icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bis
29. jún 2012

ahojte žienky,tak som sa vrátila z poradne a v pondelok idem na príjem,nejdem ešte rodiť,ale kôli nohám,dnes som skoro vôbec nevedela chodiť,musel ma MM na vozíku voziť..☹asi tam týžden pobudnem a potom sa naplánuje sekcia..niekedy do 15.júla..

nurili
29. jún 2012

@nana776 zijem vo Svajci a za porod sa neplati, je to standart ktory plati poistovna, no ale poistenie si tu plati kazdy sam a nie je to maly peniaz.... 😉 no nemocnica, strava a personal tak to sa ti nechce ist ani domov tak je v nej dobre.... 😀 aj do porodnice mi treba len hygienicke potreby a pyzamo ci domaci ubor a nic viac a pre mimi oblecenie len ked pojdeme domov....ked som citala ze s akymi taskami a co vsetko vam treba do nemocnici tak som zasla od uzasu.....no to je vysledok nasho hospodarenia a politiky na Svk.... 🤐

nurili
29. jún 2012

@nana776 ja vcera som tak cinu tlacila do hlavy.....taku som dostala chut ze o 21,30 sme isli do restiky.....ulahodila som si.... 😀 aj mm som kradla z taniera.... 😀

nurili
29. jún 2012

@marakoli len ty pekne poziadaj o pomoc manzela, to ziaden by nepovedal svojej zene ze nie, tato disciplina sa im urcite paci ved potom nastane post..... 😀 no 2,5 cm je celkom slusne 🤐
meno vybrate a to sme sa zhodli hned...bude to Benjamin.... 🙂

nurili
29. jún 2012

Dievcata, dnes to tu mame zase.....dusenie vo vlastnej stave..... 😝

marakoli
29. jún 2012

@nurili no ved ja som ZA, ale muž sa asi bojí, xixi, mu vravím, že sa nemusí báť, ved nie je Rosenberg, haha
pekné meno ste vybrali 😀

papuka
29. jún 2012

@marakoli skončil 6. triedu, mal 5 dvoják

nurili
29. jún 2012

@bis och tak to ma mrzi.....a z coho to mozes mat? drzim palce aby si sa uzdravila a opuchy zmizli..... 😵

nurili
29. jún 2012

@marakoli ze Rosenberg hahahaha ale si ma pobavila teda... aj vy ste vybrali velmi pekne meno...... 🙂
ach muzi....a ze vraj silnejsie pohlavie.....tak to urcite..... 😵

opica89
29. jún 2012

@nana776 veru veru hlavne nech su zdrave tie nase deticky to je dolezite 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

@opica89 mne so zaciatku tehotenstva prestala kava uplne chutit. a to som bola kazdodenna kavickarka a cim silenjsia, tym lepsie. aspon asi pol roka pred tehotenstvom mi zacali chutit take silnejsie, ale s trochou mliecka. a teraz odkedy su taketo horucavy, tak si obcas spravim ladovu kavu, ale to je tak asi deci kavy a 3 deci mlieka 😀

aj my si na seba budeme zvykat styria. ja, manzel, babatko a pes 😀 to bude.. 😀

zuzkaamato
29. jún 2012

@nana776 no ja uvidim, co mi povie doktor v pondelok. dufam teda, ze spravi aj ultrazvuk a povie termin. ale obavam sa, ze to bude tiez az okolo 20teho...

zuzkaamato
29. jún 2012

@monika74 no ja sa obavam, ze to bez kavy nebudem zvladat, takze uz sa tiez tesim 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

babule, ked mam streptokoka, tak mi daju infuzku pocas porodu alebo az po porode? a aj babatku musia dat nejake lieky? neviete nahodou? dakujem 🙂

meg_junova
29. jún 2012

@zuzkaamato No, hlavne je, ze manzelovi sa lubis, co tam po ostatnych? 70perc.zien riesi prsia push-upkami, navonok ich mame kazda dokonale :D :D :D Ja som len zvedava, ako s mojimi minus jednotkami budem kojit 🤐 🤐 😀

nana776
29. jún 2012

@marakoli boze mne vobec nechuti jest.ja som dnes zjedla len vyzivu.nechapem co mi nechuti

saxana36
29. jún 2012

ahojte maminy, to teplucko vidim " vyhovuje" kazdej no co uz musime len vydrzat,to zato stoji, prveho syna som rodila ked bolo - 18 a teraz to vychadza na +37 a v nemocnici asi az na 45.Tak trochu zmena
V noci sa tiez prechadzam po byte , spim na balkone( mužiček si uz zvykol ze spava sam),pozeram dlho telku a cez den to potom dospavam.tak sa vsetky drzme a podporujme,ked sa narodia nasi prdkovia tak nebudeme mat cas mysliet na to ze nam je teplo 🙂

nana776
29. jún 2012

@nurili ahoj.zalezi asi aj od porodnice.ja si tiez berem iba pre seba vlozky,pyzamo a pre babo plienky a obrusky.neze by som zastavala nase nemocnice.jednanie je tu otrasne.

nana776
29. jún 2012

@nurili 🙂 super ze ti chuti lebo mne uplne prestalo.dnes som len o vyzive a vobec niesom hladna.

nana776
29. jún 2012

@zuzkaamato mne dnes volala svokra ze jej mamine sa snivalo ze som uz porodila ... 🙂 vravim ze super no keby to tak bola pravda.

nana776
29. jún 2012

@saxana36 🙂 na balkone?super ja by som sa bala mame takeho stareho uchylaka tu ze ma bude sledovat.

karin01
29. jún 2012

ahojte,
ja mam termin 30.7.2012, mal by to byt chlapec 🙂 chystam sa rodit v Ruzinove, ma niekto skusenosti, pripadne rady - uvitam cokolvek k veci. je to nase prve, neabsolvovala som ziadnu prehliadku porodnice, kurzy atd. Pocula som, ze kazda nemocnica je na tom inak, tak hadam sa este aj od lekarky dozviem, co si mam so sebou vziat atd. ..

jarimka
29. jún 2012

ahojte baby tak mňa ta horúčava zabije už nech je po 😝 a už som v noci myslela že ideme hrozné bolesti brucha som mala a celé mi stvrdlo no ale prešlo to takže zasa len čakáme na deň D 🙂

monika74
29. jún 2012

@zuzkaamato ja mám tiež streptokoka teraz mám čípky na preliečenie.no pri predošlom som tiež mala streptokoka a dávali mi dve infuzky pred porodom no tá druhá mi už dotekala ked som bola na stole lebo som už rodila.A drobca som potom mala 3 dní na jiske bral antibiotika ale ináč bolo všetko v poriadku 😀

monika74
29. jún 2012

@meg_junova neboj budeš určite kojiť ja mám tiež malé prsia a kojila som všetkých troch 😀 najmladšieho skoro do 8 mesiacov mliečka bolo habadej 😀 😀

zuzkaamato
29. jún 2012

@meg_junova 😀 minus jednotky? to sa ti nezvacsili ani pocas tehotenstva? ja som bola predvcerom na firemnej party a vsetci kolegovia, ze ako mi narastli 😀 😀 😀 a to mne teda uz ozaj nemuseli 😀 a neboj, hlavne, ze mas bradavky a bude mliecko, na velkosti nezalezi 😀

zuzkaamato
29. jún 2012

@nana776 mne sa v noci snivalo, ze som isla po schodoch a odtiekla mi plodova voda 😀 ale uplne ze potopa 😀

zuzkaamato
29. jún 2012

@monika74 mne nedali ziadne cipky.. no snad to bude riesit v pondelok na poradni, musim sa na to opytat.. krpca si mala na jiske? hm, tak to neni bohvieco, ja by som malu chcela mat pri sebe po porode ☹ ale tak aspon to snad pomoze..

something
29. jún 2012

Ahojte...tiez cakame partizana v july...To mam len ja taky pocit, ze ma kompletne vsetko boli, nevladzem a na posteli sa citim ako velryba? Teda takeho stavy az okolo 17.00 zacinaju...drahy sa smeje, ze nepotrebujem hodinky..asi ma pravdu...

zuzkaamato
29. jún 2012

@jarimka mna to tiez zabija a to este psa chodim vencit. ale nastastie v tomto teple sa nechce ani jemu, tak sme si kvit 😀 inak nohy a ruky mam stale opuchnute, ale iba ked je takto horuco..
tak mozno to na teba uz coskor pride, uz v nedelu moze, zacina jul, budes prva 😀