icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

katka1903
26. jún 2012

Baby uz to tu rozbehnite niektora nech nam to rychlejsie ubieha🙂)))

nana776
26. jún 2012

@papuka joooj neboj to zvladnes ... ja denne upratujem 🙂 varim proste vkuse sa mocem ... a vsimla som si ze to malej robi lepsie v brusku.lebo ked lezim vkuse sa mrvi a ked nieco robim tak nic.

nana776
26. jún 2012

@katka1903 🙂)

stinna
26. jún 2012

@adus06 ďakujem za povzbudenie 😉 . na poradňu idem o týždeň, ale kamarátka mi vravela, že to môže byť spojené s tým, že sa maternica pripravuje na pôrod, takže určite to spomeniem dr. a uvidíme. Už mi aj dosť kleslo bruško, tak som sama zvedavá ako dopadneme na poradni. Tak tvojmu drobcovi je nejak dobre v mamkinom brušku 🙂 , keď sa nepýta na svet. Asi si to tam chce ešte užiť. a kedy máš ďalšiu poradňu? Joj, aj dnes je u nás tak príjemne, svieti slnko, ale fúka vietor, tak sa konečne nepotím.. a ako to zvládaš v 40.týždni? Myslím, či nie si opuchnutá a tak. Mne puchnú hlavne ruky a aj nohy, ale tie menej. No už som taká nemotorná 😒 .. ja som tiež prvorodička, tak trošku aj stresujem, lebo neviem, čo ma čaká a tak, ale aj dr. mi hovorila, že niekedy je lepšie nevedieť nič 😀 ..

monika74
26. jún 2012

dnes prvý monitor za nami všetko v poriadku 🙂 stihla som, si aj trochu pospať malý sa díval na počítač a ja som si polhoďku zdriemla,v noci som nespala,pretože ma bolel zub a to som si myslela ,že ma to v tomto tehu obýde dufam, že ma nezačne bolieť viac 😀 .Zdá sa mi ,že ma tlačí moc dole tak som zvedavá čo mi povie vo štvrtok na poradni akosi sa tým drobcom na ten svet nechce ísť keď sú tie horúčavy 😀

zuzkaamato
26. jún 2012

kocky tak aj ja uz mam za sebou prvy monitor. sice trochu trapas a museli mi ho robit na dvakrat, ale prezila som. ale odkedy sme sa vratili domov, tka mi je desne. brucho mam jak balon, strasne napate je, bolia ma krize aj bedrove klby... no ani lezat poriadne neviem.. snad to prejde 🙂
ostatne sa dnes ako mate?

monika74
26. jún 2012

@zuzkaamato a prečo ti ho robili na dva krát?ja som dnes tiež ako keby mechom praštená 😅 a aj hlava ma pobolieva to je asi tým časom

zuzkaamato
26. jún 2012

@monika74 no prvykrat ma hned doktor po zhodnoteni poslal, ze chodte znova. neviem, bez vysvetlenia. ale asi sa mala malicko hybala, bola som tam na 7mu rano a to vacsinou este spime 😀 potom som si dala sladke a trochu kofoly a uz to bolo lepsie...
asi to bude tym pocasim, ze sme tak mimo. ved je kazdy den inac, uz ma to nebavi. ale keby radsej bolo cele leto ako dnes, nie teplejsie.. aj mna pobolieva hlava a to ma uz pekne dlho nebolela.. ale to brucho ma stve, akoby sa do neho uz nezmestila 😀

jarimka
26. jún 2012

@nikastaba ahoj tak ja som už po poradni tak mi lekár povedal že to vidí tak že do konca týždňa by sa mal spustiť pôrod a ak nie tak mu mám zavolať koncom týždňa a sa dohodneme na dalšej poradni tak som zvedavá že ako to bude

nikastaba
26. jún 2012

@jarimka no tak to ti zavidim 🙂 možno to bude aj tým že si druhorodicka ...a ako to vedel? Žeby si sa uz otvarala? Ja som mala minuly týžden cervikalne skóre 7, tak som myslela že sa to ešte prehlbilo ale kedže má pán zastupujúci doktor nechcel pozrieť, tak ani neviem či sa to zmenilo...no ved uvidíme...

jarimka
26. jún 2012

tak ja som na jeden prst otvorená a dnes sa smial doktor že som asi kvalitne celé tehu behala po schodoch keď su pôrodné cesty už skoro pripravené 😀 tak uvidíme či aj pôrod bude taký dobrý

marakoli
26. jún 2012

ja bola v pondelok na poradni...na 2cm otvorená, všetko OK, krv aj prietoky. Streptokoky nie sú. Doky povedal, že ešte v pondelok 2.7. mám prísť na poradňu a bábo môže ísť...takže možno 3.7. aj pojdeme na to, uvidíme 😀
Už sa normálne teším

veraba
26. jún 2012

ahojte babulky dnes sa mi stala taka vec sedela som a ako som sa postavila zacitila som nieco mokre na stehnach a na nohavickach som mala mokry flak ( nie zas moc velky) myslite ze to mohlo byt aj plodova voda alebo vytok mam to spomenut zajtra na poradni? neviem inak co by mi ine mohlo vytiect. prosim poradte co by to mohlo byt - nemam este skusenosti a neviem kto mi moze poradit

bis
26. jún 2012

@veraba ahoj,moze to byt veru aj plodovka,unikajuca po troske..sleduj to

zuzkaamato
26. jún 2012

@veraba no urcite to spomen na poradni, ved o nic nejde 🙂 nato tam chodis.. mohla to byt plodovka. oni na to vraj maju nejaky test, ze kvapnu na vlozku nejaky roztok, cim zistuju, ci ide o plodovu vodu.. tak si preistotu daj zajtra vlozku a urcite to povedz...

veraba
26. jún 2012

@zuzkaamato dakujem za rady tak ja to zajtra poviem aj na poradni no snad je vsetko v poriadku

zuzkaamato
26. jún 2012

@veraba urcite je vsetko v poriadku 🙂 neboj.. zajtra sa nam ozvi, nech vieme 🙂

nurili
26. jún 2012

Ahojte babule, tak aj my mame dnes monitor za sebou, vsetko je ok, vyzera to na normalny porod vo vani.....Dnes som mala take tlaky v podbrusku vyzarovalo to od krizou do podbruska nieco ako na ms, pytala som sa na to tak ze je taka predpriprava na porod, nie ze by prisiel hned ale pomaly.....magnezium mam do konca tyzdna vysadit kvoli priprave maternice na porod, tak sa bude vysadzovat.....teskame sa jupiiii...... 😀

papuka
27. jún 2012

@marakoli jáááááááááááááj závidíiiiiiiiiiiiiiiim ti, ale v dobrom 🙂 držím palčeky aby bolo všetko ok, ja by som už tiež, nejak ma dnes ráno chytila depka, a mm sa ma pýta čo mi je, ked uvidel slzičky, ja len že sa trocha bojim ☹

mirulka147
27. jún 2012

ahojte julovky je tu niekto komu sa babetko ešte neotočilo ?doktor vravel že budeme rodiť sekciou ak sa neotoči len neviem či sa vtedy čaka na rozbehutie porodu alebo sa urči termin skor ma niekto skusenosť?

nana776
27. jún 2012

@veraba ahoj a preco nejdes preistotu do nemocnice?no ja by som neobsedela.mne doktor povedal ze ak mi nieco vytecie alebo dostanem bolesti mam ist do nemocnice.

krajmary
Odpoveď bola odstránená
adus06
27. jún 2012

@stinna no veru ten moj drobec akosi nie a nie von... na ďalšiu poradňu idem 2.7 teda tesne pred termínom pôrodu a pak už na poradňu do nemocnice... ja mam tiez inak opuchnuté ruky aj nohy, ale doktor povedal, že to je normálne pokiaľ neopúchajú príliš veľa, no v noci sa už ani poriadne otočiť neviem s tým veľkým bruškom 😀 cítim sa ako veľryba na súši 🙂 🙂 ale inak všetko ok... uvidíme kedy to príde...

nina4
27. jún 2012

@nurili Držím palčeky nech máte príjemnú cestu a anjelik nech krásne spinká .

marakoli
27. jún 2012

@papuka ale neboj, zvládli sme prvé, aj druhé zvládneme.......fakt už rátam dni, neviem sa dočkať drobčeka 🙂)

veraba
27. jún 2012

Ahojte 🙂 tak dnesa poradna celkom ok som 36+1 tyz. a uz sa otvaram neviem sice na kolko ale dr. povedala ze nech este pocka drobec aspon 2 tyz. a ze ked sa nieco zacne diat mam jej hnet volat - spominala som jej aj ten vcerajsok ci mi nahodou neodteka postupne plodova voda tak ze mam mat vlozku a doniest ju a oni zistia ci to je podova voda. vase babatka su uz pretocene dole hlavickou ?

salonkaa
27. jún 2012

@mirulka147, @veraba, aj moje je zadockom. V pondelok lekarka ma odporucala na prijem, dnes v poradne moj lekar povedal, ze nemusi byt sekcia, poslal ma domov , CTG a kontroly su uz 2krat tt. Takze cakam, ako dopadnem nakoniec 😒

mirulka147
27. jún 2012

@salonkaa ahoj to je nafigu ked ťa takto naťahuju ja som mala už jednu sekciu tak povedal primar v nemocnici že nebudu ryskovať a ak je to chlapček tak sa tiež neriskuje normalny porod aby sa mu vajka nepoškodili 🙂

mirulka147
27. jún 2012

@krajmary ahoj ja by som radšej rodila prirodzene s manželom mam za sebou obydva porody a prirodzeny bol lepši už po hodine som bola fit čo po sekcii som sa davala dokopy tri dni skušala som aj cvičiť mačaci chrbat a dnes som zmyvala byt skoro po štvornošky len aby sa otočilo 🙂

nana776
27. jún 2012

@nurili a ja som sa cudovala preco ho kazal vysadit aj mne.a ja si ho pekne papkam 🙂 ale tak teraz uz viem aspon