Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@cerealka dakujem 🙂 ani som uz nesla do lekarne pozriet ten caj, taka som bola unavena po dnesku... no ale ved co uz, aj keby to bolo az koncom mesiaca, nejako to vydrzim..
co ty, ako sa dnes citis?
@nurili preco ku veceru? aby si si odrodila a mohla si pospat, ze? 😀 😀 ale je fakt, ze vecer uz aspon nie je tak horuco, to by slo... ale v noci nieee, mne sa nechce takej rozztrapatenej letiet do porodnice 😀 😀 uvidis ale, ze mi to tak urcite vyjde... 😀
@zuzkaamato no ja sa citim stale rovnako bruskoma stale boli ale malej sa nechce ist von tak dufam ze doktorka v stredu povie ze vo stvrtok ideme nato
@zuzkaamato no to kvoli tej horucave....tak podvecer by som brala...... 😀 no necham sa prekvapit 🤐 v takej hlbokej noci uz ani ja nie....teraz tu mudrujeme ako keby sme si mali vybrat dovolenku pri mori.... 😀 😀 😀
@zuzkaamato ahoj a doktor ti nepovedal ci sa uz aspon otvaras alebo ze sa uz nieco zacina aspon diat?
@cerealka no tak drzim palce, aby ste to uz nejako naplanovali.. uz sa tu dlho ziadne julove babatko nenarodilo... 🙂
@nurili ach, more, ani nevrav... ☹ tento rok mi to nejako chyba. asi zato, ze su take strasne horucavy.. ale trochu ma mrzi, ze sme nestihli poslednu dovolenku vo dvojici.. ale na druhej strane sa uz teraz tesim na buduce leto. to uz urcite niekam pojdeme aj s malou...
@veraba no ten doktor je relativne strucny a este k tomu mu ani neni poriadne rozumiet 😀 nevyjadril sa, ci sa uz otvaram alebo co. akurat povedal, ze je babatko az o 2 tyzdne mensie, takze je este cas. ale v sprave je napisane nieco ze na spic prsta. takze nic moc...
dnes poradňa všetko v poriadku len včera ako som porobila už som myslela že pôjdem rodiť také bolesti 😀 😀 no dnes som že vraj ešte zatvorená no keď som sa spýtala povedal,že u viac rodičky sa to može rozbehnúť behom chvíle tak uvidíme 😵 už len čakať a čakať
tehulky ktoré ste išli na MD z DNP už vám prišlo rozhodnutie?
@zuzkaamato dakujem zajtra dam vediet ze ako som dopadla
ahojte ženy,ako sa máte?ja behám každý den do nemocnice na prevezy rany po cisárskom,sa mi to trochu skomplikovalo ako vždy,po vybratí stehov sa mi niektore časti otvorili,asi tam bola infekcia,tak mi to znova zašívali...ale chcela som sa opýtať mamičiek,čo môžem jedávať a čo sa vyslovene nesmie ked kojím,lebo mám v tom chaos,už si nepametám po starších deťoch ako to bolo,a malá po večeroch plače,kým sa nevyprdká a nevykaká ani nezaspí,tak neviem či robím nejakú chybu ..
@monika74 no este stale nic bolesti uz mam kazdy den a nic stale ma bol brucho aj od spodu ma tlaci ale nic sa nedeje tak uvidim co mi povie lekarka zajtra lebo minuly tyzden mi povedala ze ked v stredu pridem na poradnu tak toho 12 alebo 13 by vyvolala malinku tak uvidim co mi povie zajtra ja by som chcela aby sa mala narodila 12 mala by pekny datum ako jej bracek lebo maly sa narodil 11.3.2011
Ahojte dievcata, tak nasa Ninka sa vypytala na svet o 6 dni skor.Narodila sa 4.7 o 7:56, ma 3370g a 50cm... Je nadherna 😀 V nedelu nas pustili domov...
@monika837 jeeej, super. Tak dalsie julovciatko na svete. Gratulujem 🙂
@monika74
@zuzkaamato DAKUJEM 🙂
Zajtra poradna uz som troska nervozna ze co doktorka povie do terminu ostava 14 dni 😉
ach ja už nevladzem zienky som už ako slon opuchnuta pribrata auž nevladzem nosit ani samu seba.... celu noc som nespala rano vstavat o 6tej lietacky po doktoroch od 7mej a prisla som až teraz.... horuco ako v pekle navyse ma bolia krize a brucho ako pred menstruaciou a este aj ked chodim tak ma boli a tvrdne mi... už mam toho dost keby som mohla tak s radostou idem rodit hned teraz...

@zuzkaamato keby somsi mohla vybrat tak ku veceru by som chcela....ja by som chcela....no hlavna vec ze o tom nerozhodujem.... 😀