Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nurili ja tak kadejako.niekedy lepsie,niekedy horsie.zaha ma pali od zaciatku tehu tak to uz neriesim.aj brusko mi tvrdne uz asi od 30tyzdna ale da sa.teraz zo tri dni pocitujem dost unavu ale zas v noci buntosim 🙂 sem tam ma pichne tam dolu a dostavam take slabe krce.krcok sa mi skracuje ale neotvaram sa.ale to si myslim ze je uplne jedno.lebo kamaratka co prednedavnom rodila sa tiez neotvarala ked prisla do nemocnice tak ju poslali domov a za hodinu isla zas a uz bola otvorena.a ty ako?mne doktor hovoril ze este by som zo tyzden mohla vydrzat.ja si myslim ze este aj s mojim stastim budem aj prenasat 😀 to bude super
@nina4 aaa už som domka, som zvedavá do kedy 😀
tak musim priznat ze primar je sympatak 😀 😀 😀, ale ja som mala stastie len na doktorky. No hlavne som tam bola kvoli tlaku lebo raz mi vyskocil spodny na druhy den vrchny, a to tvrdnutie uz brali tak ze to uz teraz moze a nebolo take strasne ako predtym. aj mi napisali v prepustacej sprave diagnozu *O14.9 na nete som nenasla blizsie vysvetlenie.
4ho mam ist do poradne ak nahodou do vtedy neporodim, 😀 no ja som to teda s ivkou dohodla ze ked nevydrzi do toho 15ho tak teda 8ho uz moze 🙂🙂
Takze u vas domka je uz vsetko OK🙂 nejako som sa este nedostala do obrazu co sa tu deje.
A vy ste dufam v poriadku?
@papuka Ahoooooj tak uz som domka 😀
dnes ráno ma pustili i keď na pásoch sa ako na potvoru objavili kontrakcie (ale neboli silne) to sa iba ivka tesila domov a skackala cely cas v brusku 😀
dnes som ti sla k svokrovcom na obed lebo milacicek sluzi, oni byvaju pod tescom no ja som ti sla k nim vyse polhodinu. Jednoducho ani gravitacia nepomahala ze som gulkala dolu kopcom 😖 😀
ale nastastie ma svokor odviezol domkov a prve co som spravila bolo ze som si nanovo pobalila tasku (i ked musim este co to poprat a doplnit ju) a slahla som sa do postele.
zajtra musim ist k zubarovi sa mi pokazil zub ☹ a potom 4ho mam poradnu ak ovsem do vtedy neporodim ako mi povedala pani doktorka....
A vy ako ste si nazivali, dufam ze je vsetko v poriadku a marosko poslucha 😀 😀
@nurili aj my máme také scestované deťušky nemali sme vôbec s nimi problém od mala ale to som aj ja bola vkuse na cestách 🙂 A cítim sa dobre noo pokiaľ ma nechytia bolesti a to už ked ma drapne tak je to na pol hod.ale podľa dok.som zo spodu ako zabetonovaná 😀 😀 😀 a to vraj u štvrtorodičky nečakal 🙂 🙂 .ale zajtra mám prietoky a v piatok poradňu tak uvidíme ...a ako znášaš tieto horúčavy teda tento týždeň to ešte ujde ale na budúci zas hlásia veľké teplá 😖 😖
@zizu38 ahojky noo tak si si poležkala ale aspoň si trošku oddýchnutá ? ked tak pozerám už si 38 tt takže už môžeš čakať každú chvíľu mňa včera drapli bolesti a po pol hodine to prešlo tak dúfam že aspoň niečo sa už deje z dola lebo ak mi dok. povie že som stále zatvorená ja mu to už ani neuverím po takej bolesti 😀 😀 😀 😀
A Ivanka čo hovorí na tie dátumy myslíš ,že sa jej budú páčiť ako dátum narodenia 🙂 🙂 .Slniečko malinké čoskoro ju máte domka .Tak oddychuj a ak pôjdeš do nemocnice tak už len rodiť 🙂
@neeelaaa1 a kde chodíš teraz už pred pôrodom už do nemocnice do poradne či si ťa nechal dok. mňa nechcel pustiť že ved v nemocnici majú dosť roboty ale pri tom by som to mala bližšie.Tak potom daj vedieť ako ti dopadla poradňa mňa zajtra čakajú prietoky a poradňa v piatok . A nebojkaj už to pomaličky dobojuješ ved to máme zachvíľu za sebou 😉 😉 🙂
Caute baby..nejdete niektora zajtra do poradne na Antolsku?
Ja neviem ako vy, ale ja uz chcem porodit, hoci mam este vela veci na roboe pred porodom 🙂 tgo horko ma zabija, busi mi srdce, zacal mi klesat tlak..babo sa stale hybe, ma malo miesta 🙂 no tesim sa na porod uz 🙂
baby som v 36tt,,chccem sa spytat ci aj vam sa stava ze nemate pupok vytlaceny von,ale dovnutra..?ja to mam viac krat do dna, uplne dieru v bruchu a nieje to nic prijemne, skor bolestive...
@zizu38 ahoj, tak to som rada, že si už domka, u nás nič nového, teda okrem našich výletníkov - cigánikov 😀 😀 😀 😀 😀 všetci sú riadne opálení, bolo im super, ach jaj, tíško ostatní závidíme 🙂 ešte dnes a zajtra a už ma patko prázdniny, v pondelok ide patko do BA k svojmu otcovi, ale nie na dlho iba do 10.7. a potom bude domka, čakat spolu so mnou na bračeka, ja idem do poradne v pondelok 2.7. ty až v stredu ako som čítala, škoda ani sa nestretneme 😒 ja by som bola rada keby som sa už rozpadla, strašne sa v noci prehadzujem a budím majka, chcela som ist spat do detskej alebo obývky, majko mi to nedovolil, ale viem že ho to budi ☹ dobre že máš v zh aspon svokrovcov, pomožu ti. majko teraz má 4 denné, ale sama nebudem užijem si aspon patka, niečo mi pomože, teda konkrétne s vysávaním 🙂 ak by si chcela možme dohodnút rande u nás na dvore cez víkendík, ale je som bez auta, tak jedine s ivom alebo busom. zatial papa
baby aj ja už chcem isť tak ako píšete už nevládzem kríže ma tak bolia že v noci nespím a ešte behanie na wc a postaviť sa zo sedu alebo s ľahu je horor doktor hovorí že do konca týždňa by to mohlo prísť tak som stále v očakávaní že kedy ale malej sa akosi nechce vonku tak uvidíme kto začne prvý v júlovkách 🙂
aj mi máme dalšiu poradnu za sebou .spravil nám sono no nepozeral zo spodu 😀 takže neviem vobec či sa už niečo deje.Mám infekciu tak mi nasadil čipky penicilinové tak až potom uvidíme 😅 monitor až za týžden a aj poradna až za 10 dni

baby nebojte sa.ja mam sice malu otocenu dole hlavickou uz od asi 30 tyzdna ale znama mi spominala ze jej znama rodila prednedavnom maly bol ottoceny ritkou a este aj niako sprieceny a porodila za 4hodiny uplne v pohode - prvorodicka.takze ja si myslim ze to babatko sa v brusku povykruca tak aby bolo dobre.a vraj sa otacaju niektore aj tesne pred porodom.