Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@monika74 no hej, ale nemozes ho mat pri sebe.. ale tak to nevadi.. a na jisku si ho chodila aj krmit alebo ho krmili sestricky?
@zuzkaamato ja som ho chodila krmiť každe tri hodiny a aj mlieko som si odstriekavala aby v pripade mohli dať
@monika74 Dufam, dufam a moc pevne verim v to, ze mliecko bude... bo som kludna a par kvapociek uz vyslo 🙂
@zuzkaamato Nenarastli, potvory.. teda uz mam pred terminom a nic.. Tak ale neprekaza mi to, uvidime, co priroda nachystala, snad sa prekvapime pozitivne 🙂
@monika74 no super, asponze si za nim mohla chodit... dufam, ze to tak bude aj na kramaroch.. no uvidime
@meg_junova ale hej, neboj. ja sa snazim verit tomu, ze cele dojcenie je hlavne o tom, ako sa zena nastavi. pokial nie su ziadne zdravotne problemy, tak by sme to nejako mali zvladnut.. tak ja si vtlkam do hlavy, ze proste budem dojcit aj keby co bolo 😀 aj keby som mala prsia minus jednotky 😀
@meg_junova niektoré maju veľke a mlieko žiadne a ja som mala veru mlieka na rozdávanie a po porode prsia veru podskočili ked sa začalo tvoriť mliečko 😀 😀 a vtedy mol aj muž spokojný 😀
@monika74 tak ja dufam, ze tie moje uz nebudu nikam skakat, ked budu mat mlieko 😀 uz nechcem 😀 uz teraz mam o jeden kosik vacsie a to este nekojim ☹
@zuzkaamato poteším ťa veru ešte podrastu ked sa naleje mliečko zo začiatku veru budú aj bolieť mužíček bude musieť masírovať 😀 😀
@monika74 no to bude mat muz radost 😀 no som veru zvedava, uz nechcem vacsiu podprsenku 😀
@zizu38 ále stále bez zmeny ešte sa aj dok. čuduje že čakal už aj trochu zmenu 😀 😀 😀 ale zas vraj ked ma to chytí tak nemám otáľať lebo to môže byť rýchlovka tak som zvedavá 🙂 🙂 🙂 No mali sme hraničné ozvy len 122 tak som bola taká nesvoja ale kopkáme stále a by som povedala ,že aj dosť silno 😀 .Dnes sme čistili akvárko lebo ked sa narodí drobec asi na to tak skoro čas nebude jááj a manžel likvidoval osie hniezdo urobili si pri okne aj ho dve uštipli a ja som sa tak smiala ked ich potom išiel striekať voľakým jedom strekol a ušiel čo sa rozhnevali potom sa ukľudnili a zas im strekol a zas utekal som povedala toto tak natáčať kamerou komédia ak svet 😀 😀 😀 😀 .A ty sa máš ako ked prišli tieto horúčavy nôžky nepuchnú ?

@zizu38 jasnačka že možete obaja, my sme domka s patkom, majko je v práci, no nedela by aj mne vyhovovala viacej ako sobota, lebo v sobotu asi pribehne sestra s malou, vraj chlapi nech si idu kde chcu 😀 a v nedelu maju byt aj vačšie horúcavy ako v sobotu