icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nurili
13. júl 2012

@veraba nooo prosiiim tak to aaano...my mame 30.jula vyrocie sobasa tak aj keby vtedy tak mne je jedno.... 😉
necham tomu volny priebeh.... 🤐 ved ako sa hovori: kto caka , ten sa dockaaa.... 😉

veraba
14. júl 2012

Dobre ranko tehulky. Tak ako? Rodime dnes?😀

marakoli
14. júl 2012

Ahojte babky......ako sa máte tehuľky? Ktorá ste na rade? Ja by vám to priala všetkým hneď, a nebojte sa. Stojí to za to, pri tom malom uzlíčku zabudnete aj na bolesti, čo ste mali. Náš malinký je zlatý, dobručký, akurát nás trápia prdíky,

marakoli
14. júl 2012

@cerealka maminka gratulujeme k princezničke 🙂))

cerealka
14. júl 2012

@marakoli dakujem velmi pekne

monika74
14. júl 2012

tak a od dnes neriešim kedy to príde.čím človek nad tým rozmýšla tak je to horšie 😀 😀 do nekonečna drobec v brušku nebude 😅 😅

papuka
14. júl 2012

@marakoli ahoj ahoj, teším sa s tebou, že to už máš za sebou. mne včera odišla hl. zátka celý den som mala poslíčkov a večer mi tak maličký tlačil na konečník, že mi pravdepodobne vyšla zlatá žila, boli ma to, mamina mi prikázala nemocnicu no volala som tam sestričke znamej, vraj stačí ked si kupim čipok a mastičku a vydržím do pondelka, alebo kým mi neodtečie plod. voda. v pondelok už idem na programovaný porod, tak mi drž palčeky, aj vy sa držte, 🙂

marakoli
14. júl 2012

@papuka držím palčeky, len nechápem, prečo ťa nechajú takto trápiť, že do pondelka.........odišla zátka, chcem ísť rodiť a hotovo
ja som bola 2.7. na poradni a vravím dokymu, že ja by už chcela ísť rodiť a on, že bez problémov, zavolám do nemocnice, už vás tam čakajú.......a šla som rodiť
myslím na vás a držte sa

zuzanka410
14. júl 2012

@veraba ahoj tak ja mam dnes termin a babatko stale nic a ja uz velmi chcem aby siel , a nepomahaju ziadne babske rady 😖

kabulko
14. júl 2012

@zuzanka410 ahoj, ja idem rodit do ruzinova, zajtra idem na prijem a v pondelok cisarsky

zuzkaamato
14. júl 2012

@nurili @veraba jasne, ze vyberam podla pocasia. snad sa nebudeme parit v porodnici 😀 uvidime, co povie doky v pondelok, ale mohol by ma naplanovat na utorok 😀 moznoze mi k tomu dopomoze, ved niekedy po vysetreniach sa to zvykne rozbehnut...
inak ako dnes? ja celkom fajn, dokonca vladzem aj upratovat, len teraz mam pauzu 😀

zuzanka410
14. júl 2012

@kabulko tak sa tam asi stretneme ale ten moj mali je lenivý a nechce sa mu a ja tak uz chcem aby isliel tak dufam ze sa to dnes rozbehne, musim povedat manzelovi nech dame sexííík a popohnat ho. 😀
a preco ti idu robyt cisarak?

veraba
14. júl 2012

@zuzanka410 no ja mam do terminu este 10 dni ale tak uvidime kedy to zacne ale niekedy uz chcem nech to uz mam zasebou a niekedy si poviem ved do terminu este cas 😕

veraba
14. júl 2012

@zuzkaamato ja tiez upratujem na etapy teraz mam pauzu lebo ma zacalo pobolievat ako keby som mala dostat tak teraz lezim a potom pokracujem ale uz len pvysavam a umyjem parkety 😝

zuzkaamato
14. júl 2012

@veraba ja mam teraz prave pauzu. je mi dnes omnoho lepsie, ako to bolo vcera. ale ked dlho nieco robim, tak ma bolia krize a brucho zacne tiez protestovat. mna caka tiez este vysavanie, ale uz len dole.. a parkety sa chystam umyt po sto rokoch, ale neviem, ci na to este bude energia...

papuka
14. júl 2012

@marakoli no preto, lebo mudr. nechce kým nebude ukončený 39tt a v pondelok mám 39+5 😉

katusska248
14. júl 2012

@nurili 🙂 tak super :D

katusska248
14. júl 2012

@zuzanka410 napodobne sla by som uz aj ja ale skusila som hadam vsetko :( porad este nejaku radu

katusska248
14. júl 2012

dievcata poradte co robit aby som porodila 🙂

maruska22
14. júl 2012

@katusska248 tak toto by som aj ja rada vedieť 😀 u mna nezaberá absolutne nič...ani upratovanie, ani behanie po schodoch, ani fitlopta, ani horúca voda..nechce sa tej mojej babe von ☹

zuzkaamato
14. júl 2012

@veraba fuu, tak som prave doupratovala. kiezby tu tak cisto ostalo aspon mesiac 😀 ale teda unavena som riadne..

zuzkaamato
14. júl 2012

@maruska22 @katusska248 tak uz ostava len sexovat 🙂 ked nic ine, aspon si uzijete a pridete na ine myslienky 😉 ja som prave vypucovala cely dom, tak uvidime.. ak bude vecer energia, tak budeme aj my malu vypudzovat 😀

katusska248
14. júl 2012

@zuzkaamato @maruska22 dievcata ani upratovanie ani umyvanie okien a ani sex nepomaha upratujem hadam kazdy den o to mi nejde necitim sa ze by som bola tehotna nejak hm obmedzovana len ma boli strasne v posledny tyzden chrbat nepribrala som vela aaaaaale uz nvm co mam robit aj okna mam uz umyte tie som este pred tyzdnomm aj vesam pradlo na zinku v okne a nic z toho a sex nic aj ked som sla ku doktorke den predtym sme aj sexovali aj umyvala som a som stale zatvorena

zuzkaamato
14. júl 2012

@katusska248 jaaaj, tie okna ti zaaavidim.. aj ja potrebujem nutne umyt. su otrasne, naposledy som umyvala snad pred vianocami. vcera som sa do nich chcela konecne pustit, ale boli mi hrozne. snad ten dalsi tyzden sa mi podari...
no tak si nad tym uz nelam hlavu, aby to prislo. babo si same povie, kedy je cas... ja uz nad tym nerozmyslam radsej. len mm zakazdym, ked si vzdychnem alebo ma nieco zaboli, tak sa pyta, ze ci uz 😀 😀 uz ma to nebavi..

klemente
14. júl 2012

@papuka jaj, mne to odchádza stále! Veď tej zátky zase nemôže byť tak veľa, aby to išlo niekoľko dní. Tak neviem, čo to zo mňa vychádza stále 😖 Tiež som čítala, že sa po tom babám rozbehol pôrod do týždňa, no vravím, už to mám dlhšie.

katusska248
14. júl 2012

@zuzkaamato ak byvas niekde blizko pridem ti umyt tie okna nerobi m problem ja som umvala aj pred velkou nocou aj teraz :D sice ma mama sfukla ze chcela prist ale hovorim niesom malaomocna ale tehotna :D hehe aj moj sa v noci budei ked sa prevraciam a pyta sa ma ze co co ze ci uz a ja nie len ma boli chrbat 🙂

zuzkaamato
14. júl 2012

@katusska248 no, byvam blizko, ako pozeram.. si z DK, ja byvam pri Bratislave 😀 😀 😀 to ti zavidm, ze sa tak dobre citits. ja uz som posledne dni dost mimo. teda najprv ma zabijali tie horucavy, ale teraz sa ozyva chrbat, krize a aj brucho stale tvrdne a tlaci a tak.. najlepsie mi je, ked lezim... booze a ta mala zase stikuta v tom bruchu, chudatko 😀 niekedy aj 4 krat denne

katusska248
14. júl 2012

@zuzkaamato hehe aj moj krpcek ctikuta ale dnes je podivuhodne ticho - to sa mi nepaci alebo ticho pred burkou :D heheh ja sa citim fakt dobre ani neviem ze som tehotna nie to ze idem rodit veru umyvam podlahu skoro kazdy den vysavam periem vesam beham sa mi kamaratka smeje ze necdhodim ze beham :D sak ale ked sa ponahlam co mam ist ako slimak ???:D heheh ale musim si poklopat chvaaalabohu ze sa citim tak ako sa citim lebo co pocuvam z kazdej strany aky problem ma ta henta a ta pocas tehu tak normalne som rada tak ako som rada :D heh tak som zvedava kedy to na mna pride :D moj mi dal termin dnes a vsade kde sa kuknem vidim len 14 :D
tak normalne ma panika chyta jaaaj

zuzkaamato
14. júl 2012

@katusska248 Tak to bud naozaj rada, ze mas tolko energie. Ja neviem, ci to bolo psychikou, ale uz na Vianoce som nemala ziadnu energiu. Proste som ich tak nejak pretrpela, ani som poriadne neupratovala, nepiekla, nezdobila dom. A to Vianoce mam naozaj rada a vzdy som vsetko pucovala a cely dom vyzdobeny... Ale inak chvalabohu ziadne vacsie problemy. Len mam strach, ci sa mi ta energia po porode vrati. Ale aj som dost pribrala, co ma zrovna netesi, tak aj tym som spomalena. No som zvedava, ake to bude, ked budem mat mimi pri sebe🙂

nina4
14. júl 2012

@zuzkaamato tak ako sa ja poznám by som sa asi pri takom vyšetrení aj zasmiala .Ja som sa tiež pýtala tak mesiac pred pôrodom ,že by som chcela chodiť do nem. na poradňu a trochu ma odbil ,že ved oni tam majú kopec roboty .Mňa dnes tak srandovne bolí spodok brucha a malý sa tisne dole tak dúfam ,že za ten týždeň sa aj vytisne 😀 😀 😀 .