icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nana776
28. jún 2012

@opica89 co nespis?

opica89
28. jún 2012

@nana776 neda sa mi 😖 a ty?

nana776
29. jún 2012

ani mne ☹ uz som z toho nestastns.pali ma zaha.vkuse ma kdesi picha.mala ma boxuje no proste uzasne.

nana776
29. jún 2012
opica89
29. jún 2012

@nana776 skus sa napit mlieka mne to pomaha na zahu alebo oblatky skus spapat, mna tiež len picha a cikat mi treba vkuse lebo sa male mechri

nana776
29. jún 2012

ako casto chodis curat?ja kazdych 15min.zahu mam od zaciatku tehotenstva ☹ nepomaha nic.mam kupeny anacid dam si ked ma bude ukladat.kolko hodin denne spis?ja 4 v noci a potom uz nic
@opica89

opica89
29. jún 2012

@nana776 podla toho kolko vypijem na vecer, moja tak z tou zahou ti nezavidim teda 😒 to nie je bohvieco... dakedy prespim celu noc a dakedy si pospim 2-4 hodiny, obcas to tiež nie je nic moc ked mam fungovat cely den, ale už sa nam to krati tak aspon problemy zmiznu zo zahou a cikanim a pichanim a kopancami 🙂 ale aj tak sa zase poriadne nevyspime 🙂

nana776
29. jún 2012

mna pali ta zaha zo vsetkeho ☹ aj z mlieka,aj z coly proste je to katastrofa.Ale za tych 8mes som si zvykla aj ked kolkorazy si zanadavam.lebo uz fakt nevladzem.no ved to 🙂 niekde som citsla ze teraz treba velmi oddychovat.len keby sa to tak dalo.kto za mna navari,opere uprace.a to si neviem predstavit mat uz nejake 2rocne babo asi by som sa zjasila 🙂 kedy mas termin?

nana776
29. jún 2012
opica89
29. jún 2012

@nana776 no fasa tak ty ani pit nic nemožes... neboj nic za chvilu sa nam to krati aspon s tým nebudes mat problemy ... no oddychovat to mozu napisat nech si vyskusaju ci ma kedy zena oddychovat a ked aj ma ci sa jej da... a tak ja z malym ako tak pozrieme si rozpravocky pomalicky porobime, kus sa pohrame zvykame si horsie to bude ked bude druhe lebo zatial mam cas len na neho potom už pomenej. aj aj mam termin až 29 jul ale dufam, že to bude skor a ty?

nana776
29. jún 2012

🙂 obdivujem ta.ale hadam to aj mna raz caka ked budeme chciet mat druhe dietatko.viesco napijem sa...ale mne sa hrozne grga a vsetko mi to vracia von.takze ked lezim a chcem si grgnut musim si zakazdym sadnut.ja budem mat urcite aj nieco zo zaludkom po tomto vsetkom.ale co uz narobis.ja mam 21jula doktor ma sice strasi ze mam malu nizko ale samizda len trepe!v pondelok ked pojdem do poradne mu uz nieco poviem.lebo ma to furt nebavy a potom sa ma vsetci pytaju ci este nic.aja sa citim ako balon.brucho msm nonstop tvrde.kazal mi vysadit mg tak neviem no.a co ty sko to zvladas?

nana776
29. jún 2012
opica89
29. jún 2012

@nana776 tak hadam nechces jedinacika 🙂 ja som chcela velmi druhe aby rastli spolu lebo nepocuvam nic ine iba to je moje to je moje... vsetko je iba jeho tak nech sa nauci aj delit a nech ma surodenca s ktorým sa bude moct hrat kym je malý... neuznavan tie 5 až 10 ročne rozdieli medzi detickami. ale neboj to ta prejde po porode to len preto lebo ti male tlaci na zaludok, tak jedno z druhym. A co ked mas malu nizko vsak už od 38 týždna možes rodit , zevraj magnezium sa nema brat od 36 týzdna lebo potom nedochadza ku krcom co je to vlastne predpriprava na porod. brala som ich pri prvom a prenasala som 10dni aj to mi museli vyvolavat porod. no ja sa snazim mysliet len pozitivne a pomaly sa pripravujem psychicky na porod 🙂 už hlavne nech je na svete a nech si ho zdrave a zive držím v naruci. lebo toto tehu som mala dost komplikovane, vzdy nieco bolo so mnou a to chudatko babatko muselo trpiet so mnou

monika74
29. jún 2012

@nana776 nie ja mám na vrch taký ako tenký fusák a deku si beriem normálnu vlastne to donesie až manžel 😀 mna tiež večerom chytá záha no dala som si maalox a trochu prešla

marakoli
29. jún 2012

@nurili ja otvorená na 2,5 cm, tak hádam sa to zväčšuje, haha, alebo poviem mm, nech pomôže.........no veru by som aj brala už porodiť.........aj hneď, xixi. Ale veď uvidíme, ktorá budeme prvá 😀
meno už máte vybraté, či prekvapenie?

monika74
29. jún 2012

babulky zajtra posledný junový deň a môžme to tu rozbehnúť ktorá začne? 😀 😀

nana776
29. jún 2012

@opica89 ☹ ja vobec nespavam.brusko mi dnes rano tvrdlo kazdych 5min ale po 45min to prestalo som myslela ze pojdem ku gynekologovi ale ked to preslo tak som nesla.nechcnepovie ze stresujem no sice on sam mi povedal ze uvidime ci vydrzim do pondelka do pradne.tak som zvedava aj ja.no radsej by som bola keby mi zacal porod odtecenim vody.to je lepsie ako sa takto trapit.ma stalecpopichuje dole.ale neni to taka bolest ze by sa to nedalo vydrzat.aj pupok mi niako klesa.nemas stym skusenosti?ja len nechcem aby sa malej nieco stalo v brusku.no jasneze budrme chciet mat asi aj druhe 🙂 este chlapceka.

nana776
29. jún 2012

@marakoli to mas fajn.a niake bolesti mas?

nana776
29. jún 2012

@monika74 hmmm to je nemam ten tenky fusak.ja uz som zo vsetkeho magor.a aky je rozdiel medzi overalom a dupackamy?mne to pride to iste ☹ ja tomu nechapem

marakoli
29. jún 2012

veru mám, pobolieva ma brucho, ked malé kopcuje, do nôh mi vystreluje bolesť, no fakt príprava na pôrod.....ja idem v pondelok do poradne a doky povedal, že už potom môžeme ísť na to, tak sa tešííííííím 😀

marakoli
29. jún 2012
nana776
29. jún 2012

@marakoli a tvrdne ti aj brusko?joj aj ja budem rada ked to uz budem mat za sebou lebo uz som taka znicena z tej nespavosti ze az ☹

marakoli
29. jún 2012

@nana776 tvrdne a dosť..ani ja sa moc nevyspím, v noci možno 4 - 5 hodín a cez deň ja nezaspím, to len bdiem, viem všetko, čo sa okolo mňa deje

nana776
29. jún 2012

no aj ja tak isto ☹ potom ma boli hlava ako kona a som len nervozna.

marakoli
29. jún 2012

@nana776 no presne tak, bársčo ma vytočí, a všetci okolo si to odserú, xixi

nana776
29. jún 2012

🙂 xixi ... dnes sa uz konecne musim zbalit do porodnice 🙂 som doteraz niako nato nemyslela.Kolko si si brala plienociek pre dietatko.Ci cely balik?

marakoli
29. jún 2012

@nana776 ja už som komplet pobalená, už tam hodím potom len doklady, a nejaké hygienické potreby.
plienok som vzala okolo 20, ostatné, ak bude málo, mi potom manžel donesie

marakoli
29. jún 2012

Synátor akurát dorazil s vysvedčením........prospel s vyznamenaním, som na neho veľmi pyšná, moje zlatko

zuzkaamato
29. jún 2012

@nana776 ahoj... termin mam 15 teho, ale mozno aj neskor, lebo podla terminu je babatko o tyzden mensie.. tak neviem.. ale nebranila by som sa, keby to bolo cim skor 🙂

marakoli
29. jún 2012

@zuzkaamato to asi každá chceme, aby to bolo skôr, je to dosť nosiť pred sebou a v tomto teple 😉