok no tiez to uz chcem mat za seblu.spim 4hodiny denne.

nurili
25. jún 2012

@nana776 preco myslis? 🙂

nana776
25. jún 2012

neviem 🙂 a kde to presne idete?zalezi aj od toho po akej ceste.

kukucka78
26. jún 2012

čaute čaute....pozerám že sa vám včera nechcelo buvať ja som sa konečne po dlhom čase vyspala ani na wc som v noci nebola zato včera som navečer riadne vracala taku som mala kyselinu že to sa nedalo vydržať....

papuka
26. jún 2012

@nurili tak ja som mojmu bdeniu urobila koniec, v noci ked som sa išla vycikat, zobrala som si z detskej izby synov paplón, kedže nie je doma, a spala som s dvoma, a to jeden som si nejak pokrútila pomedzi nohy a druhým -mojim som sa zakryla a vyspinkala som sa dobre 🙂 pasy mám už 2 za sebou, len neviem čo znamenajú tie grafy 😒

papuka
26. jún 2012

@nana776 ved aj ja spávam velmi malo, potom som cez den unavená, nepravím skoro vobec nič, ale dnes mám toho vela, od rána, idem uvarit obed, na zajtra mi treba spravit zemiakový šalát, upiect koláčik,lebo zajtra sa vracajú z dovolenky moji rodičia so synom a otec má zajtra meniny, sestra pripraví rezne, tak dufam že to všetko dnes zvládnem, ale do zajtra do 15,00 mám čas 😀

adus06
26. jún 2012

@stinna ahoj, to je super, ze vsetko je v norme taka sprava vzdy poteší 😀 inak tiez som rada, ze sa troska ochladilo, lebo v noci sme museli mat zapnuty ventilator, inak neviem ako by som to zvladla kedze sa tiez potim ako slon a zle sa mi aj spava s tým velikým bruškom 😀 no a včera som bola u doktora a zatial sa drobček nepýta na svet tak neviem hádam nebudem ešte aj prenášať 😀
a este ak cítiš to pálenie, ak to neprejde tak by si to určite mala spomenúť doktorovi na najbližšej poradni, lebo istota je istota a on ti najlepšie poradí, .... ale neboj určite bude všetko v úplnom poriadku, ale úplne ťa chápem, že sa oň bojíš, to myslím každá nastávajúca mamička a hlavne prvorodička ako aj ja 😀