icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
29. jún 2012

@zizu38 jasnačka že možete obaja, my sme domka s patkom, majko je v práci, no nedela by aj mne vyhovovala viacej ako sobota, lebo v sobotu asi pribehne sestra s malou, vraj chlapi nech si idu kde chcu 😀 a v nedelu maju byt aj vačšie horúcavy ako v sobotu

nana776
29. jún 2012

@nurili akurati som si zohriala vyvar.ale ani to mi nebere.asi by mi len oci jedli. 😀 sa mi ani nechce.upratala som,povesala pradlo a konecne si zbalila tasku 🙂

lubica773
29. jún 2012

@nana776 tie prietoky sú CTG? alebo niečo iné?

nurili
29. jún 2012

@nana776 mozno to bude tou horucavou....ved mozno to pride neskor na teba...taky ten vlciii...... 😉 ja som dostala chut na tu rybacu 😀 a ide sa do kuchyne..... 😉

monika74
29. jún 2012

@lubica773 ono čím skor to odovzdáš tým skor pridu peniažky .ty máš termín ako sa dívam až 30.jula takže v priebehu augusta ti to stačí aby si dostala peniažky v septembri.A ak porodíš ešte v juli tak rodičak dostaneš za celý mesiac 😀

lubica773
29. jún 2012

@monika74 no bolo by dobre keby to bolo ešte juli 🙂 ..........a ešte musím ja osobne odovzdat alebo može aj manžel?

nana776
29. jún 2012

@lubica773 ctg je zaznam - pasy na ktore chodis kazdy tyzden.tam ti sleduju stahy maternice a ako dietatmu bije srdiecko.tie prietoky to je vraj obyc.sono tak ja neviem.na tom som este nebola.

nana776
29. jún 2012

@nurili vies ze ja som to vobec nemala?ja som jedla tak ako inokedy len mozno trosku viac sladkosti 🙂 co ides papkat?🙂

monika74
29. jún 2012

@lubica773 ano stačí s rodným listom .na prietoky isť nemusíš ak ťa nepošle dr. mne ich ale robil na poradni ked mi robil sono je to vlastne len či má bábo dobru výživu.A monitor je o tom čo ti napísala nana776 😀

nurili
29. jún 2012

@nana776 uz aj tlacim, rybaciu a chlebik.....chodim na wc casto jak na klavir, to z tej vody co som popila....ja zas co som taka ktora miluje torty kolace a sladkosti teraz mi nejdu, sem tam nieco zmlstim ale nie vela....skor oci 😉

zuzkaamato
29. jún 2012

@monika74 no hej, ale nemozes ho mat pri sebe.. ale tak to nevadi.. a na jisku si ho chodila aj krmit alebo ho krmili sestricky?

monika74
29. jún 2012

@zuzkaamato ja som ho chodila krmiť každe tri hodiny a aj mlieko som si odstriekavala aby v pripade mohli dať

meg_junova
29. jún 2012

@monika74 Dufam, dufam a moc pevne verim v to, ze mliecko bude... bo som kludna a par kvapociek uz vyslo 🙂

meg_junova
29. jún 2012

@zuzkaamato Nenarastli, potvory.. teda uz mam pred terminom a nic.. Tak ale neprekaza mi to, uvidime, co priroda nachystala, snad sa prekvapime pozitivne 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

@monika74 no super, asponze si za nim mohla chodit... dufam, ze to tak bude aj na kramaroch.. no uvidime

zuzkaamato
29. jún 2012

@meg_junova ale hej, neboj. ja sa snazim verit tomu, ze cele dojcenie je hlavne o tom, ako sa zena nastavi. pokial nie su ziadne zdravotne problemy, tak by sme to nejako mali zvladnut.. tak ja si vtlkam do hlavy, ze proste budem dojcit aj keby co bolo 😀 aj keby som mala prsia minus jednotky 😀

monika74
29. jún 2012

@meg_junova niektoré maju veľke a mlieko žiadne a ja som mala veru mlieka na rozdávanie a po porode prsia veru podskočili ked sa začalo tvoriť mliečko 😀 😀 a vtedy mol aj muž spokojný 😀

zuzkaamato
29. jún 2012

@monika74 tak ja dufam, ze tie moje uz nebudu nikam skakat, ked budu mat mlieko 😀 uz nechcem 😀 uz teraz mam o jeden kosik vacsie a to este nekojim ☹

monika74
29. jún 2012

@zuzkaamato poteším ťa veru ešte podrastu ked sa naleje mliečko zo začiatku veru budú aj bolieť mužíček bude musieť masírovať 😀 😀

zizu38
29. jún 2012

@papuka supis, takze v nedelu dobehneme 🙂 A kedy ti vyhovuje? Zajtra ti zavolam a dohodneme sa 🙂

lubica773
29. jún 2012

@nana776
@monika74 dakujem vám zas som o niečo mudrejšia

nana776
30. jún 2012

@nurili 🙂 aj ja

nana776
30. jún 2012

@lubica773 neni zac nemas to odkial vediet.aj ja som sa vela veci docitala tu od bab.este vela sa musim naucit.

marakoli
30. jún 2012

@papuka no super, šikovný.....náš skončil siedmu triedu, mal sedem dvojok.........na chalana, na takého šintra, ako je on, je to veľmi skvelé 😀

marakoli
30. jún 2012

@nurili no presne, hotovo s nimi......ale nudili by sme sa bez nich, xixi

marakoli
30. jún 2012

@saxana36 ahoj.........aj ja ledva spávam, ale vydržíme, oplatí sa to 🙂
A máme rovnaký termín, aj meno vybraté.....pekné

marakoli
30. jún 2012

@nana776 ani mne toho veľa nechutí, často mávam kyselinu, otraaaaas

monika74
30. jún 2012

@lubica773 nieje zač aj ja sa stále niečo nové dozvedám 😀

zuzkaamato
30. jún 2012

@monika74 no to bude mat muz radost 😀 no som veru zvedava, uz nechcem vacsiu podprsenku 😀

nina4
30. jún 2012

@zizu38 ále stále bez zmeny ešte sa aj dok. čuduje že čakal už aj trochu zmenu 😀 😀 😀 ale zas vraj ked ma to chytí tak nemám otáľať lebo to môže byť rýchlovka tak som zvedavá 🙂 🙂 🙂 No mali sme hraničné ozvy len 122 tak som bola taká nesvoja ale kopkáme stále a by som povedala ,že aj dosť silno 😀 .Dnes sme čistili akvárko lebo ked sa narodí drobec asi na to tak skoro čas nebude jááj a manžel likvidoval osie hniezdo urobili si pri okne aj ho dve uštipli a ja som sa tak smiala ked ich potom išiel striekať voľakým jedom strekol a ušiel čo sa rozhnevali potom sa ukľudnili a zas im strekol a zas utekal som povedala toto tak natáčať kamerou komédia ak svet 😀 😀 😀 😀 .A ty sa máš ako ked prišli tieto horúčavy nôžky nepuchnú ?