icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
9. júl 2012

@cerealka ja ho už pijem tri týždne a ešte som v celku zajtra idem na poradnu tak uvidím či sa otváram. na poslednej ma nepozeral a to bolo pred 10 dnami pretože mi nasadil čípky 😢

opica89
9. júl 2012

žienky vladzete este? ja už som so silami na konci v tejto horucave nevladzem ani zit ☹

nurili
9. júl 2012

@zuzkaamato drzim palce a cakam na vysledocky..... 😉 s tym spanim mas pravdu, moja hodina je tak medzi 01- 02 hod. do vtedy mame dicso v brusku..... 😵

nurili
9. júl 2012

@lubica773 ako ti je teraz? moze to byt aj ze ti mmi tlaci na mocovy mechurik.... 🤐

nurili
9. júl 2012

@opica89 zase horucava...este nie je ani obed a uz fucim ako lokomotiva a to sedim na gauci....dnes bude sauna gratis... 😝

monika74
9. júl 2012

@opica89 horučavy fakt už sú hrozné.už by to mohlo trochu ustúpiť .ráno treba navariť upratať moji sú stále hladní a poobede trochu oddýchnuť 😀

monika74
9. júl 2012

ja som si už dnes stihla umyť v kuchyni okno a vymeniť záclony 😀 až sa niečo rozbehne 😀 ja v noci ešte relatívne dobre spávam drobec v noci nevystraja len si musím nájsť polohu 😀 😀 len to teplo v noci ubýja

nurili
9. júl 2012

@monika74 tak ze ty si dnes akca.... 😀 .... ja spim s oknom dokoran otvorenym ale mam zatiahnute vonkajsie zaluzie....inak sa neda....s tym oknom som aj ja uvazovala ho umyt ale nechceee sa mi....mozno ma to chyti neskor...a mozno nechyti.... 😝

opica89
9. júl 2012

@nurili no ved aj ja som taka, že sa ledva hybem, aj ventilator mi ide ale to ani ako keby nefukal... sauna je zdrava 🙂
@monika74 no ved ilko vravel, ževraj sa mierne ochladi 🙂 pocuj ty mas toho riadne dost o tri decka sa starat a stvrte na ceste ako to ty zvladas? ja sa bojim, že ani dve nezvladnem. Inak velmi sa netes ja som minulu stredu vyluxovala celý byt, prax poutierala po vsetkých skriniach, vecer sme mali s mužom sexik a este aj kupel som si horuci dala a nic. dufam, že nebudem prenasat 2 týždne ako prvy krat

monika74
9. júl 2012

@opica89 nie som tu sama čo čaká štvrte 😀 dá sa to v pohode niekedy je to síce na nervy ale vieš ako sa hovorí z deťmi je to zlé no bez detí ešte horšie 😀 😀 čo by sme robili keby sme ich nemali 😅 neboj ono sa dá zvladnuť všetko a nebudeš mať veľký vekový rozdiel medzi nimi

monika74
9. júl 2012

@nurili tu je pod mrakom tak už vieš nech niečo pomože 😀 alebo čakať až do piatku ked sa ochladí?je celkom zaujmavý dátum 13.prvý syn je 13.6 muž 13.8 a najmladšie by mohlo byť 13.7 chi-chi 😀 😀 uvidíme zajtra na poradni

opica89
9. júl 2012

@monika74 ale ja ti nevycitam , že 4te ides mat alebo co aby si si nemyslela. Mne osobne sa to velmi paci taka velka rodina a chcela by som aj ja taku ale moj manzel nechce. no ved toho sa bojim lebo tento moj je taky sinter, že clovek musi stale striehnut aby nieco zle neurobil

monika74
9. júl 2012

@opica89 ja som to ani ako výčitku vôbec nebrala len že sa do dá zvládnuť 😀 a o tom striehnutí na nich mi ani nehovor niekedy sa nestačím ani otočiť a tý dvaja menší su v sebe 😀 jeden druhému nič nedaruje.možno to manžela prejde zas po nejakom čase mi sme si drobcov naplánovali a vyšlo to 😀 ja sm si tiež nevedela v 25 predstaviť že budem mať dalšie deti bola som slobodná mamina a vydíš

opica89
9. júl 2012

@monika74 hej moj stary povedal, že možno o 10 rokov ale to už asi nie potom už budem velmi pohodlna 😀

cerealka
9. júl 2012

@monika74 ten caj nieje na otvaranie teraz ale az pri porode by mal pomoct

monika74
9. júl 2012

@cerealka viem,že vraj by sťahy nemali byť také bolestivé veď uvidíme 😀 😀 či zaberie keď nie aspoň si možme povedať že dodržujeme pitný režim 😀 😀

cerealka
9. júl 2012

@monika74 ved to

papuka
9. júl 2012

ahojte dievčence, dnes som bola v poradni 38tt+5, tam to dopadlo ok, aj na pásoch a dohodli sme sa s MUDr. že ak ma to nechytí tento týžden tak v pondelok 16.7. o 6,30 pred sálou. potom sme sa prešli s mm na zmrzku a 2x mi cvrklo, zľakla som sa že čo to, a ked som si chytila tam 🙂 že krv, tak som sa zlakla a vratili sme sa do menosnice, ale vraj to je už pri konci po vyšetrení normálka, tak sme odišli domkov a čakáme na pondelok
monika74 mna sa MUDr. pýtala že či chcem teraz v piatok 13. a ja že nie !!!!!!! 😀 takže 16.7.
ešte mi to nedošlo ale ako sa poznám v nedelu už začnem panikárit !!!!!!!

nurili
9. júl 2012

@monika74 iiiih tak to su datumiky....nesmies teraz porusit tradiciu.... 😉 zacni teraz na tom pracovat piatok je tu co neviediet.... 😀

nurili
9. júl 2012

@papuka pichnu ti vyvolavacku? 😉 myslim ze je to parada vediet ze kedy.... i ked nikdy nevies... 😀

zuzkaamato
9. júl 2012

taaak kocky.. som doma, konecne po tom dnesnom maratone. od 9ej do pol jednej som behala po nemocnici. monitor, ultrazvuk a poradna, ale asponze v jeden den. no podla uzv ma mala 3070g, co je super, uz by nemusela viac rast, nech nemusim vela tlacit 😀 akurat, ze doktro povedal, ze je az o 2 tyzdne mensia, cize ako som predpokladala, tak to na mna fakt pride asi az koncom mesiaca ☹ ale moznoze nie, mozno motyka vystreli 😀 asi sa aj ja pustim do umyvania okien, uz cez ne takmer nevidno 😀

nurili
9. júl 2012

@zuzkaamato no a mas to za sebou....aspon bud rada ze je mala v poriadku a hlavne zdravucka.... 😵
Dnes po tom maratone si oddychni a vylozit nohy. Okna mozes aj zajtra ked sa ti bude chciet, mne sa nechce i ked by trebalo 😖 A kolkeho mas oficialny termin ? 😉

zuzkaamato
9. júl 2012

@nurili oficialny termin mam 15teho. no ved jasne, ja som rada, ze je vsetko v poriadku 🙂
okna dnes urcite nebudem umyvat. a urcite nie, kym bude taketo teplo, kaslem na to.. vcera svokra spominala, ze ked budem v porodnici, tak mi pride umyt 😀 ale kebyze to robim sama, mozno malu donutim orist na svet...
dnes sa uz ani nepohnem, nohy mam jak slon a mala sa zacla natahovat v bruchu, tak mi neni pohodlne..

nurili
9. júl 2012

@zuzkaamato aj ja mam dnes nohy ruky jak laby od medveda.... wau 15steho ved to je co nevidiet.....
svokra dobraaa.... 😉 ja som dnes k.o.... 😝

zuzkaamato
9. júl 2012

@nurili svokra je najlepsia na svete 🙂 teda obaja svokrovci...
no ale vidis, nebude to 15teho... ja uz davno viem, ze podla uzv je mala mensia ako mam termin, ale dnes mi povedali, ze az o 2 tyzdne.. to je veela.. ale tak co uz, je to fuk. len keby toto teplo uz ustalo...ale tak slubuju tento tyzden aspon burky, tak snad sa ochladi...

nurili
9. júl 2012

@zuzkaamato ja mam termin 28 a myslela som ze to bude do toho 15teho a mm si mysli ze do 20teho, to boli nase tipy z pred mesiaca.... 😉no ani neviem aky je synacik momentalne velky a tazky....a ci som vobec otvorena.... 😉ono nevies kedy ta to prekvapi.....mozno aj dnes.... 😉 kto vie aj doki sa moze mylit.... 😝

zuzkaamato
9. júl 2012

@nurili no to je fakt, ze to moze prist hocikedy... no ved nechame sa prekvapit, nemame na vyber... ale rada by som si to naplanovala.. nechcelo by sa mi v noci trepat do porodnice 😀

monika74
9. júl 2012

@nurili no veď to to 😀 veru dnes robím od rána stále niečo aj v záhrade som bola no je strašné teplo 😝 no počula som dnes že po 15-tom má byť ešte väčšia horúčava tak šup sup do pôrodnice ešte tento týždeň 😀 😀

papuka
9. júl 2012

@nurili ano vyvolavacku, no dufam, že to bude fajn 🙂

cerealka
9. júl 2012

@zuzkaamato tak to fajn ze ti poradna dopadla dobre drzim vam palceky nech to nemate koncom mesiaca